Fransa, Ploërmel Cedex
...Kg başına 33 yumurta akına eşdeğer. Pastacılık yumurta akı, beze, makaron, mousse, hamur işleri hazırlamak için kullanılır... Fransa'da yumurtadan elde edilen bir ürün. 1 kg, 2 kg veya 5 kg'lık şişe.
Fransa, Montelimar
... karamel nougatı, nougat papillotlarını içeren karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir. İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, bal, badem, tuzlu tereyağı ile karamel (8,7 %), pudra şekeri, patates nişastası, mayasız ekmek (su, zeytinyağı, un), yumurta akı, doğal vanilya ekstresi. Üretim şekli: Bal ve glukoz şurubu kazan içinde kaynatılır, yumurta akı kaynatılmış şeker, vanilya, badem ve karamel ile tamamlanır. Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemişlerin olası izleri.
Fransa, Marseille
...Yumurta akı doğal olarak C vitamini içerir, hassas ciltler ve tahrişler için faydalıdır. Sakinleştirici, yatıştırıcı ve canlandırıcıdır. Antioksidan parçacıklar açısından zengin olan bu madde, cilt yaşlanmasına karşı etkilidir. Yorgun ciltler için çok etkili bir bakım olup, cilde canlılık ve parlaklık kazandırır. Referans:IT/MASK6...
Fransa, Malataverne
...4 Kg'lık nougat pastası, 20 adet bireysel ambalajda kesilmiş (Yaklaşık 200 Gr). Ağırlık veya porsiyon başına satılacak. İçindekiler: badem, şeker, glikoz şurubu, bal, yumurta akı, hostes (patates nişastası, su, bitkisel yağ), doğal aromalar. İçindekiler: tuzlu tereyağı, karamel, şeker, tereyağı, krema, glikoz şurubu, tuz.
Fransa, Biguglia
...Zuccaru Erikli Kakolu Tuiles 8 kişilik tarif ● 60 g dilimlenmiş badem ● 120 g U Zuccaru Erikli Şeker ve kakao parçacıkları O Mà! ● 40 g un ● 4 yumurta akı ● 60 g tereyağı ● 1 tutam tuz Fırını 180°C'ye önceden ısıtın. Erikli Şeker ve kakao parçacıkları O Mà! ile unu, dilimlenmiş bademleri ve tuzu bir karıştırma kabında karıştırın. Yumurta aklarını ekleyin, ardından eritilmiş tereyağını...
... tutarlıdır. Özellikle, rendelenmiş surimi, Japon Kamaboko, kalamar halkaları ve bebek yılan balığı taklitleri gibi ürünler üretmek için idealdir; kalıplı ürünler için ayar süreci veya hamurun elastikiyetini artırmak için karıştırma olarak kullanılabilir... Ayrıca, alerjen içermeyen, yani yumurta akı olmadan ürünler yapmayı da mümkün kılar. Kullanımınıza uyum sağlamak için farklı kalite dereceleri...
Fransa, Gisay La Coudre
...İçindekiler: arı kovanlarımızdan bal, şeker, Fransız Bademi, Yumurta Akı, Réunion vanilyası, az yağlı ekmek. Gram başına fiyat, minimum 120 gr, istenen miktarı gram cinsinden doğrudan yazarak kutuya girin. Referans: NOUVRA...
Fransa, La Rochelle
...Glukoz şurubu (Menşei: Fransa), şeker, tam süt, tereyağı (a.o.p. Charentes-Poitou) 9%, ceviz, invert şeker, sorbitol, Ré Adası tuzu %0.5, Ré Adası deniz tuzu %0.5, doğal vanilya aroması, yumurta akı; Dolgulu: yarı kurutulmuş incir %24 (incir, şeker, doğal vanilya aroması, antioksidan: askorbik asit, asidite düzenleyici: sitrik asit) Ağırlık: 0.250 kg...
Fransa, Objat
...İçindekiler: AB dışı kökenli şeker, un, %16.84 ceviz, %15.79 karamel parçaları (şeker, glikoz, krema, süt tozu, tuz, dekstroz, aroma), yumurta akı, %2.11 deniz tuzu. 100g için besin değerleri: Enerji 1634Kj, 388Kcal, yağ 11g, doymuş yağ asitleri 1.1g, karbonhidrat 67g, şeker 56g, protein 5.2g, tuz 0.07g.
Fransa, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux El yapımı, ağızda eriyen lezzetli calissonlar. İçindekiler: Konserve meyveler (Armut, Kiraz ve Limon) Badem, şeker, yumurta akı, az yağlı ekmek (patates nişastası, ayçiçek yağı).
Fransa, Furiani
...Malzemeler: şeker, glikoz, badem, yumurta akı, bal, antep fıstığı. Referans: NOUGATT...
Fransa, Brive La Gaillarde
...Frambuazlı Merengler... ince bir tat ve bu kadar hafiflik! Şeker, yumurta akı, pudra şekeri, doğal frambuaz aroması, kırmızı boyar madde E124. 80 g paket, son kullanma tarihi 6 ay.
Fransa, Flagey
AGRODOUBS, COQUY evinden çıkan bir iştiraktir ve yumurta (beyaz, sarı, pastörize yumurta akı) işleme tesisidir. 1990 yılında aşırı üretimi değerlendirmek amacıyla kurulmuştur. Dondurulmuş tatlı hazırlıkları konusunda yirmi yıllık deneyime sahiptir ve oteller, restoranlar, çikolata üreticileri ve gıda sanayicileri için mutfak hazırlıkları konusunda uzmanlaşmıştır. AGRODOUBS, pastörizasyon ve...
Fransa, Paris
... üreticisidir; bu, mutfakta, barlarda veya pastacılıkta kullanılabilen bitkisel bir yumurta akı ikamesidir. Yetkili depocular olarak, sizin imajınıza uygun alkollü veya alkolsüz ürün serileri geliştirme yetkisine sahibiz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play