...Tip 750 buğdayunu, ekolojik sertifikaya sahip Bieszczady tarım işletmelerinden elde edilmektedir. Bu, öğütülmüş buğday tanesinden elde edilen en popüler un türlerinden biridir. Buğdayunu, protein (gluten) içeriği sayesinde hamur işlerine elastikiyet kazandırır ve daha az kırılmalarını sağlar.
<strong>İçindekiler:</strong> buğday
<strong>100g'daki besin değeri</strong> Enerji değeri 1450kJ...
...Tam BuğdayUnu Spesifikasyonu:
Nem..................................11-11.5 %
Toplam Kül..........................1.3-1.5 % Max
Su Emme............................%70 ve üzeri
Gluten................................9-10%
Brüt Lif..............................2.3-2.5%
Alkolik Asidite....................%0.08 max
Asit Çözünebilir Kül.............0.08-0.1% max
Protein................................11-12%
Karbonhidratlar...................73.0 g
Yağlar..................................1.70 g
Lifler...................................11.0 g
Mineraller.............................1.80 g...
...İyi un, evde yapılan hamur işlerinde, pastanelerdeki zarif keklerde ve restoranlardaki lezzetli tatlılarda gereklidir. Çavdar, buğday, arpa ve darı, hem tatlı hem de tuzlu yemeklerin üretiminde kendini kanıtlayacaktır. Bu nedenle, gıda toptancımızın ürün yelpazesinde, mutfak malzemeleri arasında en önemli olanlardan biri olan birçok ürün türü bulacaksınız.
... %65 balık unu da sağlamaktayız.
Foodcom'un sunduğu balık unu, Baltık Denizi'nde yetiştirilen ringa balığı ve hamsi gibi balıklardan üretilmektedir. Nihai ürün, dökme tam buğdayunu şeklinde sunulmaktadır.
...Kara buğdayunu, kara buğdayın soyulmuş tohumlarından elde edilir. Kavrulmuş kara buğday tanecikleri, termal işlem sonucu oluşan karakteristik koyu kahverengi bir renge sahiptir. Kavrulmuş kara buğday, kavrulmamış olanına göre daha az değerlidir, ancak daha belirgin bir lezzete sahiptir.
Kara buğday, besin maddeleri ve besin bileşenleri açısından değerli bir kaynaktır. Özellikle proteinler...