... Château Picon, Sainte-Foy-la-Grande bastidesinin yakınında, Eynesse komününde yer almaktadır. 81 hektarlık muhteşem mülk, Dordogne Vadisi'ni gören bir plato üzerinde yer almaktadır. Çakıllı yüzey toprağı ve kil-kireç alt toprağı ile karakterize edilen olağanüstü bir terroirden faydalanmaktadır. Ortalama yaşı 35 olan bağlar, ağırlıklı olarak güneye bakmaktadır. Château ve şarap imalathanesi etrafında bitişik bir düzen içinde dikilmiştir. Château Picon, Agriculture Raisonnée (Akılcı Tarım) sertifikasına sahiptir.
Fransa, Saint Emilion
...Bağ: 30 hektar (üretimde). Appellation: Montagne Saint-Emilion Toprak: Kil – kireçtaşı Bağların ortalama yaşı: 40 yıl Üzüm çeşitleri: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Üretim: 35 hektolitre / ha Seçim: manuel ve Mistral ayıklama masası ile optik göz makinesi Danışman şarapçı: Hubert de Boüard de Laforest Şarap üreticisi: Coralie de Boüard de Laforest Şarap yapımı...
Türkiye, Balikesir
... Genel olarak, bitkiler kök sistemlerini daha iyi geliştirir ve daha kolay erişilebilir besin maddelerine sahip olurlar. Bu ürünler genellikle sulama suyuna karıştırılarak kullanılır. Kullanımı, ekim veya dikim öncesinde ve kültürün ilk üçte biri boyunca önerilmektedir. Dozaj, toprak ve bitki özelliklerine göre ayarlanmalı ve formülasyonun besin zenginliği ile ilgili durumlarda uygulanmalıdır.
İspanya, Manresa
Lojistik sektöründe 45 yılı aşkın deneyime sahip olan B.Bati Group, müşterilerine geniş deneyimini sunmakta ve etkili, kârlı ve tam müşteri memnuniyeti garantisi ile özel çözümler sunmaktadır. Özel lojistik çözümleri. Hizmetlerimiz, her müşterinin özel ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere kişiselleştirilmektedir; bu, farklı ürünlerin aynı kamyonda birleştirilmesi, alanın optimize edilmesi ve maliyetl...
Fransa, Caromb
...Üzümler: Grenache %95, Carignan %5 Bağların yaşı: 15 yıl Toprak: Kil- kireçli Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Çok açık pembe • İlk burun: Yoğun, narenciye (greyfurt) ve çiçeksi • İkinci burun: Şaraplık şeftali • Ağızda: Ferah, zarif, yuvarlak • İyi bir kalıcılık Yemek/şarap eşleşmesi: • Güney mutfağına ait yemekler • Salata, Izgara Saklama: 2 yıl Şarap yapımı: Doğrudan presleme. Aromaların korunması için şıralar hızlıca soğutulur. Soğukta doğal tortulama. 16°C'de tankta şarap yapımı, ferahlık ve optimum akış için. Şişeleme öncesi ince tortular üzerinde olgunlaştırma.
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Ad: IGP Côtes Catalanes Üzüm Çeşidi: %100 Syrah Toprak: Üzümler, Caudiès'in güney yamaçlarındaki şistli killi tepelerden gelmektedir. Bağların Yaşı: 1997 yılında dikilmiştir. Üretim: Üç adadaki üzümler ayrı ayrı işlenir ve ancak daha sonra birleştirilir. Tüm hasatın sapları ayrıldıktan sonra, tanen ve antosiyaninlerin yumuşak bir şekilde çıkarılması için manuel olarak marcın ezilmesi ve kısa...
Ukrayna, Boryspil
...Çay tarlası gizemlerle doludur. Bir çay plantasyonunun kalitesini belirleyen birçok faktör vardır. Çay bitkisinin yaşı, geliştiği iklim ve arazi, köklerini saldığı toprak, elde edilen çayın kalitesini etkileyecek tüm unsurlardır. Tüm sırlarını keşfetmek için, onu tamamen bir araya getirmeniz yeterlidir. Bu eşsiz bulmacanın montajı sırasında seyahat temasıyla karşılaşacaksınız. "Tea Field...
Fransa, Lys Haut Layon
...Bağ yaşı: 35 ila 65 yıl Yoğunluk: Hektar başına 4500 kök Verim: Hektar başına 30 hektolitre Budama: Çift Guyot Yükseklik: 100 ila 120 m Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl toprak Durum: Yüksek layon Şarap yapımı: Alkol fermentasyonu, sıcaklık kontrolü ile paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. Artık şeker: Yaklaşık 90 g/litre Alkol derecesi: %12,5 hacim Alkol derecesi: %12,5 hacim Budama: Çift Guyot Yükseklik: 100 ila 120 m...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
...Le Château LOUPIAC GAUDIET, Garonne'yi gören yamaçlarda yer alan 28 hektarlık bir bağa sahiptir. Bağların ortalama yaşı 47 yıldır ve toprak yapısı kil ve çakıl karışımıdır, alt tabakası ise kireçlidir. Bağların üzüm çeşitleri Sémillon, Sauvignon ve Muscadelle'den oluşmaktadır. Château LOUPIAC GAUDIET'in şarapları, modern teknikler kullanılarak, elle yapılan hasatlarla geleneksel bir şekilde üretilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play