Fransa, Mandelieu
1972 yılında, kurucusu François Roméo tarafından Vence'de kurulan aynı adı taşıyan yağ fabrikası, yıllar içinde çeşitli zeytinyağı serileri oluşturmayı ve geliştirmeyi başardı. Yumuşaklık ve meyvemsi tat, canlılık ve otumsu notalar arasında dengeli bir uyum sunan François Roméo yağı, geniş bir kitleye hitap ediyor. François Roméo markası, Akdeniz havzasının en iyi üretim yerlerinden elde edilen y...
... üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Croc'Ella, Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde, Marsilya'da kuru meyve kavurucusudur. Ayrıca zeytin ve antipasti sunmaktayız. Kabukları soyulmuş çiğ kuru meyvelerimiz, tuzlu kavrulmuş ve tuzsuz kavrulmuş çeşitlerimiz mevcuttur. Croc'Ella, ürünlerini yalnızca profesyonellere pazarlamaktadır. Ambalaj: 2.9 kg'lık kavanoz...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Sanatichautun güçlü tadını, yeşil zeytinin tatlılığıyla birleştiren bu kremayı zeytinyağı ile hazırladık. Taze ve hafif bir aperatif için idealdir. Kızarmış ekmek üzerinde soğuk olarak tadına bakın. Açılmamış saklama süresi: 3 yıl Ağırlık: 90 gr İçindekiler: sanatichaut 73,8%, yeşil zeytin 15,4%, zeytinyağı 7,9%, tuz 2,0%, karabiber 1,0% Toupine ve Cabesselle, Provence'daki Avignon'un yanında bulunan ailevi ve zanaatkar bir şirkettir. Bu gurme markanın ürünleri, bu güzel bölgenin lezzetlerini keşfetmeye davet ediyor. Ağırlık: 90 gr...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Meyve yoğunluğu ile karakterize edilir; dominant tatları arasında meyve, muz, elma, kivi ve yeşil domates yer alır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi bitkisel aromaları da vardır. Balıklar, etler (özellikle av etleri), carpaccio ve taze sebzelerle birlikte kullanımı önerilir. Kişisel olarak, sarımsak ve domatesle ovulmuş kızarmış ekmek üzerine bir miktar zeytinyağı eklemeyi veya taze keçi peynirinin üzerine, taze çekilmiş karabiber ile birlikte eklemeyi öneririm. Son 2 yılda 52 kez ödüllendirilen değirmen 2016 Yılında Olgun Meyve Kategorisinde İspanya'nın En İyi Zeytinyağı En İyi...
Fransa, Villiers-Adam
...Centella Asiatica, Coleus, Zerdeçal, Garcinia, Zencefil, Guggul, Gymnema, Moringa, Mucuna, Psyllium, Shatavari, Yeşil çay, Tribulus, Triphala. 2/ Fransız Bitkileri: Enginar, Alıç, Devedikeni, Papatya, Kuşburnu, Meryemana Diken, Mor Ekinazya, Cadı Fındığı, Ebegümeci, Melisa, Nane, Kılıçotu, Zeytin, Isırgan, Passiflora, Kaliforniya Poppy, At Kestanesi, Siyah Turp, Kraliçe Çiçeği, Kekik, Adaçayı, Kuru Çam, Ihlamur, Verben, Kırmızı Üzüm. Minimum ambalaj: 25kg Ayrıca, gıda, besin takviyesi ve kozmetik alanlarında bitki bazlı son ürünlerin oluşturulmasında kişiselleştirilmiş bir destek sunuyoruz.
Fransa, Callas
Yaklaşık otuz yıl önce yeniden faaliyete geçirilen eski bir aile değirmeni, aynı zamanda bölgede zeytin ağaçları yeniden dikilmiştir. Üç yüz küçük yerel üretici, otuz, yeşil domates, enginar aromalarıyla çok bitkisel bir yağın üretimine katkıda bulunuyor; kuru meyve notları ve hatta hafif baharatlı bir dokunuşu da unutmamak gerekir.
Fransa, Estillac Cedex 9
...1997 yılında kurulan SUD'N'SOL, yarı kurutulmuş veya ızgara domates ve sebzelerin üretiminde uzmanlaşmış bir şirkettir. Ürünlerinin kalitesine önem veren şirket, domateslerin tüm işleme sürecini entegre etmektedir ve CLEAN LABEL (katkı maddesi ve koruyucu içermeyen) taahhüdünde bulunmaktadır. Kurutulmuş marine domateslerin yanı sıra, SUD'N'SOL ayrıca geniş bir marine sebze yelpazesi sunmaktadır: enginar, kuşkonmaz, patlıcan, pancar, havuç, mantar, kabak, zeytin, nohut, biber vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler