İtalya, Marmirolo
...W: 280 ÷ 300. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday tohumu ile (100% doğal, 100% İtalyan tedarik zinciri), giderek daha fazla sağlık özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Le Anniversario, 90. doğum günü kutlamalarının bir yıl ardından doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve uzmanlığını araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario CUORE, orta mayalanma için idealdir. 25 KG...
İtalya, Giuliano
...Farina "00", su, mayalı Madre (doğal maya, un, 0 numara yumuşak buğday unu tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, mozzarella, ricotta, Tropea soğanı, kırmızı biber, patlıcan, pecorino romano, sızma zeytinyağı.
...Puglia bölgesindeki tarım işletmeleri tarafından üretilen "Cappelli" çeşidi sert buğdayın öğütülmesiyle elde edilmiştir. Un, ince ve kalın kepeğin unun içinden elenmesi (buratto ile kepeğin ve unun ayrılması) işlemiyle elde edilir. "Senatore Cappelli", diğer buğday türlerine göre besin değerleri açısından üstün, eski ve organik bir buğdaydır: flavonoid ve antioksidanlar açısından daha yüksek bir miktar içerir, anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve hatta kolesterolü azaltma kapasitesine sahiptir. Daha sindirilebilir olup, glüten intoleransı olarak tanımlanan bağırsak iltihaplarını azaltır.
İtalya, Forlì
...Kırmızı Mercimek Unu, organik olarak sertifikalandırılmış bir baklagil unudur. Yaygın buğday unu ve spelt unu gibi diğer un türlerinden farklı olarak gluten içermez. Ayrıca, tahıl unlarına göre daha yüksek protein içeriğine sahiptir. Bitkisel proteinler, demir ve bu baklagilin karakteristik özelliklerini taşıyan mineraller gibi faydalı besin maddeleri ile tahıl unlarına dayalı hamurları...
İtalya, Cortazzone
...Fındık unu kullanılarak, buğday unu kullanılmadan tamamen fındık unu ile üretilen Fındık Keki. Şık hediye ambalajında, Piyemonte geleneğine özgü tipik bir tatlı. Yoğun fındık tadıyla yumuşak ve kuru olmayan bir dokuya sahip, koruyucu içermez. Raf ömrü 12 hafta.
... kuruma eğilimindedir. Tüm referanslarımız, süt, yumurta, un, tuz, karabiber ve katmanlamayı daha iyi hale getirmek için içyağı ile yapılan bir temelden oluşmaktadır. Crefole sfogliate'lerimizin temelinden, çeşitli referanslar hazırlıyoruz: Tam buğday Crefole sfogliate, Mısır unu hamurlu Crepole, Tam buğday Crefole sfogliate, Kamut unlu Crefole sfogliate. Bunlardan ayrıca lezzetli atıştırmalıklarımız olan Crefolini ve Crepolini de doğmaktadır.
İtalya, Bronte
...İçindekiler: un (buğday unu tipi "O"), pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal ekşi maya tozu (buğday), emülsifiye edici E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), %32 yağsız kakao tozu, şeker, fındık, emülsifiye edici (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), yağsız kakao tozu, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
İtalya, Trento
...tam buğday unu ve glütensiz un kullanarak, bazı gıda intoleransları olan müşterilerimizi memnun etmek için taze ve çıtır pizzalar pişirme kapasitesine sahiptir. Son olarak, en iyi restoranlar gibi, kurumsal akşam yemekleri ve etkinlikler düzenlemek mümkündür.
İtalya, Velletri
...Her gün İtalya'nın her yerine birkaç saat içinde, odun ateşinde pişirilmiş açık veya koyu ev yapımı ekmek teslim ediyoruz. Romalı kalelerde üretilen bu ekmek, doğal maya, yarı tam buğday unu ve odun fırınında pişirilmesi ile karakterizedir. Mayalanma, ana maya ve biraz bira mayası ile sağlanır. Malzemeler yaklaşık 40 dakika yoğrulur, ardından bir saat mayalanmaya bırakılır. Ekmek daha sonra...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play