...Kg başına 33 yumurta akına eşdeğer. Pastacılık yumurtaakı, beze, makaron, mousse, hamur işleri hazırlamak için kullanılır... Fransa'da yumurtadan elde edilen bir ürün.
1 kg, 2 kg veya 5 kg'lık şişe.
...Zuccaru Erikli Kakolu Tuiles
8 kişilik tarif
● 60 g dilimlenmiş badem
● 120 g U Zuccaru Erikli Şeker ve kakao parçacıkları O Mà!
● 40 g un
● 4 yumurtaakı
● 60 g tereyağı
● 1 tutam tuz
Fırını 180°C'ye önceden ısıtın. Erikli Şeker ve kakao parçacıkları O Mà! ile unu, dilimlenmiş bademleri ve tuzu bir karıştırma kabında karıştırın.
Yumurta aklarını ekleyin, ardından eritilmiş tereyağını...
... tutarlıdır.
Özellikle, rendelenmiş surimi, Japon Kamaboko, kalamar halkaları ve bebek yılan balığı taklitleri gibi ürünler üretmek için idealdir; kalıplı ürünler için ayar süreci veya hamurun elastikiyetini artırmak için karıştırma olarak kullanılabilir... Ayrıca, alerjen içermeyen, yani yumurtaakı olmadan ürünler yapmayı da mümkün kılar.
Kullanımınıza uyum sağlamak için farklı kalite dereceleri...
...Yumurtaakı doğal olarak C vitamini içerir, hassas ciltler ve tahrişler için faydalıdır. Sakinleştirici, yatıştırıcı ve canlandırıcıdır. Antioksidan parçacıklar açısından zengin olan bu madde, cilt yaşlanmasına karşı etkilidir. Yorgun ciltler için çok etkili bir bakım olup, cilde canlılık ve parlaklık kazandırır.
Referans:IT/MASK6...
...İçindekiler: AB dışı kökenli şeker, un, %16.84 ceviz, %15.79 karamel parçaları (şeker, glikoz, krema, süt tozu, tuz, dekstroz, aroma), yumurtaakı, %2.11 deniz tuzu.
100g için besin değerleri: Enerji 1634Kj, 388Kcal, yağ 11g, doymuş yağ asitleri 1.1g, karbonhidrat 67g, şeker 56g, protein 5.2g, tuz 0.07g.
...Frambuazlı Merengler... ince bir tat ve bu kadar hafiflik! Şeker, yumurtaakı, pudra şekeri, doğal frambuaz aroması, kırmızı boyar madde E124. 80 g paket, son kullanma tarihi 6 ay.
AGRODOUBS, COQUY evinden çıkan bir iştiraktir ve yumurta (beyaz, sarı, pastörize yumurtaakı) işleme tesisidir. 1990 yılında aşırı üretimi değerlendirmek amacıyla kurulmuştur. Dondurulmuş tatlı hazırlıkları konusunda yirmi yıllık deneyime sahiptir ve oteller, restoranlar, çikolata üreticileri ve gıda sanayicileri için mutfak hazırlıkları konusunda uzmanlaşmıştır. AGRODOUBS, pastörizasyon ve...
... üreticisidir; bu, mutfakta, barlarda veya pastacılıkta kullanılabilen bitkisel bir yumurtaakı ikamesidir. Yetkili depocular olarak, sizin imajınıza uygun alkollü veya alkolsüz ürün serileri geliştirme yetkisine sahibiz.