Fransa, Maubeuge
... arkadaşlarınızı uzaklara götürecektir. RotixPlus karışımı, kasaplar ve fırıncılar için etkili bir silah RotixPlus, bir kasap veya fırıncıysanız kesinlikle ihtiyacınız olan baharat karışımıdır. Bu karışım, tavuklarınızı şişlemek veya lezzetli ve nefis şişler, fileto, but, kanat ve tavuk butları hazırlamanıza olanak tanır. Bu tarif, 1990'lı yıllarda La Bonne Epice tarafından icat edilen ilk tariflerden biridir ve şu anda müşterilerimiz tarafından Fransa'nın üst bölgelerinde, Paris bölgesinde, Belçika ve Hollanda'da yaygın olarak kullanılmaktadır. Referans: ART0023...
...Zerdeçal: Renk verme özellikleri ve kendine özgü tadı için kullanılır, köri ve geleneksel yemekler için mükemmeldir.
Fransa, Paris
...Kapsül boyutu: 15 ila 18 cm için 5g. Kapsül yumuşak ve çok aromatik, yağlı ve vanilya taneleriyle doludur. Hava geçirmez bir torbada paketlenmiştir. Üstün kaliteli Madagaskar vanilyası, yemekleriniz için benzersiz ve rafine bir tat sunar. Dikkatle yetiştirilmiş ve olgunlukta toplanmış olan bu vanilya, doğal ve güçlü bir aroma sağlar. Tatlılar, sıcak içecekler, reçeller ve tuzlu yemekler için...
Fransa, Avançon
...La Moutarde au Miel, balın tatlılığını hardalın acılığıyla birleştiren klasik bir sostur. Bu karışım, dengeli ve lezzetli bir tat arayanlar için mükemmeldir. 250g net ağırlığı ile bu hardal, etlerinizi, balıklarınızı veya sebzelerinizi tamamlamak için idealdir. Ayrıca, tatlı-tuzlu bir dokunuş katmak için salata soslarınızda veya marine soslarınızda da kullanılabilir. Pürüzsüz dokusu ve hafif tadı, günlük yemekler veya özel günler için mükemmel bir seçim yapar.
Fransa, Astaffort
...KARA TRÜF İLE FOU GRAS (5%) 100g "Bir mutfak işçiliği" ama Vegan, Fransız gastronomi mirasımızın en büyük ve en değerli iki ürününden ilham alıyor. Foie gras ve kara trüf. Aperatifleriniz, arkadaşlarınızla veya ailenizle yapacağınız yemekler için mükemmel bir seçenek. İÇİNDEKİLER: hindistancevizi yağı (39%), su, organik bira mayası, porcini tozu, hardal, kanola yağı, tuz, agar agar, organik chia unu, organik tamari, karabiber, xeres sirkesi, baharatlar, fındık unu, domates püresi, trüf parçaları (5%), trüf aroması. SKU:002...
Fransa, Ancenis
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
... Temiz etiket, eklenmiş aroma yok, koruyucu yok, renklendirici yok, tat artırıcı yok, katkı maddesi yok, aroma yok - Extraits Culinaires Sign’Nature® - Et fondüleri - Balık ve kabuklu deniz ürünleri fumetleri - Duxelles ve sebze fondüleri - Doğal aromatik çözümler - Marine sosları - Sos bazları ve soslar - Baharat karışımları - Bağlayıcı bazlar - Aroma ve peynir tozları - Et hazırlığı için fonksiyonel karışımlar...
Fransa, Renaison
...Kuru limonumuz "Loumi" veya "Loomi" muhteşem bir aromaya sahiptir, tatlı limonun büyüleyici kokusunu taşır. Yavaş pişirilen yemekler için ideal olan bu limonu, Lübnan ekmekleri, pirinç veya diğer hazırlıklar üzerinde limonlu bir tat katmak için toz halinde de kullanabilirsiniz. Köken: Somali Kalite: AA, kahverengi...
Fransa, Pleucadeuc
...• Dondurulmuş IQF küp şeklinde tuzlu ve tatlı soslar, tereyağları ve baharatlar • 2,2'den 32 gr'a kadar, 2 veya 3 boyutta • Çeşitli şekiller UYGULAMALAR • Pane harcı (balık, kümes hayvanları, diğer etler…) • Dondurulmuş hazır yemekler (balık, et, sebzeler, sote yemekler) • Tavuk, et veya balık üzerinde dekor ve baharatlama • Pizza üzeri malzeme • Tuzlu veya tatlı kekler için eriyen kalp...
Fransa, Bron
...Büyük Şefler, yemeklerini süslemek için safranı neden bu kadar çok seviyor? Bunun bir tesadüf olmadığını söyleyebiliriz. Bu baharat, tatlı veya tuzlu yemekler hazırlamak için mükemmel bir şekilde uygundur. Lezzet yelpazesi o kadar geniş ve güçlüdür ki, birkaç mikrogram yeterlidir bir yemeği veya malzemeyi dönüştürmek için. Örneğin, bal, yağ, reçel, şurup, soslar veya pişirilmiş yemeklere sadece bir tutam safran ekleyebilirsiniz ve bu, kataloğunuzda hayat bulan prestijli bir ürün olacaktır.
...Ürün Açıklaması : İçindekiler : Soja bitkisel proteini %16, Buğday proteini, Nişasta, Ayçiçek yağı, Baharatlar, Buğday unu, Lif, Deniz tuzu, Soğan, Hardal, Aroma, Karamel rengi, Tuz, Tahıl... Bitkisel Burgerimiz, GDO'suz, hormon ve antibiyotik içermeyen ve palmiye yağı kullanılmayan bir üründür. Bitkisel protein, lif ve B12 vitamini açısından zengindir. Diyet ve Beslenme Bilgileri Vejetaryenler için uygundur, Vegan, Helal ve Koşer sertifikalıdır. Bitkisel protein içeriği ( %16 ) enerji değeri.
Fransa, Levallois Perret
...Birçok baharatın uyumlu bir karışımıdır; bunların başlıcaları şunlardır: kişniş, sarımsak, zerdeçal, nane, kırmızı biber ve tuz. Et Baharatlarının Mutfaktaki Kullanımları: Kızartma, fırında pişirme, mangalda pişirme, soslu yemekler, çorbalar ve nihayetinde her türlü pişirme şekli için bu karışım mükemmeldir! Eti zeytinyağı ile yağlayın ve pişirmeden önce baharatları ekleyin. Et Baharatlarının...
Fransa, Besancon
...MUTFAKTA: Bir çiçekten elde edilen safran, en pahalı baharat, büyük bir renklendirme gücüne sahiptir. Birçok yiyeceğin lezzetlerini zenginleştirir ve onlara lezzetli bir aroma katar. Bazı yemekler: etler, tavuklar, paella, bouillabaisse, tajin… FAYDALARI Asteniyi, aşırı yorgunluğu ve bitkinliği yenmek için tanınır. Egzersiz sonrası toparlanmaya yardımcı olur ve sinir sistemi üzerinde etkili olur.
Fransa, Roubia
... yansımalarla zenginleştirilmiş dikkat çekici bir renge sahip. Siyah meyveler, vişne likörü ve çilek reçeli notaları, ayrıca baharatlar ve vanilya. Ağızda ipeksi tanenlerle yapılandırılmış, hoş bir tazelik sunan, zarif bir kalıcılığa sahip ve keyifli bir bitişe sahip.\n\nACCORD METS-VINS\nKatar bölgesine ait pirinçli boğa eti yemeği.\nLanguedoc bölgesine ait cassoulet ve etli yemekler.\nXavier peynir evi, yarı kuru bir \"Pierre-Percée\" öneriyor.\nİdeal olarak 16°/17° sıcaklıkta servis edilir.\nTam ifadesi için 1 saat önceden karaflanmalıdır.\n\nContenance (L): 0,75\nPoids Brut (kg): 1,3"}...
Fransa, Castelnaudary
... soslar, baharatlar ve pişirilmiş sebzelerle damak tadınızı ve 5 duyunuzu yurtdışına götürmektedir. Kaliteli ürünler için taahhütlerimiz: - Fransa'da üretim - Etler ve sebzeler Fransa menşeli - Temiz etiketli ve besin dengesi sağlanmış tarifler - Üretim tesislerimizin PME+ sertifikası (RSE) - Performanslı üretim araçları ve uluslararası standartlara akreditasyon (IFS, BRC, Bio) Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Fransa, Grasse
... olarak, boyalar ve tekstürleştiriciler de sunuyoruz. Gıda üreticilerine şekerleme, pastacılık, içecekler, süt ürünleri, hazır yemekler, baharatlar gibi tüm sektörlerde hizmet veriyoruz; ayrıca e-likit ve ilaç üreticilerine de. Ayrıca, birçok gıda dağıtımcısı ve internet mağazası aracılığıyla tüm gıda sektörlerine hizmet veriyoruz. 2000 m2'lik çok yeni üretim birimimiz, müşterilerimizin...
Fransa, Saint Romain La Motte
... Baharatlar dünyası potansiyel ve çeşitlilikle doludur. Baharatlı yemekler genellikle yanlış bir şekilde “acı” biberle ilişkilendirilir. Tarçın, zerdeçal, karabiber, safran veya vanilya: bu ürünlerin hepsi sizin hoşunuza gidecek ve yemeklerinizi daha zengin, benzersiz ve lezzetli hale getirecek, üstelik damağınızı yakmadan. Gurme dükkanının amacı, size yeni tatlar keşfettirmek ve sizi olumlu anlamda...
Fransa, Paris
... saygı göstererek ve şeflerin titizliği ile özenle hazırlanır; bu sayede mükemmel bir gastronomik yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz. En popüler ve en sembolik hazır yemekler ve girişler, otantik Tunus topraklarından ilham alınarak hazırlanmıştır. Bu tariflerin sırrı sadece hazırlama veya pişirme yönteminden değil, aynı zamanda %100 Tunuslu baharatlar ve ürünlerden gelmektedir; renklendirici veya koruyucu içermez. Akdeniz'i daha önce hiç tatmadığınız şekilde: salata, sofralık zeytin ve soslar, hazır yemekler, zeytinyağı.
Fransa, Saint Georges Sur Loire
...Anjou'nun hem tatlı hem de tuzlu özel lezzetlerini keşfetmek için gelin. Çay, şekerlemeler, şaraplar, terinler, yemekler, reçeller, çikolatalar, biberler, baharatlar, kahveler ile kendi gurme sepetlerinizi oluşturun....
Diğer Ürünler
Kosta Rika Kahvesi
Kosta Rika Kahvesi
Fransa, Saint-Martin-De-Seignanx
CEYLAN FRANCE, İspanya merkezli Manufacturas Ceylan S.L. şirketinin bir parçasıdır ve gıda endüstrisi için baharatlar, çeşniler, aromatik karışımlar ve katkı maddeleri sunmaktadır. Üretiyoruz ve pazarlıyoruz: - Atıştırmalıklar, balık konserveleri, et ürünleri, soslar ve çeşniler, hazır yemekler için tuzlu aromalar - Dondurmalar, sorbeler, yoğurtlar, tatlılar, hamur işleri için tatlı aromalar...
Fransa, Blagnac
...trüf kabuğu veya trüf parçaları içeren küçük kavanozlar da mevcuttur. Günlük yemeklerinizi zenginleştirmek için trüf yağı veya sirke, sürmelik, baharatlar veya risotto, makarna ya da polenta gibi yemekler bulabilirsiniz. Yemeklerinize trüf dokunuşu katmak için krema veya sos seçebilirsiniz. Ayrıca, trüfün yanı sıra, yıl boyunca faydalanabileceğiniz kurutulmuş morille, porcini veya ölüm trompeti gibi çeşitli yüksek kaliteli mantarları da seçiyoruz. La Maison Baumont, hediye fikirleri bulmanıza yardımcı olacak hediye setleri de sunmaktadır.
Fransa, Fontaine-Simon
... koruyoruz. Bu özel geri kazanım cihazı, meyvelerin maksimum organoleptik kalitesini ve besin öğelerinin korunmasını garanti eder. Farklı granülasyonlarda, bütün, parça, parçacık veya toz halinde özelleştirilebilen kurutulmuş meyveler, organik ve konvansiyonel olarak mevcuttur ve çok çeşitli gıda uygulamaları için esneklik ve kullanım kolaylığı sunar: bisküvi, şarküteri ve salamura ürünleri, çikolata, hazır yemekler, takviye edici gıdalar, süt ve peynir ürünleri, diyet ürünleri, soslar ve baharatlar, çaylar ve infüzyonlar.
Fransa, Cuincy
... mutfak yardımları ve lezzetli ve kremalı tatlılar hazırlamak için tatlı dehidre mutfak yardımları sunuyoruz. Bazı kısıtlamalarla karşılaştığımızda, EPICÉA, Halal ürün yelpazesi ve organik baharatlar gibi özel ürünler geliştirmektedir. Teklifimiz, assortimanlarınıza yerel bir dokunuş katmak için dehidre mantarlar sunarak çeşitlenmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play