... tozlarına kıyasla, sıvı kaybı olmadan belirgin şekilde daha uzun süre dayanabildiğini göstermektedir. Avantajı, işleme süreci boyunca sınırsız kullanım için uzun süre stabil bir kıvama sahip hacimli bir yumurta köpüğüdür.
...Yumurtanın yağlı kısmı çeşitli işlevsellikler sunar. Size danışmanlık yapmaktan memnuniyet duyarız.
Emülsifikasyon yeteneği ve viskozite, yumurta sarısının sadece birkaç işlevsel özelliğidir. Sizin için mükemmel kaliteyi bulmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Kartonlar / Çuvallar: 25 kg...
... emülsifiye etme yeteneği eklemek için, özellikle mayonez, soslar, soslar ve kruvasan hazırlığında. Öte yandan, yumurtaakı tozu, balık, et ve patates hazırlıkları, fırın ürünleri ve şekerlemeler gibi çeşitli ürünlerde kullanılmaktadır.
...Hidrolize yumurtaakı proteinleri yelpazesi, en iyi yumurtalardan elde edilen, biyolojik değeri yüksek amino asitler katkısıyla besin değerinde önemli bir iyileşme sunan bir üründür. Bu özellikler, eklenen bileşenlerin (yağlar veya katkı maddeleri) miktarını azaltmayı veya tamamen yenilikçi, besin açısından zengin öneriler geliştirmeyi mümkün kılar.
Eggnergy Pro, tüketicilerin taleplerini karşılamak isteyen endüstrinin ihtiyaçlarına odaklanan, uygulamaya hazır geniş bir uygulama yelpazesi sunmaktadır.
...Kg başına 33 yumurta akına eşdeğer. Pastacılık yumurtaakı, beze, makaron, mousse, hamur işleri hazırlamak için kullanılır... Fransa'da yumurtadan elde edilen bir ürün.
1 kg, 2 kg veya 5 kg'lık şişe.
... çırpın. Bu malzemelerin güzel, havalı bir karışım oluşturduğundan emin olun.
Sonra limonu sıkın ve hafifçe ısıtın. Bu suyu yumurta karışımına ekleyin ve nazikçe karıştırın.
Başka bir kasede, yumurta aklarını pudra şekeri ile birlikte çırparak sert bir yumurtaakı köpüğü oluşturun. Ardından limoncello'yu yumurta ve limon karışımına ekleyin. Son olarak, çırpılmış kremayı ve yumurtaakı köpüğünü spatula ile karıştırarak bir bütün haline getirin.
...İçindekiler rendelenmiş hindistancevizi*, BUĞDAY şurubu*, YUMURTAakı* çikolata kaplama* (kakao*, kamış şekeri*, kakao yağı*, aroma doğal vanilya ekstresi*) ve doğal limon ekstresi
Buğday Referansı:Cchep2
Buğday Ean:8413115006874
Buğday Referansı:Cche-g
Buğday Ean:8413115006898
Buğday Enerji Değeri:2206 Kj/528 Kcal
Buğday Yağ:32,1 G Doymuş 26,9 G
Buğday Karbonhidratlar:53,2 G Şekerler 31,6 G
Buğday Protein:6,5 G
Buğday Tuz:0,1 G
Buğday Paketler:12 Paketlik 150 G'lık Kutu
Buğday Toplu:3 Kg'lık Kutu. Neto...
... hidrolize etmek için su ve α-amilaz enzimi ile karıştırılır, ardından filtrelenir, kurutulur ve ince bir toz haline getirilir. Bu pirinç yumurtaakı tozu, pirinç tanesinin endosperminden üretilmektedir, çünkü burada proteinlerin büyük kısmı depolanmaktadır.
Protein
Suya ek olarak, protein kasların ana bileşenidir. Egzersiz sonrası, kaslar iyileşir ve bu nedenle ham maddelere ihtiyaç vardır; bunlar amino asitlerdir (proteinin yapı taşları). Bu pirinç yumurtaakı tozu, amino asitlerle doludur ve %80'den fazla protein içeriğine sahiptir.
Kullanım
Bu pirinç tozu Çin'den…...
...Ayrıca doymamış yağ asitleri içerir. Nohut, düşük kalorili ve düşük glisemik indekse sahiptir ve içerdiği lif, trigliserit ve "kötü" kolesterol seviyelerini azaltmaya yardımcı olur. Birçok yemeğe, çorbalara, vejetaryen makarnalara ve keklere harika bir ekleme ve mükemmel bir atıştırmalık olarak kullanılır. Çok ilginçtir ki, nohutları pişirdikten sonra oluşan Aquafaba, (konserve nohutlar da aynı özelliklere sahiptir) doğal olarak protein ve saponinle doludur ve yumurtaakı gibi çırpılabilir.
...İÇİNDEKİLER: Domuz yanak eti, et ve derisi, yumurtaakı, patates nişastası, tuz, glikoz şurubu, süt proteini, baharatlar, stabilizatör (di ve polifosfatlar), lezzet artırıcı (E621) ve antioksidan (sodyum askorbat). Doğal sığır bağırsakları. Soya izleri içerebilir.
...Yumurta Beyazı Tozu - Yumurta Beyazı Tozu
Tavuk yumurta beyazı tozu, taze kırılmış ve ayrılmış tavuk yumurtalarından elde edilen, tatlandırılmış, sprey kurutulmuş ve pastörize edilmiş yumurta beyazıdır.
1990 yılından beri faaliyet gösteren bir aile şirketiyiz. Senin için şapkalar, şapka, bereler, atkılar, maske, eşarplar ve eldivenler tasarlıyor ve üretiyoruz. Çok dar bir uzmanlık alanına sahibiz ki bu da bizi kendi alanımızda ustalar haline getirdi. Endişe etmeden siparişini bize verebilirsin, çünkü gerekli bilgiye ve yılların deneyimine sahibiz. Kendi fikirlerini hayata geçirebilmemiz için gere...
... kullanılmalıdır. Yeniden yapılandırmak için 1 tatlı kaşığı tozu, 1 yumurta sarısı için 2 tatlı kaşığı su ile karıştırın.
Yumurta sarısının emülsifikasyon özelliklerini gerektiren tariflerde kullanın. Mayonez, dondurma, soslar ve krema tariflerinde kullanılabilir.
Ayrıca tatlı veya tuzlu soslarda kıvam artırıcı olarak da kullanılabilir.
Ambalaj: Gıda için uygun iç astarlı karton kutu, kutu...
... işlevsellik, örneğin jel, çırpma, emülsifikasyon, yapıştırıcı. Yumurta albumen tozu, ürünlerin kalitesini ve raf ömrünü artırmak için kullanılabilir.
Görünüm gevşek toz veya büyük parçalar halinde, homojen sarı, normal yumurtaakı kokusuna sahip, koku yok, safsızlık yok.
Tipik uygulamalar arasında jambon, sosis, surimi, erişte, instant erişte, şekerleme, sos, dondurma bulunmaktadır.
Raf ömrü gölgede...
...Zuccaru Erikli Kakolu Tuiles
8 kişilik tarif
● 60 g dilimlenmiş badem
● 120 g U Zuccaru Erikli Şeker ve kakao parçacıkları O Mà!
● 40 g un
● 4 yumurtaakı
● 60 g tereyağı
● 1 tutam tuz
Fırını 180°C'ye önceden ısıtın. Erikli Şeker ve kakao parçacıkları O Mà! ile unu, dilimlenmiş bademleri ve tuzu bir karıştırma kabında karıştırın.
Yumurta aklarını ekleyin, ardından eritilmiş tereyağını...
... tutarlıdır.
Özellikle, rendelenmiş surimi, Japon Kamaboko, kalamar halkaları ve bebek yılan balığı taklitleri gibi ürünler üretmek için idealdir; kalıplı ürünler için ayar süreci veya hamurun elastikiyetini artırmak için karıştırma olarak kullanılabilir... Ayrıca, alerjen içermeyen, yani yumurtaakı olmadan ürünler yapmayı da mümkün kılar.
Kullanımınıza uyum sağlamak için farklı kalite dereceleri...
...Marshmallow ile süslenmiş şekerli kurabiyeler, yumurtaakı, pektin ve elma püresi ile hazırlanmıştır. Kurabiyelerin yüzeyi süslenmiş, alt kısmı şekerleme glazürü ile kaplanmıştır. 225 g ağırlığında bireysel ambalajlarda paketlenmiştir, her kutuda 8 adet bulunmaktadır.
Aynı zamanda kutu içinde farklı ağırlıklarda ve correxlerde tartılarak satılabilir.
...Yumurtaakı doğal olarak C vitamini içerir, hassas ciltler ve tahrişler için faydalıdır. Sakinleştirici, yatıştırıcı ve canlandırıcıdır. Antioksidan parçacıklar açısından zengin olan bu madde, cilt yaşlanmasına karşı etkilidir. Yorgun ciltler için çok etkili bir bakım olup, cilde canlılık ve parlaklık kazandırır.
Referans:IT/MASK6...