İtalya, Bronte
...60% antep fıstığı ile pesto, çeşitli boyutlarda...
İtalya, Salerno
Savaş sonrası Pasquale Battista, Cetara'da öncelikle hamsi olmak üzere küçük bir gıda konservesi atölyesi kurdu ve bunu 90'lı yıllara kadar tutku ve gururla yönetti. Hamsi işleme ile Cetara arasındaki bağın tarihi kökleri vardır ve bugün olduğu gibi dün de, gelenek devam ediyor, çünkü Bay Battista'nın çocukları bu geleneği sürdürüyor. Zamanla ürünümüzün tadı değişmedi, işleme aşamaları da değişmed...
İtalya, Imperia
... malzemeler yoktur. Calvi Ceneviz Fesleğen Pesto PDO, yoğun yeşil bir renge sahiptir ve taze ve hafif bir lezzet ile karakterizedir. Ürün etiketi 'Ekler' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgilerin bulunduğu etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler Birinci yemekler için olağanüstü bir sos. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın ve 5 gün içinde tüketin. Kod: PESTO 80...
İtalya, Orbassano
PASTA GIRARDI, 1997 yılından beri taze makarna, ravioli, lazanya ve yüksek kaliteli gurme yemeklerin günlük üretimi konusunda uzmanlaşmış, Piemonte'de organize bir zanaat şirketidir. Ürünlerimiz, sürekli olarak hammadde araştırmasına ve seçimine gösterdiğimiz dikkat ile ortaya çıkmaktadır ve nihayetinde tüm ürünlerimiz koruyucu madde eklenmeden hazırlanır. Tüm bunların yanı sıra, iyi yiyeceklere o...
İtalya, Paterno'
...Conserve Conti'de düşünüp yaratılan bu pesto, zamanla kökleri derinlere inen Sicilya geleneklerini barındırıyor. "Finocchietto Selvatico" yani yerel alanda yetişen, eşsiz, güçlü ve karakteristik bir tada sahip olan bu sebze, makarnalar (sardalyalı makarna) için ideal bir sos olarak kullanılırken, genellikle bir balık yemeği ile de bir arada tercih edilmektedir. Ayrıca, nohut veya fasulye gibi baklagil çorbalarına eklenmesi de oldukça değerlidir. Geleneğe sadık kalarak tadını artırmak için sadece sızma zeytinyağı ile üretiyoruz. Deneyin ve gerçek Sicilya geleneğini tadın.
İtalya, Messina
...Fıstık cömerttir: tuzlu yiyeceklere tüm kalitesini, tadını, yoğun rengini, doğal ve saf olma özelliğini sunar... Farklı tatlarda mevcuttur: Kuru Mantar ile Fıstık Pesto; Trüf ile Fıstık Pesto; Sicilya Tuzu ile Fıstık Pesto.
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ekşi maya (doğal maya, 0 numaralı yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, cherry domates, mozzarella, sızma zeytinyağı, pesto.
İtalya, Riesi
...Bademler, Akdeniz bölgesindeki çeşitli geleneksel mutfaklarda, özellikle Sicilya, Sardunya ve Puglia mutfaklarında, hem tatlı hem de tuzlu yemeklerde yaygın olarak kullanılan bir malzemedir. Ağustos-eylül döneminde elle ve 3 ila 5 metre uzunluğundaki esnek çubuklarla (verga) toplanır ve hem mutfakta (Trapanese pesto) hem de pastacılıkta (şekerlemeler, kurabiyeler, tatlılar, marzipan) kullanılır...
İtalya, Martina Franca
Pioggia Store, Puglia'nın tipik gıda ürünlerinin üretimi ve dağıtımında lider bir İtalyan şirketidir ve uluslararası pazarlara ve toptan satışa odaklanmaktadır. Yerel tarım ve hayvancılıktan gelen ham maddelerin titiz bir seçimi sayesinde, otantik ve yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz, nesiller boyu aktarılan geleneksel yöntemlerle üretilen mozzarella di bufala, kremalı burrata, ol...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Bu kokulu ve lezzetli pesto, harika makarna yemekleri hazırlamak için idealdir. Kızarmış ekmek veya krakerler üzerine sürülerek lezzetli aperatifler ve atıştırmalıklar hazırlanabilir. Ayrıca salataya da aroma ve tat katar. İÇİNDEKİLER: En az %70 taze fesleğen, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, Parmigiano Reggiano (SÜT, tuz, RENNET) ÇAM FISTIĞI, CEVİZ, tuz. Paket boyutları: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
İtalya, Trecastagni
...Fıstık Pesto, makarna için mükemmel bir sos. İÇİNDEKİLER: Fıstık %50, ayçiçek yağı, tuz ve karabiber.
İtalya, Gravina di Catania
CONVIVIA – İtalyan Gıda Tutkunları şirketi, Sicilya'da, Etna volkanının eteklerinde, Pietro'nun Sicilya'nın iyi ve yüksek kaliteli gıda geleneğini uluslararası sınırların ötesine tanıtma arzusuyla doğmuştur. Sicilyalıların kalplerini dolduran tutku ve neşe, her zaman özenle ve sevgiyle pişirilmiş yemekleri başkalarıyla paylaşma isteği, sadece markanın değil, tüm projenin de kökenini oluşturan en...
Trüflerin Kralı, en deneyimli çalışanlar ve avcılarla kendini geliştiren genç ve dinamik bir şirkettir. İki ana mükemmeliyet alanı vardır: en iyi saf ve kontamine olmamış trüflerin seçimi ve ürünlerin arandığı ve seçildiği bölgenin korunması, faaliyet gösterdiği çevreye tam saygı göstererek. İtalya'daki toplam trüf üretiminin %40'ını oluşturan Isernia ilinde, Abruzzo, Lazio ve Molise Ulusal Parkı ...
ŞİRKET, İNŞAAT VE RESTORASYON SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ BİR DENEYİME SAHİPTİR. FAALİYETİNİ, SIRADAN İNŞAAT VE TARİHİ BİNALARIN VE ANITLARIN RESTORASYONU VE DEĞERLENDİRİLMESİ İÇİN TASARLANMIŞ KİREÇ HARCI VE SIVA ÜRETİMİ VE TİCARETİ ÜZERİNE YOĞUNLAŞTIRMAKTADIR. TAMAMEN DOĞAL HAM MADDELERİN KALİTESİ VE ÖZELLİKLERİ, SAĞLAMLIK, İSTİKRAR VE ZAMANLA DAYANIKLILIK GARANTİSİ SUNMAKLA KALMAYIP, AYNI ZAMANDA SIRADAN ...
İtalya, Forlì
... antep fıstıkları, televizyon izlerken veya kokteyl içerken atıştırmak için mükemmeldir. Çok kalorili bir gıda olarak kabul edilmesine rağmen, antep fıstıkları Omega 3 ve Omega 6, E vitamini ve vücudumuzun sağlığı için faydalı birçok mineral açısından zengindir. Antep fıstıkları doğal olarak glütensizdir, bu nedenle çölyak hastalığı olanlar için idealdir. Kabuklu kavrulmuş antep fıstıkları, tuzlu soslar (antep fıstığı pesto), harika köfteler yapmak için krema sosları ve harika ana yemekler ve aperatifler hazırlamak için çok beğenilmektedir.
İtalya, Belpasso
PENNISI cannolificio, 20 yıl önce, öncelikle başka bir mevsimlik aktivitenin tamamlayıcısı olarak doğdu, ancak yıllar geçtikçe iş, ana faaliyet haline gelmek için çok daha ilginç hale geldi. Faaliyet, 1500 metrekarelik atölye ve depo alanı da dahil olmak üzere toplam 3500 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilmektedir. Plaquette üretimi geleneksel yöntemlerle yapılmaktadır. Geleneksel tarifi basit...
İtalya, Bronte
... yenilik arasındaki birleşimden, yerel gastronomi geleneğinin klasik bir ikinci yemeği olarak kabul edilen Fıstıklı Sosisimiz doğmaktadır. Fıstık pesto kremasından, çıtır atıştırmalıklara, likör ve un çeşitlerine kadar, Specialia, DOP Fıstığı'nın gerçek tadını ve Akdeniz güneşinde doğan güney mutfağını ön plana çıkarmaktadır. Specialia'nın ana hedefi, müşteri memnuniyetidir ve başından itibaren net ve huzurlu bir ilişki kurmaktır.
İtalya, Palermo
... profesyonellerin deneyiminden doğmuştur. Geniş satış ağı sayesinde son derece rekabetçi bir şirkettir. Sadakat ve profesyonellik, şirketin daha geniş ve talepkar bir müşteri kitlesine güven vermek ve gelişmek için güçlü yönleridir. Antep fıstığı kreması, antep fıstığı pesto ve fıstık ezmesi konusunda uzmanız. Her türlü ihtiyacınızı karşılayabilme kapasitesine sahibiz. Ürünlerimiz, en iyi İtalyan ve yabancı...
... kaliteli Cannabis'i seçiyoruz. Cbweed Buccinasco'da müşteriler çeşitli ürünler bulabilir: çiçekler, CBD aromatik yağlar, organik kenevir gıda ürünleri (makarna, pesto, içecekler), sporcular ve diğerleri için süper gıda ürünleri, hayvanlar için sağlık ürünleri, aromaterapi için tütsüler ve özler, organik kenevir kozmetiği, sigara içenler için booster'lar, bong ve nargile, çiçekler için aksesuarlar...
İtalya, Rocchetta Nervina
...Farm Cuvea, İtalyan Rivierası'nda tamamen organik ve soğuk sıkım ligurya zeytinyağı üretmektedir. Taggiasca zeytinyağının yanı sıra, tipik İtalyan sosları (fesleğen pesto, kırmızı pesto gibi) ve taggiasca zeytinleri ile yapılan ürünler (çekirdekleri çıkarılmış taggiasca zeytinleri, taggiasca zeytin kreması ve çekirdekleri çıkarılmış taggiasca zeytinleri) de üretmekteyiz ve bunları çevrimiçi...
İtalya, Brescia
... grissinileri, peynirli grissiniler, pizza ve pesto aromalı atıştırmalıklar, Zulù çikolatalı grissiniler, tatlı hamurlar Bibì ve Bibò ve Valledoro markalı birçok lezzetli gıda seçeneğidir. Şirket, İtalya genelinde barlar, pizzacılar, restoranlar, pub'lar ve küçük ve büyük perakende satış noktalarına da gönderim yapmaktadır.
Akdeniz lezzetlerinin ve malzemelerinin saflığına olan tutku ile, Diliberto sızma zeytinyağı ve Nisseno bölgesine özgü tipik çeşitlerden elde edilen, el ile toplanıp geleneksel yöntemlerle işlenen Biologic-Oil organik sızma zeytinyağı doğar. Geçmişin el işçiliği ile ve tamamen Sicilya'ya özgü hammaddelerle, Biologic-Oil, yerel aromalı zeytinyağı, Sicilya pesto'su, geleneksel pate'ler, zeytinyağınd...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play