Fransa, Paris
...Katalogımızda, tüm mutfak ihtiyaçlarınız için 1 kg ve 25 kg olarak mevcut olan profesyonel T55 buğday unu bulunmaktadır.
...T45 unu, genellikle "akışkan un" veya "pasta unu" olarak adlandırılan, özellikle ince ve hafif bir yumuşak buğday unudur. Bu un, buğday tanesinin kalbinden elde edilir ve çoğu kepeği ve filizi ayıran çok ince bir elemeden geçirilir, geriye sadece buğdayın en beyaz ve saf kısmı kalır. Bu süreç, ona ultra ince bir doku ve parlak beyaz bir renk kazandırır. Menşei: Ukrayna. Ambalaj: 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg kağıt kraft torba. Paletleme: 750-950kg.
Fransa, Olivet
...Tip 150 buğday unu veya tam buğday unu, buğday tanesinin tüm bileşenlerini, lifler ve mineraller dahil olmak üzere, içerir.
Fransa, Le Touquet-Paris-Plage
...Büyük perakende için büyük markaların doğrudan tedarikçisi Chutyptm, Jelonki Buğday unu tip 450'i piyasanın en iyi fiyatıyla sunuyor. Tüm referanslarımızı www.Chutyptm.com adresinde keşfedin! Jelonki Buğday unu tip 450'in toptan alımı ve PGC ithalatı.
Fransa, Soreze
...Buğday unu tip 65. Günlük mutfak kullanımı için, ekmek veya tart hamuru gibi. Kontrollü Sürdürülebilir Tarım (CRC) ile üretilmiştir. Bu resmi etiket birçok garanti sunar: - Tarım alanları, tüm kirlilik kaynaklarından en az 250 m. uzakta bulunmaktadır. - Hiçbir kimyasal işlem yapılmaz, buğday doğal olarak, katkı maddesi olmadan korunur. - Tahıllar ve un, Fransa'nın Tarn bölgesinde üretilir...
Fransa, Mougins
Fransa, St Sulpice De Faleyrens
...100% Buğday Unu Tip 80 "Bise" 2,50 €/kg, Tip 110 "Yarım tam buğday" 2,70 €/kg, Tip 150 "Tam buğday" 2,80 €/kg fiyatla mevcuttur Alerjen: Gluten Unlar: 1 kg...
Fransa, Fleury Les Aubrais
...): Tam tahılı içerir, lif açısından zengindir. Yarım tam un (T110): Lif açısından biraz daha az, ama yine de besleyicidir. Beyaz un (T45 veya T55): Daha hafif olup, hamur işleri, beyaz ekmek ve birçok yemek hazırlığı için kullanılır. Buğday unu, yemek tarifleri ve hamur işleri için çok yönlüdür. Karbonhidrat, protein ve bazen lif sağlar.
Fransa, Saint Ignat
...Buğday Unu: Limagrain Ingredients, Limagrain tedarik zincirinden elde edilen yerel veya düzeltilmiş buğday unları sunmaktadır. İhtiyaçlarınıza uygun buğday unları öneriyoruz: ekmek yapımı, bebek maması, atıştırmalıklar, hazır yemekler. Bebek Maması Buğday Unları: Her an titizlikle çalışan Limagrain Tahıllar Bileşenleri, bebek gıdası alanındaki en büyük gruplara hizmet verebilmektedir. Bebek...
Fransa, Aix En Provence
... maddeler: soya lesitini, buğday lifi kalınlaştırıcı: guar unu, un işleme ajanı: askorbik asit. Üretim, susam, yumurta ve süt ürünleri kullanan bir atölyede yapılmaktadır. Ambalaj: yaklaşık 18 adet paket başına Net Ağırlık: 300g Besin Değerleri: 100g için ortalama besin değeri Enerji değeri: 301 Kcal yani 1198 KJ Yağ: 6.1 g Doymuş yağ asitleri: 2.9 g Karbonhidrat: 50.9 g Şeker: 5 g Lif: 4.
Fransa, Fargues-Saint-Hilaire
...Pastane ürünleri ve ekmek tüketiminin sürekli artmasıyla, size her zaman en iyi fiyatla yüksek kaliteli T45, T55 ve T65 buğday unu sunmanın gerekli olduğunu düşünüyoruz.
Fransa, Bayonne
...Bu ekmek, eşsiz, kalın ve hafif koyu bir kabuğa sahip olup, buğday unu (yüzde 50) ve çavdar unu (yüzde 50) karışımından dolayı kendine özgü bir lezzet sunar. Ekşi maya ile birlikte, biraz acı ve farklı bir tat kazanarak oldukça özel bir ekmek haline gelir. REF:P458A EAN-13:8436017105308 EAN-14:18436017105305 ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):92 g PİŞİRME AĞIRLIĞI:80 g UZUNLUK (CM):16 cm GENİŞLİK (CM):6 cm...
Fransa, Saint Mard De Réno
...Tam unumuz çiftliğimizde üretilmektedir. Tahıllarımızın kepeğini koruyarak maksimum besin kalitesi elde etmek için tam un seçimini yaptık. Doğal olarak glütensiz. Nişasta açısından zengin. Protein içerir. Düşük yağ oranı. Lif açısından zengin. Kıvam artırıcı ve bağlayıcı olarak mükemmel. Tariflerinizde güneş! Kullanım: Ekmek, kek, krep gibi diğer unlarla karıştırılabilir... Sadece mısır kekleri için.
Fransa, Malataverne
...Malzemeler Buğday unu, şeker, yerfıstığı yağı, rosé şarap, vanilya aroması Biraz tarih )) Montpellier uzunluğu boyunca, Sète veya Lunel tarafında dolaşırken farklı adlarla da karşımıza çıkıyor… Montpellier uzunluğu, Montpellier'in "o" spesiyalitesi - yıl boyunca hareketli bir şehir olan ve güneşin her zaman kutlamalarda yer aldığı bir yer. Gerçek farkı, hala günümüzde elle yapılmasıdır. En iyi...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Mini doğal bal zencefilli ekmek 60g, İçindekiler Merkez bölgesinden bal %50, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, kabartma tozu, karbonat, Guérande tuzu, yıldız anason, kakule, tarçın, karanfil. Kuruyemişlerin kullanıldığı bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayınız. Besin değerleri 100 g zencefilli ekmek için Enerji 1319 KJ / 315 Kcal Yağ...
...İçindekiler: Buğday unu, tereyağı, şeker, portakal çiçeği aroması (4,55%), serbest gezen tavuk yumurtası. Formatlar: 180g & 100g...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pain Americana 4.5" susamlı (1003) 12 parça x 77g İçindekiler Buğday unu, su, şeker, maya, ayçiçek yağı, susam tohumları (2%), tuz, koruyucu (E282), emülgatör (E481, E472e), un işleme maddesi (E300).
Fransa, Lomme
... • ÜRÜN: Öncelikle istediğiniz ürünü seçin. İster ekmek, ister atıştırmalık ürünü, ister pizza hamuru olsun, ardından kişiselleştirebileceğiniz geniş bir konsept yelpazesi sunuyoruz. • UN: Hafif bir tat için buğday unu veya daha fazla karakter için özgün tahıl ununu seçin. Ürününüz için en uygun un türünü belirleyin. • HAMUR TİPİ: Atıştırmalık için hamurunuzu seçin! Örneğin, çıtır bir atıştırmalık...
Fransa, Yvre L Eveque
Zanaatçı un üreticisi. %100 Fransız buğdayı unu üreticisi. Ekmek yapımına uygun un üreticisi. Fırıncılar için ekmek yapımına uygun unlar. Geleneksel Fransız ekmeği için kırmızı etiketli un. Pastacılık unları üreticisi. Katmerli hamur ve mayalı hamur yapımı için buğday unu. Viyanalı ekmek yapımı için buğday unu. Tahıllarla zenginleştirilmiş ekmek unu. Organik un üreticisi. Eski usul bagetler için un. Ayçiçeği tohumu ile zenginleştirilmiş eski usul bagetler için un. CRC buğdayından elde edilen unlar.
Fransa, Gron
...1703 yılından beri, MOULINS DUMÉE ekmeklik un, özel ekmek unları, pastacılık unu, sanayi unu ve binlerce müşteri için katkı maddeleri üretmektedir: ekmekçilik sanayisi, bağımsız fırıncılar ve pastacılar. MOULINS DUMÉE, Fransa'nın en büyük 10 un fabrikasından biridir. Yeni üretim tesisi, Eylül 2015'te Gron (89) Salcy bölgesinde açılmıştır. Bu tesisin buğday depolama kapasitesi 11.500 ton ve günlük üretim kapasitesi 450 tondur. Bu yeni fabrika, tüm müşterilere optimal kalitede un sunma imkanı sağlayan son derece yenilikçi bir otomasyon sistemine sahiptir.
...Royaumeix'te buğday, çavdar ve einkorn gibi tahıllar yetiştiriyoruz ve bunları taş değirmenimizde un haline getiriyoruz. Bu üretim, el yapımı ve odunla ısıtılan fırında pişirilen çeşitli ürünlerimizi, doğal veya tohumlu ekmeklerimizi, ayrıca çörekler ve unlarımızı yapmamıza olanak tanıyor. Özel Ürünler: Doğal veya tohumlu buğday unu ekmekleri, einkorn ekmeği, çavdar ekmeği, köy çörekleri, sandviç ekmeği, tohumlu fougasse, unlar, tortillalar ve einkorn kabukları;...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play