... emülsifiye etme yeteneği eklemek için, özellikle mayonez, soslar, soslar ve kruvasan hazırlığında. Öte yandan, yumurtaakı tozu, balık, et ve patates hazırlıkları, fırın ürünleri ve şekerlemeler gibi çeşitli ürünlerde kullanılmaktadır.
...Ayrıca doymamış yağ asitleri içerir. Nohut, düşük kalorili ve düşük glisemik indekse sahiptir ve içerdiği lif, trigliserit ve "kötü" kolesterol seviyelerini azaltmaya yardımcı olur. Birçok yemeğe, çorbalara, vejetaryen makarnalara ve keklere harika bir ekleme ve mükemmel bir atıştırmalık olarak kullanılır. Çok ilginçtir ki, nohutları pişirdikten sonra oluşan Aquafaba, (konserve nohutlar da aynı özelliklere sahiptir) doğal olarak protein ve saponinle doludur ve yumurtaakı gibi çırpılabilir.
1990 yılından beri faaliyet gösteren bir aile şirketiyiz. Senin için şapkalar, şapka, bereler, atkılar, maske, eşarplar ve eldivenler tasarlıyor ve üretiyoruz. Çok dar bir uzmanlık alanına sahibiz ki bu da bizi kendi alanımızda ustalar haline getirdi. Endişe etmeden siparişini bize verebilirsin, çünkü gerekli bilgiye ve yılların deneyimine sahibiz. Kendi fikirlerini hayata geçirebilmemiz için gere...