...T45 unu, genellikle "akışkan un" veya "pasta unu" olarak adlandırılan, özellikle ince ve hafif bir yumuşak buğday unudur. Bu un, buğday tanesinin kalbinden elde edilir ve çoğu kepeği ve filizi ayıran çok ince bir elemeden geçirilir, geriye sadece buğdayın en beyaz ve saf kısmı kalır. Bu süreç, ona ultra ince bir doku ve parlak beyaz bir renk kazandırır.
Menşei: Ukrayna.
Ambalaj: 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg kağıt kraft torba. Paletleme: 750-950kg.
...Büyük perakende için büyük markaların doğrudan tedarikçisi Chutyptm, Jelonki Buğdayunu tip 450'i piyasanın en iyi fiyatıyla sunuyor. Tüm referanslarımızı www.Chutyptm.com adresinde keşfedin! Jelonki Buğdayunu tip 450'in toptan alımı ve PGC ithalatı.
...BuğdayUnu:
Limagrain Ingredients, Limagrain tedarik zincirinden elde edilen yerel veya düzeltilmiş buğday unları sunmaktadır. İhtiyaçlarınıza uygun buğday unları öneriyoruz: ekmek yapımı, bebek maması, atıştırmalıklar, hazır yemekler.
Bebek Maması Buğday Unları:
Her an titizlikle çalışan Limagrain Tahıllar Bileşenleri, bebek gıdası alanındaki en büyük gruplara hizmet verebilmektedir. Bebek...
...Buğdayunu tip 65.
Günlük mutfak kullanımı için, ekmek veya tart hamuru gibi.
Kontrollü Sürdürülebilir Tarım (CRC) ile üretilmiştir. Bu resmi etiket birçok garanti sunar:
- Tarım alanları, tüm kirlilik kaynaklarından en az 250 m. uzakta bulunmaktadır.
- Hiçbir kimyasal işlem yapılmaz, buğday doğal olarak, katkı maddesi olmadan korunur.
- Tahıllar ve un, Fransa'nın Tarn bölgesinde üretilir...
...Pastane ürünleri ve ekmek tüketiminin sürekli artmasıyla, size her zaman en iyi fiyatla yüksek kaliteli T45, T55 ve T65 buğdayunu sunmanın gerekli olduğunu düşünüyoruz.
... maddeler: soya lesitini, buğday lifi kalınlaştırıcı: guar unu, un işleme ajanı: askorbik asit.
Üretim, susam, yumurta ve süt ürünleri kullanan bir atölyede yapılmaktadır.
Ambalaj: yaklaşık 18 adet paket başına
Net Ağırlık: 300g
Besin Değerleri:
100g için ortalama besin değeri
Enerji değeri: 301 Kcal yani 1198 KJ
Yağ: 6.1 g
Doymuş yağ asitleri: 2.9 g
Karbonhidrat: 50.9 g
Şeker: 5 g
Lif: 4.
...Tam unumuz çiftliğimizde üretilmektedir. Tahıllarımızın kepeğini koruyarak maksimum besin kalitesi elde etmek için tam un seçimini yaptık.
Doğal olarak glütensiz. Nişasta açısından zengin. Protein içerir. Düşük yağ oranı. Lif açısından zengin.
Kıvam artırıcı ve bağlayıcı olarak mükemmel.
Tariflerinizde güneş!
Kullanım: Ekmek, kek, krep gibi diğer unlarla karıştırılabilir... Sadece mısır kekleri için.
...Bu ekmek, eşsiz, kalın ve hafif koyu bir kabuğa sahip olup, buğdayunu (yüzde 50) ve çavdar unu (yüzde 50) karışımından dolayı kendine özgü bir lezzet sunar. Ekşi maya ile birlikte, biraz acı ve farklı bir tat kazanarak oldukça özel bir ekmek haline gelir.
REF:P458A
EAN-13:8436017105308
EAN-14:18436017105305
ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):92 g
PİŞİRME AĞIRLIĞI:80 g
UZUNLUK (CM):16 cm
GENİŞLİK (CM):6 cm...
...Mini doğal bal zencefilli ekmek 60g,
İçindekiler
Merkez bölgesinden bal %50, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, kabartma tozu, karbonat, Guérande tuzu, yıldız anason, kakule, tarçın, karanfil.
Kuruyemişlerin kullanıldığı bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayınız.
Besin değerleri
100 g zencefilli ekmek için
Enerji 1319 KJ / 315 Kcal
Yağ...
...Malzemeler Buğdayunu, şeker, yerfıstığı yağı, rosé şarap, vanilya aroması Biraz tarih )) Montpellier uzunluğu boyunca, Sète veya Lunel tarafında dolaşırken farklı adlarla da karşımıza çıkıyor… Montpellier uzunluğu, Montpellier'in "o" spesiyalitesi - yıl boyunca hareketli bir şehir olan ve güneşin her zaman kutlamalarda yer aldığı bir yer. Gerçek farkı, hala günümüzde elle yapılmasıdır. En iyi...
...
• ÜRÜN: Öncelikle istediğiniz ürünü seçin. İster ekmek, ister atıştırmalık ürünü, ister pizza hamuru olsun, ardından kişiselleştirebileceğiniz geniş bir konsept yelpazesi sunuyoruz.
• UN: Hafif bir tat için buğdayunu veya daha fazla karakter için özgün tahıl ununu seçin. Ürününüz için en uygun un türünü belirleyin.
• HAMUR TİPİ: Atıştırmalık için hamurunuzu seçin! Örneğin, çıtır bir atıştırmalık...
...1703 yılından beri, MOULINS DUMÉE ekmeklik un, özel ekmek unları, pastacılık unu, sanayi unu ve binlerce müşteri için katkı maddeleri üretmektedir: ekmekçilik sanayisi, bağımsız fırıncılar ve pastacılar.
MOULINS DUMÉE, Fransa'nın en büyük 10 un fabrikasından biridir.
Yeni üretim tesisi, Eylül 2015'te Gron (89) Salcy bölgesinde açılmıştır. Bu tesisin buğday depolama kapasitesi 11.500 ton ve günlük üretim kapasitesi 450 tondur. Bu yeni fabrika, tüm müşterilere optimal kalitede un sunma imkanı sağlayan son derece yenilikçi bir otomasyon sistemine sahiptir.
...Royaumeix'te buğday, çavdar ve einkorn gibi tahıllar yetiştiriyoruz ve bunları taş değirmenimizde un haline getiriyoruz. Bu üretim, el yapımı ve odunla ısıtılan fırında pişirilen çeşitli ürünlerimizi, doğal veya tohumlu ekmeklerimizi, ayrıca çörekler ve unlarımızı yapmamıza olanak tanıyor.
Özel Ürünler: Doğal veya tohumlu buğdayunu ekmekleri, einkorn ekmeği, çavdar ekmeği, köy çörekleri, sandviç ekmeği, tohumlu fougasse, unlar, tortillalar ve einkorn kabukları;...