Yunanistan, Heraklion
Türkiye, Izmir
... zeytinyağı, azot gazı altında depolanarak ve ışık ile oksijenden uzak bir şekilde şişelenerek elde edilmektedir. Kalite kontrol faaliyetleri, hasattan tüketiciye ulaşana kadar tüm süreçlerde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'ne uygun olarak planlanmakta ve geliştirilmektedir. OliveOilsLand® markası altında ürettiğimiz zeytinyağımız, Türkiye'nin Sertifikalı En İyi Organik Zeytinyağı Tedarikçisi Şirketi'dir. Onu kokladığınızda, taze biçilmiş çimen, yeşil badem, badem, yeşil elma, domatesin yeşil sapı, yeşil muz kabuğu, enginar ve bezelye kokusunu hissedeceksiniz; parfüm gibi kokuyor.
Almanya, Hamburg
... sağlanabilir. Ayrıca, Plants2Market ORGANİK ve HACCP sertifikalıdır ve Eylül 2023 sonu itibarıyla DIN EN ISO 9001:2015 ilk sertifikasını almıştır. Aşağıdaki ürünleri de sunmaktayız: Acerola Tarla fasulyesi Tarla at kuyruğu Afrika siyah fasulyesi Alant Alfa-lipoik asit Amla Enginar Ashwagandha Astaksantin Valerian Bambu Beta Glukan ORGANİK Huş yaprağı ORGANİK Brezilya fındığı ORGANİK Isırgan otu ORGANİK Brokoli ORGANİK Chaga ORGANİK Klorella ORGANİK Kızılcık ORGANİK Arpa otu ORGANİK Ginseng...
Bulgaristan, Veliko Tarnovo
...Hunkar Doğal ve Sağlıklı Gıda İnce Capricciosa Pizza: İtalyan Lezzetlerinin Zirve Festivali Hunkar Doğal ve Sağlıklı Gıda'nın özel serisi İnce Capricciosa Pizza, geleneksel İtalyan mutfağının en zarif tatlarını sunuyor. Özenle seçilmiş doğal malzemelerle yapılan bu özel pizza, sağlıklı bir beslenme deneyimi sunuyor. Domates sosu, mozzarella peyniri, mantar, enginar, yeşil biber ve siyah zeytin...
... şekli nedeniyle, gerçek zeytin tadını daha fazla korur, zeytinlerde bulunan doğal vitamin ve minerallerin daha fazlasını içerir. Deniz ürünleri, sos olarak kullanmak için idealdir. Hasat Zamanı: İlk hasat Zeytinler: Domat, Uslu Bölge: Akhisar (Türkiye'nin Batı Bölgesi) Aroma: Yeşil Domates Yaprağı, Enginar, Badem, Yeşil Çimen,...
İtalya, Giuliano
...Farina "00", su, Lievito Madre (doğal mayalı un, tip 0 un tozu, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, mozzarella, enginar, mantar, jambon, siyah zeytin, sızma zeytinyağı.
Fransa, Mandelieu
1972 yılında, kurucusu François Roméo tarafından Vence'de kurulan aynı adı taşıyan yağ fabrikası, yıllar içinde çeşitli zeytinyağı serileri oluşturmayı ve geliştirmeyi başardı. Yumuşaklık ve meyvemsi tat, canlılık ve otumsu notalar arasında dengeli bir uyum sunan François Roméo yağı, geniş bir kitleye hitap ediyor. François Roméo markası, Akdeniz havzasının en iyi üretim yerlerinden elde edilen y...
... üretim tesisinde işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Croc'Ella, Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde, Marsilya'da kuru meyve kavurucusudur. Ayrıca zeytin ve antipasti sunmaktayız. Kabukları soyulmuş çiğ kuru meyvelerimiz, tuzlu kavrulmuş ve tuzsuz kavrulmuş çeşitlerimiz mevcuttur. Croc'Ella, ürünlerini yalnızca profesyonellere pazarlamaktadır. Ambalaj: 2.9 kg'lık kavanoz...
...Bu krema fikri, ilk renkli bir vizyondan doğmuştur. İki ürün, neredeyse zıt renklere sahip olmasına rağmen her ikisi de dikkat çekiyordu. Enginar kalplerinin siyah trüf ile birleşimi, zeytinyağı içinde mükemmel bir ürün oluşturdu; bu ürün, kanepeler, pizzalar ve focaccia için harika bir dolgu malzemesidir. Malzemeler: enginar (yüzde 65), zeytinyağı, zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.) yüzde 5, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir sos için beyaz etler veya ana yemekler için harika bir çeşni.
İtalya, Casoria
...Gaeta zeytinleri, çekirdeksiz İtalyan Gaeta tipi zeytinler, dev İtalyan yeşil zeytinler, 5 kg kovalarda papaccelle (biberler). 1 kg kavanozlarda zeytinyağında scarole, friarielli, patlıcan ve enginar, doldurma veya meze olarak mükemmel.
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Sanatichautun güçlü tadını, yeşil zeytinin tatlılığıyla birleştiren bu kremayı zeytinyağı ile hazırladık. Taze ve hafif bir aperatif için idealdir. Kızarmış ekmek üzerinde soğuk olarak tadına bakın. Açılmamış saklama süresi: 3 yıl Ağırlık: 90 gr İçindekiler: sanatichaut 73,8%, yeşil zeytin 15,4%, zeytinyağı 7,9%, tuz 2,0%, karabiber 1,0% Toupine ve Cabesselle, Provence'daki Avignon'un yanında bulunan ailevi ve zanaatkar bir şirkettir. Bu gurme markanın ürünleri, bu güzel bölgenin lezzetlerini keşfetmeye davet ediyor. Ağırlık: 90 gr...
Türkiye, Salihli
... biyoaktifleri açısından zengindir. Zeytin Yaprağı Ekstresi; oleuropein, luteolin ve apigenin biyoaktif maddeleri açısından zengindir. Kırmızı Üzüm Ekstresi; resveratrol, proantosiyanidin, kateşin ve flavanol biyoaktif maddeleri açısından zengindir. COMBINEX 750 mg, Zeytin Yaprağı Ekstresi, Üzüm Ekstresi ve Enginar Ekstresi ile birlikte bir multivitamin mineral karışımı içeren kapsüller halinde...
İspanya, Úbeda-Jaén
...Bu yağ, yoğun yeşil zeytin aroması ve taze kesilmiş yeşil ot nüanslarıyla doludur. Damakta, Picual özünü koruyarak, dengeli bir acılık ve orta yoğunlukta bir baharat tadı sunar; yeşil enginar, yeşil badem ve domates bitkisini hatırlatır. Rengi çok yoğun ve temiz bir yeşildir.
İspanya, Puente La Reina
...TADIM NOTLARI: Ağızda, dengeli meyve tadı ile birlikte uzun süre devam eden yeşil ve olgun meyve notaları ile bitkisel notalar. Picual çeşidine özgü, nane tadı ile çok hoş bir baharat dokunuşu. Koku aşamasında yeşil muz, badem ve incir, zeytin, roka ve enginar ile domatesi andıran aromalar keşfediyoruz. Formatlar: - 500ml şişe ile kutu - 3 litrelik teneke...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Meyve yoğunluğu ile karakterize edilir; dominant tatları arasında meyve, muz, elma, kivi ve yeşil domates yer alır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi bitkisel aromaları da vardır. Balıklar, etler (özellikle av etleri), carpaccio ve taze sebzelerle birlikte kullanımı önerilir. Kişisel olarak, sarımsak ve domatesle ovulmuş kızarmış ekmek üzerine bir miktar zeytinyağı eklemeyi veya taze keçi peynirinin üzerine, taze çekilmiş karabiber ile birlikte eklemeyi öneririm. Son 2 yılda 52 kez ödüllendirilen değirmen 2016 Yılında Olgun Meyve Kategorisinde İspanya'nın En İyi Zeytinyağı En İyi...
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: (Havuç, pancar, biber, zeytin, enginar, değişken oranlarda karışık sebzeler) %65, ayçiçek yağı %35, tuz, (pul biber, sarımsak, maydanoz, paprika). Sitrik asit, askorbik asit. Konteynerler: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
İtalya, Castelfidardo
...Zeytinyağı, taze yeşil badem notalarıyla birlikte meyvemsi bir zeytin tadına sahiptir. Karmaşık ve rafine bir tat profili sunar; enginar, marul ve badem gibi bitkisel notalar içerir. Dengeli ve uyumlu bir baharatlı bitişe sahiptir. Et kızartmaları, baklagil çorbaları, tuz, domates, sarımsak ve roka ile tatlandırılmış ızgara ekmek bruschettaları için önerilir.
İtalya, Acicastello
...Birinci sınıf, geleneksel yöntemlerle kimyasal madde kullanılmadan yetiştirilen seçilmiş ürünler, Sicilya sızma zeytinyağı ile tatlandırılmıştır. Yağda konserveler sunabiliriz: - Pachino cherry domatesleri, - Enginarlar, - Patlıcanlar, - Siyah zeytinler, - Enginar püresi, - Siyah zeytin püresi, - Biberler,...
İtalya, S.spirito Di Bari
...Zeytin üretim alanı S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokültür Coratina yağları, orta yoğunlukta meyvemsi, acı ve baharatlı bir seviyeye sahip olup, taze badem baskın kokusu ve hafif ot/yaprak ve enginar hisleri ile karakterizedir.
İspanya, Muro De Alcoy
...Soğuk sıkım Asidite: ≤ 0,8% Peroksit İndeksi: ≤ 20 Faydaları: Yüksek E Vitamini, Polifenoller ve oleik asit içeriği. Bu, dünyadaki en sağlıklı AOVE'lerden biri ile karşı karşıya olduğumuz anlamına geliyor. Tat: Yeşil acı ve hafif baharatlı, yeşil yapraklar, yeni kesilmiş ot, yeşil muz ve enginar tadı. Aroma: Yeşil zeytin, yeşil elma, badem ve enginar aroması sunar. Eşleşme: Herhangi bir yemekle mükemmel bir şekilde eşleşir,...
İspanya, Villanueva De La Reina
...Orta-yüksek meyvemsi yeşil zeytin, taze meyvelerin olgun notalarıyla birlikte. Başlangıçta, enginar, domates, elma ve yeşil muzun sebze tonları öne çıkıyor, rezene, nane ve böğürtlen gibi çiçekler ve yabani bitkilerin ipuçlarıyla birlikte. Ağızda, başlangıçta zarif ve tatlı, burunda algılanan aromaları hatırlatıyor. Boğazın derinliklerine kadar hafif acı ve baharatlı bir ilerleyiş sergiliyor. Orta yapılı ve iyi dengelenmiş.
İtalya, San Vito Dei Normanni
... taşları olduğu bir gerçeklik. Yıllardır ana ürünümüz, doğal haliyle ya da tuzlu su veya yağda korunmuş olarak sunulan Brindisi enginarıdır. Yıllar içinde tutku ile başka ürünlere de yönelmeye karar verdik: kabak, patlıcan, domates, mantar, zeytin ve diğer sebzeler. Konservelerimiz, tarlalardaki tutkulu çalışmanın, her zaman taze sebzelerin hasat edildikten 24 saat içinde işlenmesiyle size bir kavanozda...
Almanya, Berlin
... deneyimimiz, ithalat işinizi desteklemede gerçek bir ortak olmamızı sağlıyor. ANA TAZE ÜRÜNLER: Elmalar: Red Chief, Royal Gala, Granny Smith, Golden Delicious... Armutlar: Abate, Conference, William... Kiviler: Hayward, Gold, Soreli... Kirazlar: Ferrovia, Duroni, More, Napoleon... Üzümler: Italia, Thompson, Victoria, Sugarone, Black magic, Red Globe, Crimson.. İTALYAN GIDA ÜRÜNLERİ: Zeytinyağları: EVOO, DOP, Pomace... İşlenmiş Domatesler: Doğranmış, Soyulmuş... Konserve sebzeler: Fasulye, Enginar, Kuru Domates, Zeytin... Şişelenmiş Su...
Fransa, Villiers-Adam
...Centella Asiatica, Coleus, Zerdeçal, Garcinia, Zencefil, Guggul, Gymnema, Moringa, Mucuna, Psyllium, Shatavari, Yeşil çay, Tribulus, Triphala. 2/ Fransız Bitkileri: Enginar, Alıç, Devedikeni, Papatya, Kuşburnu, Meryemana Diken, Mor Ekinazya, Cadı Fındığı, Ebegümeci, Melisa, Nane, Kılıçotu, Zeytin, Isırgan, Passiflora, Kaliforniya Poppy, At Kestanesi, Siyah Turp, Kraliçe Çiçeği, Kekik, Adaçayı, Kuru Çam, Ihlamur, Verben, Kırmızı Üzüm. Minimum ambalaj: 25kg Ayrıca, gıda, besin takviyesi ve kozmetik alanlarında bitki bazlı son ürünlerin oluşturulmasında kişiselleştirilmiş bir destek sunuyoruz.
İtalya, Cerignola
... izlenebilirliğinin mutlak garantisini sağlamaktadır. Ürün yelpazemiz geniş ve kapsamlıdır; üretimimiz özellikle şunlara odaklanmaktadır: enginar, zeytin, sarımsak, kapari, domates ve çeşitli işleme türlerinde diğer sebzeler. En akredite uluslararası kalite sertifikalarına sahibiz.
İtalya, Castelvetrano
zeytin ve zeytinyağı işleme, dönüştürme ve paketleme, büyük dağıtım için Nocellara del Belice zeytinlerini kavanozlarda ve restoranlar için kova içinde, turistik yerler için poşet ambalajlar, yeşil zeytin, siyah zeytin ve baharatlı zeytin ezmesi, enginar, mantar ve kurutulmuş domates ezmesi, ayrıca kavanozda parça enginar paketleme hizmeti sunuyoruz. Müşteri etiketleriyle üçüncü şahıslar için de paketleme ve işleme yapıyoruz.
... cezası uygulanmaktaydı. Farnese zeytin üreticileri bu eski geleneği sürdürmektedir. Kooperatifin her zaman şu amaçları olmuştur: Üyeler tarafından teslim edilen tüm zeytinlerin en iyi zeytinyağı üretim tekniklerine göre ortak işlenmesi için gerekli tesis ve ekipmanların sağlanması; Zeytinlerin işlenmesiyle elde edilen ürünün ortak olarak saklanması ve satılması. Zeytin hasat döneminde, üyeler...
İtalya, San Prisco
Zibella ailesi, yıllardır tarım ürünleri işleme sektöründeki başlıca sanayilerin ve toptancıların referans tedarikçisi olmuştur. Aile, özellikle zeytin, kapari ve son birkaç yıldır mantar, enginar, kuru domates ticareti ile özel olarak ilgilenmektedir. İçinde, esasen işlevlere göre yapılandırılmış bir organizasyon bulunsa da, yıllar içinde elde ettiği güçlü genişlemeye en iyi şekilde uyum sağlamak için oldukça esnek görevlerle donatılmıştır.
İspanya, Murcia
... bağlantılarımız var. SEBZE MEYVE DİĞER SOSLAR -Enginar kalpleri -Mandarin -Kapari -Mayonez -Enginar suyu -Şeftali -Yeşil zeytin & -Ketchup -Ratatouille -Siyah armut. -Hardal -Mantar -Kayısı -Soğan -Özel soslar -Kırmızı biber -Meyve kokteyli -Zeytinyağı -Pancar -Kırmızı kiraz -Sirke -Kereviz -Kavun topları -Tuz -Havuç -İncir -Baharatlar -Domates -Meyve suları -Şekerlemeler -Mısır -Reçeller -Balık...
İspanya, Gata-Cáceres
... ferahlık sunan, manzanilla cacereña'nın tatlılığı ile picual extremeño'nun acılığını birleştiren bir yağ. Herkesin damak zevkine hitap eden, bu nedenle türünde benzersiz bir yağ. TAMAMEN REFAİNE EDİLMEMİŞ ZEYTIN SUYU.
Bu arama terimi için popüler ülkeler