Fransa, Paris
...Buononaturale kuru meyve pestoları, herhangi bir birinci veya ikinci yemeğe zahmetsiz bir zarafet katıyor. Bu glütensiz pesto, en iyi Sicilya fındıklarından yapılmıştır ve son derece nazik tadıyla öne çıkmaktadır. Net ağırlık:90g...
İtalya, Bronte
...60% antep fıstığı ile pesto, çeşitli boyutlarda...
İtalya, Salerno
Savaş sonrası Pasquale Battista, Cetara'da öncelikle hamsi olmak üzere küçük bir gıda konservesi atölyesi kurdu ve bunu 90'lı yıllara kadar tutku ve gururla yönetti. Hamsi işleme ile Cetara arasındaki bağın tarihi kökleri vardır ve bugün olduğu gibi dün de, gelenek devam ediyor, çünkü Bay Battista'nın çocukları bu geleneği sürdürüyor. Zamanla ürünümüzün tadı değişmedi, işleme aşamaları da değişmed...
İtalya, Imperia
... malzemeler yoktur. Calvi Ceneviz Fesleğen Pesto PDO, yoğun yeşil bir renge sahiptir ve taze ve hafif bir lezzet ile karakterizedir. Ürün etiketi 'Ekler' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgilerin bulunduğu etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler Birinci yemekler için olağanüstü bir sos. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın ve 5 gün içinde tüketin. Kod: PESTO 80...
Türkiye, Istanbul
...HOT CHILI SOS, SWEET CHILI SOS , LOUISIANA SOS, BARBEKÜ SOS , SRIRACHA SOS , SWEET SOUR SOS , PESTO SOS...
Almanya, Bad Bramstedt
...Eğer Akdeniz mutfağını seviyorsanız, kurutulmuş fesleğenimizi denemeden geçemezsiniz. Yoğun aroması sizi otomatik olarak Akdeniz'e veya çocukluğunuzun spagetti günlerine geri götürüyor. Fesleğen, zeytinyağı, sarımsak, parmesan veya çam fıstığı gibi malzemelerin yanı sıra her iyi pesto için ana bileşendir. Ancak hepimiz onu Akdeniz mutfağından tanıyor ve seviyoruz. Pizza üzerinde, makarna ve...
İtalya, Orbassano
PASTA GIRARDI, 1997 yılından beri taze makarna, ravioli, lazanya ve yüksek kaliteli gurme yemeklerin günlük üretimi konusunda uzmanlaşmış, Piemonte'de organize bir zanaat şirketidir. Ürünlerimiz, sürekli olarak hammadde araştırmasına ve seçimine gösterdiğimiz dikkat ile ortaya çıkmaktadır ve nihayetinde tüm ürünlerimiz koruyucu madde eklenmeden hazırlanır. Tüm bunların yanı sıra, iyi yiyeceklere o...
Fransa, Maubeuge
...Oued-Amlil marinadımız, yüksek kaliteli sarımsak ve aromatik otlardan oluşmaktadır. Kuzu, dana veya sığır eti gibi etlere, büyük şeflerin gastronomik dokunuşunu katacaktır. Özellikle zarif olan bu marinad, Maître d’hôtel gibi tarifleri veya salyangoz soslarını hatırlatmaktadır. Kullanımı kolay ve hemen kullanıma hazır olan bu Oued-Amlil marinadı, yeşil rengi ve tereyağı-pesto tarzı tadıyla öne çıkmaktadır. Bu marinadı kullanan restoranlar, atıştırmalıklar, hızlı yemek yerleri ve kasaplar...
Türkiye, Diyarbakir
Akdeniz efe firması olarak 2022 yılında kurulduk bölgemizde yetişen doğal ve organik tüm ürünlerimizi sizler için en iyi ve en sağlıklı bir şekilde paketleyip size memnuniyetle sunuyoruz Ürün çeşitliliği ürün kalitesi her zaman bizler için önem arz etmektedir bu hizmeti sizlerle paylaşmak isteriz ...
İtalya, Paterno'
...Conserve Conti'de düşünüp yaratılan bu pesto, zamanla kökleri derinlere inen Sicilya geleneklerini barındırıyor. "Finocchietto Selvatico" yani yerel alanda yetişen, eşsiz, güçlü ve karakteristik bir tada sahip olan bu sebze, makarnalar (sardalyalı makarna) için ideal bir sos olarak kullanılırken, genellikle bir balık yemeği ile de bir arada tercih edilmektedir. Ayrıca, nohut veya fasulye gibi baklagil çorbalarına eklenmesi de oldukça değerlidir. Geleneğe sadık kalarak tadını artırmak için sadece sızma zeytinyağı ile üretiyoruz. Deneyin ve gerçek Sicilya geleneğini tadın.
İtalya, Messina
...Fıstık cömerttir: tuzlu yiyeceklere tüm kalitesini, tadını, yoğun rengini, doğal ve saf olma özelliğini sunar... Farklı tatlarda mevcuttur: Kuru Mantar ile Fıstık Pesto; Trüf ile Fıstık Pesto; Sicilya Tuzu ile Fıstık Pesto.
Fransa, Cournon D'auvergne
...gnocchi ile mükemmel bir şekilde eşleşen bu sos, somonun içine doldurulabilir veya sebzeli tostların üzerine sürülebilir. Pizzalarda, tuzlu tartlarda, bruschetta'larda veya tuzlu keklerde kullanılabilir. Bu pesto, dilediğiniz gibi çeşitlendirilebilir! Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 171 kJ (41 kcal) Yağ: 3,2g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,4g Karbonhidrat: 2,2g Bunlardan şekerler: 2g Protein: 0,7g Tuz: 0,6g...
Bulgaristan, Sevlievo
...Üç farklı tat 1. Zeytin ve pesto ile domates püresi 2. Ceviz püresi 3. Sarımsak ve maydanozlu makarna Mevcut kesimler: 12 adet paket 60 adet paket Kullanılan hammaddeler: Helix Aspersa Maxima sümüklüböcek eti, sümüklüböcek şeklinde çıtır wafer kabukları, Sığır tereyağı (yüzde 86 yağ), domates püresi, zeytin, ceviz, soğan, sarımsak, baharatlar, beyaz şarap Hazırlama yöntemi: doğrudan tüketim için hazır. Önceden ısıtılmış fırında 200 °C'de 12 dakika ısıtın. Sıcak servis yapın. Saklama: -18 °C...
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ekşi maya (doğal maya, 0 numaralı yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, cherry domates, mozzarella, sızma zeytinyağı, pesto.
Almanya, Bad Bentheim
... dahil olmak üzere birçok farklı sağlıklı madde içerir. Özellikle demir, silikon ve kalsiyum gibi mineraller. Ayrıca klorofilin önemli bir kaynağıdır. Ancak, dikenli ot ayrıca tanenler, proteinler, flavonoidler (antioksidanlar), mukilajlar ve lifler de içerir. Dikenli ot ile ne yapabilirsiniz? Dikenli ot, polenta, pesto, püre, böğürtlen çorbası veya bitki çayı tariflerinde kullanılır. Anti...
İtalya, Riesi
...Bademler, Akdeniz bölgesindeki çeşitli geleneksel mutfaklarda, özellikle Sicilya, Sardunya ve Puglia mutfaklarında, hem tatlı hem de tuzlu yemeklerde yaygın olarak kullanılan bir malzemedir. Ağustos-eylül döneminde elle ve 3 ila 5 metre uzunluğundaki esnek çubuklarla (verga) toplanır ve hem mutfakta (Trapanese pesto) hem de pastacılıkta (şekerlemeler, kurabiyeler, tatlılar, marzipan) kullanılır...
İtalya, Martina Franca
Pioggia Store, Puglia'nın tipik gıda ürünlerinin üretimi ve dağıtımında lider bir İtalyan şirketidir ve uluslararası pazarlara ve toptan satışa odaklanmaktadır. Yerel tarım ve hayvancılıktan gelen ham maddelerin titiz bir seçimi sayesinde, otantik ve yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz, nesiller boyu aktarılan geleneksel yöntemlerle üretilen mozzarella di bufala, kremalı burrata, ol...
Almanya, Lüdenscheid
...Kullanım: Yağda bekletme, Pesto, Humus, Aioli, Tapas, sarımsak dişleri yerine Artık "Kaliforniya Sarımsak Granülü"müzü promosyon malzemesi veya hediye olarak kullanabilirsiniz. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz) Ürünlerimizi özel etiketli, büyük paketlerde ve perakendeciler için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
Fransa, Mandelieu
...Yeşil pesto, kökeni İtalya'nın kuzeyine dayanan, içinde fesleğen bulundurması nedeniyle yeşil rengiyle karakterize edilen bir sostur. Geleneksel olarak, yeşil pesto makarnalarla (elbette!), pirinçle, patatesle veya minestrone çorbasıyla birlikte servis edilir... Ayrıca pizzalarda veya diğer carpaccio çeşitlerinde de kullanılabilir. Denemek size kalmış! Net ağırlık: 0.180KG Kapasite: 0,180 KG...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Bu kokulu ve lezzetli pesto, harika makarna yemekleri hazırlamak için idealdir. Kızarmış ekmek veya krakerler üzerine sürülerek lezzetli aperatifler ve atıştırmalıklar hazırlanabilir. Ayrıca salataya da aroma ve tat katar. İÇİNDEKİLER: En az %70 taze fesleğen, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, Parmigiano Reggiano (SÜT, tuz, RENNET) ÇAM FISTIĞI, CEVİZ, tuz. Paket boyutları: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
İspanya, Reus ( Tarragona )
...Pesto sosu, dünyanın en ünlü soslarından biridir ve muhteşem fesleğen tadıyla öne çıkar. Bu aromatik sos, Ceneviz kökenli olup, tipik makarnanın yanı sıra her türlü tarifle eşlik etmek için mükemmeldir. Ayrıca et ve balıkları lezzetlendirmek için de kullanılabilir.
Fransa, Villeneuve Sur Lot
Fransa, Mietesheim
1873'ten beri Alélor, hardal, horseradish ve soslar üreten bir firmadır. 20 çalışanı olan aile şirketi Alélor, Alsace'daki son hardal fabrikası ve Fransa'daki tek horseradish kökleri işleme tesisidir. Alélor, yerel tarım sektörünü desteklemek ve Fransa'da hardal tohumları ve horseradish köklerinin kültürünü korumak için Tarım Odası ile işbirliği yapmaktadır. Bu kısa tedarik zinciri, hammaddelerin ...
Finlandiya, Turku
...Baharatlı Kapisicum ve Kurutulmuş Domates Pesto Ağırlık: 150g...
İtalya, Trecastagni
...Fıstık Pesto, makarna için mükemmel bir sos. İÇİNDEKİLER: Fıstık %50, ayçiçek yağı, tuz ve karabiber.
Almanya, Hamburg
...Barilla Pesto Rosso, duyuları şımartan ve her yemeği yeni bir seviyeye taşıyan bir mutfak şaheseridir. Bu parlak kırmızı pesto, güneşte kurutulmuş domatesler, aromatik fesleğen ve özenle seçilmiş Akdeniz otlarının uyumlu karışımından oluşur ve damak tadınızda kalıcı bir etki bırakan zengin, doyurucu tatların patlamasını sunar. Taze toplanmış fesleğenin büyüleyici kokusuna ve güneşle olgunlaşmış...
İtalya, Gravina di Catania
CONVIVIA – İtalyan Gıda Tutkunları şirketi, Sicilya'da, Etna volkanının eteklerinde, Pietro'nun Sicilya'nın iyi ve yüksek kaliteli gıda geleneğini uluslararası sınırların ötesine tanıtma arzusuyla doğmuştur. Sicilyalıların kalplerini dolduran tutku ve neşe, her zaman özenle ve sevgiyle pişirilmiş yemekleri başkalarıyla paylaşma isteği, sadece markanın değil, tüm projenin de kökenini oluşturan en...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play