Fransa, Paris
...Buononaturale kuru meyve pestoları, herhangi bir birinci veya ikinci yemeğe zahmetsiz bir zarafet katıyor. Bu glütensiz pesto, en iyi Sicilya fındıklarından yapılmıştır ve son derece nazik tadıyla öne çıkmaktadır. Net ağırlık:90g...
Fransa, Maubeuge
...Oued-Amlil marinadımız, yüksek kaliteli sarımsak ve aromatik otlardan oluşmaktadır. Kuzu, dana veya sığır eti gibi etlere, büyük şeflerin gastronomik dokunuşunu katacaktır. Özellikle zarif olan bu marinad, Maître d’hôtel gibi tarifleri veya salyangoz soslarını hatırlatmaktadır. Kullanımı kolay ve hemen kullanıma hazır olan bu Oued-Amlil marinadı, yeşil rengi ve tereyağı-pesto tarzı tadıyla öne çıkmaktadır. Bu marinadı kullanan restoranlar, atıştırmalıklar, hızlı yemek yerleri ve kasaplar...
Fransa, Cournon D'auvergne
...gnocchi ile mükemmel bir şekilde eşleşen bu sos, somonun içine doldurulabilir veya sebzeli tostların üzerine sürülebilir. Pizzalarda, tuzlu tartlarda, bruschetta'larda veya tuzlu keklerde kullanılabilir. Bu pesto, dilediğiniz gibi çeşitlendirilebilir! Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 171 kJ (41 kcal) Yağ: 3,2g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,4g Karbonhidrat: 2,2g Bunlardan şekerler: 2g Protein: 0,7g Tuz: 0,6g...
Fransa, Mandelieu
...Yeşil pesto, kökeni İtalya'nın kuzeyine dayanan, içinde fesleğen bulundurması nedeniyle yeşil rengiyle karakterize edilen bir sostur. Geleneksel olarak, yeşil pesto makarnalarla (elbette!), pirinçle, patatesle veya minestrone çorbasıyla birlikte servis edilir... Ayrıca pizzalarda veya diğer carpaccio çeşitlerinde de kullanılabilir. Denemek size kalmış! Net ağırlık: 0.180KG Kapasite: 0,180 KG...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
Fransa, Mietesheim
1873'ten beri Alélor, hardal, horseradish ve soslar üreten bir firmadır. 20 çalışanı olan aile şirketi Alélor, Alsace'daki son hardal fabrikası ve Fransa'daki tek horseradish kökleri işleme tesisidir. Alélor, yerel tarım sektörünü desteklemek ve Fransa'da hardal tohumları ve horseradish köklerinin kültürünü korumak için Tarım Odası ile işbirliği yapmaktadır. Bu kısa tedarik zinciri, hammaddelerin ...
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 İçerik: 190 g...
Fransa, Marseille
...İtalyan gıda ürünleri toptancısı. İtalyan AOP ürünleri. İtalya'dan doğrudan ithalat. İtalyan peynirleri dağıtımında uzman: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP veya Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta veya mozzarella di bufala… İtalyan şarküteri toptancısı: Tipik İtalyan şarküteri: Jambon San Daniele AOP, coppa, speck. İtalyan Sosları İthalatı: Pesto Genovese AOP...
{"French": "Né en 2013 avec pour objectif de valoriser des spécialités italiennes d’exception, Casa Di Cecco est une entreprise familiale spécialisée dans le commerce de gros de produits alimentaires italiens. Guidés par l’amour des traditions et le goût des saveurs authentiques, nous avons sélectionné pour les épiceries fines et les moyennes surfaces, en France et à l’international, le meilleur d...
Fransa, Grigny
PATRIGEL, 1989'dan beri sebze, aromatik otlar ve dondurulmuş meyveler ticareti ve satışı konusunda uzman bir ajandır. Ticari ajansımız, Fransa'da birçok kaliteli Avrupa meyve ve sebze üreticisini dağıtmakta ve temsil etmektedir. Güçlü uluslararası ağımız, sertifikalı üreticilerden tedarik sağlamaktadır. Ürünlerimiz, mikrobiyolojik, organoleptik, fiziksel veya metrologik sistematik kontrollerden g...
Fransa, Liverdun
Bloch, iki yüzyıllık aile şirketi, Grand-Est bölgesinde bulunmaktadır ve 1811 yılında kurulmuştur. İlk olarak Strasbourg yakınlarındaki Alsace'da yer alıyordu. 1870 yılında şirket, potajlar ve kısa kaynatmalar ürettiği Nancy banliyösüne, Lorraine'e taşındı. Şirket, 2000'li yıllarda HIGY tarafından satın alındıktan sonra, faaliyetini mutfak yardımlarına odakladı. Yeni adı altında Auguste BLOCH, ...
...Gıda sektöründe mi uzmanlaştınız? Ve 2.9 kg pesto soslu bebek ahtapot ile ilgileniyor musunuz? Hazırlıklarda, pesto soslu bebek ahtapot çok iyi bir şekilde karışır. İçindekiler Bebek ahtapot (55%), ayçiçek yağı, fesleğen (8%), kaju fıstığı, ceviz, rendelenmiş peynir (Süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lysozyme koruyucu), patates flakeleri, sirke, tuz, şeker, sızma zeytinyağı, sarımsak...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Pesto ile hardal. İçindekiler: hardal tohumu, su, sirke, %8 pesto (fesleğen, ayçiçek yağı, peynir (süt), su, zeytinyağı, tuz, sarımsak, maniok nişastası, patates nişastası, konsantre limon suyu), tuz, şeker, koruyucu: sodyum sülfiti.
Fransa, Malataverne
... yönlüdür. İşte her durumda kullanmanız için bazı fikirler, mutfak ipuçları ve tarifler; pesto, salatalar ve çorbalardan. KURUTULMUŞ DOMATESLERİ ISLATMAK Kullanım öncesinde, kurutulmuş domateslerin suya ıslatılması gerekecek, böylece yeniden nemlendirilecek ve korunmaları için kullanılan tuzdan arındırılacaktır. İyi bir şekilde akan su altında durulayın, ardından soğuk su dolu bir tencereye bir miktar sirke ile birlikte koyun. Kaynatın ve tencereyi ocaktan alın.
Fransa, Rungis
...Kaliteli kuru meyveler - En güzel meyvelerin, sınıflarının ve pl'lerinin seçimi - Pesto soslarınıza eklemek, salatalarınızla karıştırmak için çam fıstıkları, şüphesiz mutfağınızda yer bulacak! Çam fıstığı, her çam kozalaklarının altında gelişen, inci şeklinde ve uzun bir biçime sahip olan bu küçük beyaz tohumdur. Yirmiden fazla çam türü, yıl boyunca tadını çıkarabilmemiz için hasat edilmek üzere...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... zeytinyağı), Pesto soslu tavuk, Parma jambonu ve mozzarella, Tavuk ve Feta peyniri, Tavuklu quesadilla (tortilla ile) Izgara Boyutları: U 410 x D 370 x Y 200 mm Üst Plaka Boyutları: U 335 x D 220 mm Alt Plaka Boyutları: U 335 x D 230 mm Sıcaklık Termostatı: 50 ile 300°C Güç: 2200 W / 230 V Ağırlık: 20 kg...
Fransa, Ostwald
... oranı olan 1/3 ile zengin ve dengeli bir şekilde Omega-3 ve 6 içermektedir. Kullanım önerileri: Isıtmayın! Soğuk ve sıcak yemeklerinizde (salata sosları, pesto, salatalar, balıklar, ekmek üstü, taze peynirler, sebzeler, pirinç, makarna, maki vb.) çiğ olarak kullanın. Ayrıca organik kozmetik malzemesi olarak da kullanılabilir. Saklama: Işık ve sıcaktan koruyun, açıldıktan sonra serin bir yerde...
Fransa, Ham
... aroması da bir o kadar yoğundur. Pistou, İtalya'nın Pesto'sundan adını alan, Provence kökenli geleneksel bir tariftir. Bu iki tarif, birbirine çok benzer ve birbirinden ilham almış olsalar da, tamamen farklıdırlar. "Pesto Genovese" fesleğit, zeytinyağı, sarımsak, peynir ve çam fıstığı ile hazırlanırken, Pistou sadece fesleğit, sarımsak, zeytinyağı ve başka hiçbir şey içermez. Referans: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Fransa, Aiguilhe
...), Velay ve Forez dan dana, Mézenc'in ince yağı, Haute-Loire domuzu. Dana başı, domuz ayakları, Lozère maouche, Auvergne potesi, tavuk haşlama, dana blanquette. Geleneksel Fransız sosları serisi, gribiche sosu, meurette sosu, ravigote sosu, yeşil sos, madeira sosu, diabolik sos, aioli. Otlu pestolar, ayı sarımsağı pesto, ısırgan otu pesto. Sos, gravy sos, Fransa'dan ürün, bir şef tarafından pişirilen geleneksel Fransız mutfağı. Özel üretim.
Fransa, Nimes
... tahıllardan veya glütensiz el yapımı makarnalar, pesto ve diğer hazırlanmış soslar). Ayrıca, zeytinyağlarının farklı mutfaklarla eşleştirilmesi ve tadımı üzerine eğitim kursları sunuyoruz ve İtalya'daki zeytinliklerde doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Şu anda kamuya açık web sitemiz, sunduğumuz hizmetler hakkında kapsamlı değildir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play