Fransa, Torcy Le Petit
...mercimek ve kenevirin bitkisel notaları Tamamlanmış ürünün iç rengi: Karamel Kullanım: Yoğrulmuş hamurun sonunda, 1 kg hamur için %20 ila %25 oranında filizlenmiş buğday ekleyin Germinov'u hangi tür hamura eklemek: Baget, geleneksel ekmek, çavdar ekmeği Tendrarom, ekmek hamurlarının her türüne eklenebilir Ambalaj: 10 kg'lık kova Son kullanma tarihi: 9 ay...
Fransa, Bayonne
...Bu ekmek, eşsiz, kalın ve hafif koyu bir kabuğa sahip olup, buğday unu (yüzde 50) ve çavdar unu (yüzde 50) karışımından dolayı kendine özgü bir lezzet sunar. Ekşi maya ile birlikte, biraz acı ve farklı bir tat kazanarak oldukça özel bir ekmek haline gelir. REF:P458A EAN-13:8436017105308 EAN-14:18436017105305 ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):92 g PİŞİRME AĞIRLIĞI:80 g UZUNLUK (CM):16 cm GENİŞLİK (CM):6 cm...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... Protein 4.3 g Tuz 0.2 g Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 4 ay. Zencefilli ekmeklerimiz, LoiretCher'deki FaverollessurCher'de bulunan bir atölyede el yapımı olarak üretilmektedir. Saf bal, çünkü tarifimize başka bir tatlandırıcı eklemiyoruz; amber rengi balın güçlü tadı, baharat karışımımızın bir dokunuşuyla birleşerek güzel bir ağızda kalıcılık sunuyor. İşte zencefilli ekmeği paylaşmayı sevdiğimiz şekliyle. Net ağırlık: 250g Ambalaj: ahşap kalıp-film-etiket + karşı etiket Üretim süresi: 15 gün...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Pırasa* (55%), patates*, Ambert peyniri* AOC (pastörize inek sütü, tuz, laktik fermente ve olgunlaştırıcılar) (15%), su, ayçiçek yağı*, soya sosu* (su, soya fasulyesi*, tuz, alkol*, koji), balsamik sirke* (şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), pirinç unu*. * Organik Tarım ürünleri - Alerjenler Kullanım önerileri Ruhunuzu beslemek için çavdar ekmeği dilimlerinin üzerine sürmek, sebze çubukları...
Fransa, Villemandeur
...Bal ve incirli baharat ekmeği %12, şeffaf filmle sarılı. Net ağırlık 250 g. Yüksek bal yüzdesi: %25. 2 tahılda zengin: buğday balı ve çavdar.
Fransa, Brive La Gaillarde
...Küçükler ve büyükler için atıştırmalık, Corrèze bal zencefilli ekmeği! İçindekiler: bal, buğday, çavdar, baharatlar... Son kullanma tarihi: 3 ay 350 g...
...Royaumeix'te buğday, çavdar ve einkorn gibi tahıllar yetiştiriyoruz ve bunları taş değirmenimizde un haline getiriyoruz. Bu üretim, el yapımı ve odunla ısıtılan fırında pişirilen çeşitli ürünlerimizi, doğal veya tohumlu ekmeklerimizi, ayrıca çörekler ve unlarımızı yapmamıza olanak tanıyor. Özel Ürünler: Doğal veya tohumlu buğday unu ekmekleri, einkorn ekmeği, çavdar ekmeği, köy çörekleri, sandviç ekmeği, tohumlu fougasse, unlar, tortillalar ve einkorn kabukları;...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play