Slovakya, Dolný Ohaj
...Glukoz-fruktoz şurubu F9 KOD:D00902 Koruyucu kap:640 l Mauser kap:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Polonya, Brzozów
...Agave şurubu, şekerden %30 daha tatlıdır. Öte yandan, yüksek fruktoz içeriği ve glikoz varlığı, onun beyaz şeker (sakaroz) ile karşılaştırıldığında daha düşük bir glisemik indekse (15-30 GI) sahip olmasını sağlar. Ancak, kalorik gücü benzerdir. 100 gramda yaklaşık 310 kalori bulunur (1 yemek kaşığı yaklaşık 50 kaloriye denk gelir). Şurubu tükettikten sonra, kan şekeri seviyesi geleneksel şeker...
...Ortaklarımızla birlikte gıda, kozmetik, ilaç ve yem sanayileri için katkı maddeleri sağlıyoruz. Dekstroz, fondan, fruktoz, glukoz şurubu, draje şekeri, invert şeker şurubu, maltodekstrin, pudra şekeri, ince rafine şeker, kuru glukoz, ince beyaz şeker, şeker / glukoz karışımları...
...{"INGREDİYENTLER":"İçindekiler: karbonatlı su, şeker, asidik madde: sitrik asit, taurin %0,40, asidite düzenleyici: sodyum sitrat, glukuronolakton, aroma, glukoz-fruktoz şurubu, kafein %0,02, boyalar: E150c ve riboflavin, inositol, tatlandırıcı: steviol glikozitleri, niasin, pantotenik asit, B6 vitamini, B12 vitamini. Pastörize edilmiştir. Çeşitli ve dengeli bir diyet ile sağlıklı bir yaşam tarzı...
Fransa, Warmeriville
...İçindekiler Listesi: Su, fruktoz şurubu, sakkaroz, doğal aromalar, karamel E150d, sitrik asit, askorbik asit, aromalar, E211, kinine aroması. 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 46 kcal / 100g Tuz 0.1 g / 100g Yağ 0.1 g / 100g Şeker 11.4 g / 100g Protein 0.1 g / 100g Doymuş yağ asitleri 0.1 g / 100g Karbonhidrat 11.4 g / 100g Alkol oranı 0 % vol / 100g Ürün İçeriği: Alkolsüz Aperatifler (6'lı Paket) EAN Kodu: 3138670244503 Ürün Kodu: 367365 Ortalama Tüketim Tarihi: 730 gün Menşei Ülke: FRANSA Paketleme: 6 UVC Palet Paketleme: 480 UVC (yani 80 paket)...
İspanya, Tarragona
... tadını çıkarın. Öneri: Pipeti oda sıcaklığındaki (yaklaşık 200 ml) bir süt bardağına koyun ve tatların tadını çıkarın. Uyarılar: 3 yaş altındaki çocuklar yalnızca ebeveyn gözetiminde kullanabilir! Pipeti kesmeyin. İçindekiler: Şeker, Fruktoz, Yağsız kakao tozu, Glukoz şurubu, Vitaminler ve Mineraller [çinko glukonatı, B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), D vitamini (kolekalsiferol)]. Doğal aromalar, Boya [Karotenoidler (β-karoten)]. Saklama: Nem ve ışıktan uzak tutun!
...Topinambur konsantresi (TLA-Bx® 65) Topinambur tozu (TLA-Bx® 95) Bir yem maddesidir. Topinambur suyu konsantresi (TopiLac®) Laktogenik fermente. TopiSweet Topinambur yoğun suyu Yüksek doğal fruktoz içeriği ile - doğal tatlandırıcı olarak. Topinambur ana şurubu Meyve ve sebze sularını çözünür diyet lifleri ile zenginleştirmek veya doğal tatlandırıcı olarak kullanılır. Topinambur üzüm posası Topinambur işlenmesinin bir yan ürünü olup, ideal bir yüksek performanslı yem rasyonudur.
Avusturya, Wien
...Çeşitli glikoz-fruktoz şurupları...
Almanya, Bad Bentheim
... şurupları, şeker yerine, bal yerine (veganlar tarafından) ve çeşitli tahıl barlarında bağlayıcı olarak kullanılır. Açık renkli agave şurubu hafif ve neredeyse nötr bir tada sahiptir, bu nedenle genellikle nazik tatlı yemeklerde ve içeceklerde kullanılır. Agave şurubunun sağlıklı özellikleri Agave şurubu, düşük glisemik indekse sahip yüksek fruktoz içerir. Bu, vücudunuz tarafından yavaşça işlenmesi anlamına gelir. Bu nedenle, agave şurubu tüketimi kan şekerinizin bu kadar hızlı dalgalanmasına neden olmaz. Ancak, fazla fruktoz tüketimi sağlıklı değildir, bu yüzden ölçülü kullanın.
Ukrayna, Pervomaysky
...Fırınlanmış karışım (80.0%) (yulaf ezmesi, arpa, çavdar, spelt, mısır topları (iri mısır ve mısır unu, şeker), doğal bal, rafine deodorize ayçiçek yağı, arpa malt özü, Himalaya tuzu, vitamin E), bir karışım kuru meyveler (13.5%) (değişken oranlarda: kuru üzüm, kuru vişne, kuru kayısı parçaları), bir karışım şekerlenmiş meyveler (5.5%) (değişken oranlarda: çilek parçaları, şeftali, glikoz-fruktoz şurubu), vişne parçaları ve dondurularak kurutulmuş çilekler.
İtalya, MILANO
...Develey domates ketçabı, klasik tam ve hafif tadıyla et yemekleri, hamburger, patates kızartması ve sosisli sandviçlerle mükemmel bir uyum sağlar. En aromatik sos, güneşte olgunlaşmaya bırakılan birinci sınıf domateslerden yapılmıştır. Geri kalan? Tarif gizli. İçindekiler: Domates püresi (69%), Glukoz-fruktoz şurubu, Alkol sirkesi, Modifiye mısır nişastası, Tuz, Baharatlar (kereviz ile...
Polonya, Warszawa
...Aktif karbon - Ezilmiş kuşburnu - Hurma balı - Hurma suyu konsantresi - Hurma sıvı şekeri - Hurma şurubu - Kurutulmuş arnika çiçeği - Kurutulmuş siyah ebegümeci çiçeği - Kurutulmuş böğürtlen meyvesi - Kurutulmuş meyan kökü - Kurutulmuş ıhlamur çiçeği - Kurutulmuş sığırkuyruğu çiçeği - Kurutulmuş kırmızı gül yaprakları - Kurutulmuş ayçiçeği yaprakları - Gamma orizanol - Granül bal - Yeşil çay ekstresi - Hibiskus çiçeği - Yüksek fruktozlu hurma şekeri - Probiyotikler - Sodyum fosfat - Stevia - Steviol glikozitleri 95 REB-A 80 ve REB-A 60 (Stevia) - Tatlı böğürtlen yaprağı...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mısır tohumundan, amilolitik fermente maddelerin kullanımıyla nişasta hidrolizi süreci altında üretilmiş, ardından hidrolizatın filtrasyonu, demineralizasyon ve belirli bir kuru madde ağırlık oranına kadar kaynatılması ile elde edilmiştir. 100g'daki Kuru Maddeler, en az: 77,6 g/g Karbonhidratlar, %, en az: 100 Yağlar, %: 0 Proteinler, %: 0 Enerji değeri, kcal/100 g: 310,4 Bileşim: Patoka %100 / Şurup %100 Kuru maddeler, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Toplam Kül, % max: 0,40 Fruktoz %: 9,0 - 12,0 Maltodekstrin %: 18,0 - 35,0 Glukoz, %: 36,0 - 42,0...
Fransa, Montelimar
... akı, şekerlenmiş portakal kabuğu (portakal kabuğu, glikoz-fruktoz şurubu, şeker), mayasız ekmek (patates nişastası, ayçiçek yağı), doğal aromalar (kinin). Üretim yöntemi: Şeker ve glikoz şurubu, portakal kabuğu, kavun ve badem ile kazanlarda pişirilir. Alerjenler: Badem, yumurta, fındık izleri olabilir. Saklama önerileri: Kapalı ve kuru bir yerde 18 ile 22°C arasında saklayın. Son kullanma tarihi: 12 ay...
Fransa, Charbonnières-Les-Bains
... şeker şurubu ekleyin ve tamamen çözülene kadar karıştırın, ardından meyve şurubu eklediyseniz istediğiniz tatlılık için fruktoz ekleyin. Gerçek bir bubble tea deneyimi için boba toplarınızı (buradan) eklemeyi unutmayın! Meyve çaylarını (buradan) ve fruktozu (buradan) ayrı olarak satın alabilirsiniz.
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300g ve 60g'lık Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel tüpleri. İçinde ne var? Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel (glukoz-fruktoz şurubu, şeker, tatlandırılmış süt tozu, krema, tatlı tereyağı, Guérande deniz tuzu ile tereyağı, Guérande tuzu, su), stabilizatör: pektin. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. İyi saklamak zor değil Régilait Tuzlu Tereyağı Karamel, açılmadan önce 15 ay ve açıldıktan sonra 1 ay, oda sıcaklığında saklanabilir. Plastik tüp, kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
Hollanda, Amsterdam
...Açık Agave şurubu, Meksika'nın mavi agave bitkisi olan Agave Salmeana'dan elde edilen doğal fruktoz tatlandırıcısıdır. Şurup, agave bitkisinin 23 ila 70 kg arasında değişen çekirdek kısmından hasat edilir. Bitkinin yaprakları çıkarıldıktan sonra, özsu çıkarılır, filtrelenir ve agave şurubu üretmek için ısıtılır. Rafine şekerden 1,4 kat daha tatlıdır ve neredeyse yarı miktarda karbonhidrat kalorisine sahiptir. Kökenler: Meksika...
Almanya, Gorxheimertal
...Manuka Flu Soğuk Algınlığı Şurubu, Manuka balı, bitkisel özler, Manuka yağı ve çay ağacı yağı bazlı, konsantre sıvı formda bir gıda takviyesidir. Manuka Flu Soğuk Algınlığı Şurubu, sıcak veya soğuk su ile seyreltilerek alınır. Solunum yollarının sağlığını destekler. İçindekiler Su, Fruktoz; Stabilizatör Gliserin; Manuka balı, Kara mürver meyvesi (Sambucus nigra L.) 10% antosiyanin ile titrasyon...
Fransa, Objat
...Malzemeler: Badem, şekerlenmiş kavun (Fransa menşeli) (kavun, fruktoz glukoz şurubu, asidite düzenleyici: sitrik asit), şeker, pudra şekeri, lavanta balı, invert şeker şurubu, glukoz şurubu, azami ekmek (patates nişastası, su, ayçiçek yağı), doğal portakal çiçeği özü, şekerlenmiş portakal kabukları (portakal kabukları, fruktoz glukoz şurubu, şeker, koruyucu: E 202, asidite düzenleyici: sitrik asit). Yumurta akları.
...Fondabee Bio, şeker kamışından elde edilen, organik tarımdan gelen bir besin maddesidir ve organik buğdaydan elde edilen glukoz-fruktoz şurubu ile zenginleştirilmiştir. Arıların, yuvalarındaki stokların aileyi beslemek için yeterli olmadığı dönemlerde kullanmaları için bir tamamlayıcı yemdir. Ağırlığı 2,5 kg'dır. 12,5 kg'lık kutu. Ürün Kodu:657...
İtalya, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... faydalanır; bu nedenle aktif bileşenler daha fazladır ve etkisi hemen hissedilir.","MANUFACTURER":"Güney Kore'de Da Jung Co.,Ltd tarafından üretilmiş ve paketlenmiştir. İthalatçı: PT Srl – Via Marchesina 31-20090 Trezzano S / N (Milan) İtalya www.persalute.it","INGREDIENTS":"Parçalar Halinde Panax Ginseng Kökü: %51, İzomalt-Oligosakarit: %22.27, Fruktoz Şurubu: %22.27, Bal: %4.46."}...
Bulgaristan, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... saklayın.","Ingredients":"Buğday unu, glikoz - fruktoz şurubu, kakao kreması %25 (şeker, hidrojenize bitkisel yağ / pamuk tohumu yağı, palmiye yağı /), kakao tozu %20 / %10-12 yağ içeriği /, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin, kakao glazürü (şeker, tamamen rafine hidrojenize palmiye yağı, kakao tozu %8 (10-12% yağ), kuru peynir altı suyu, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin), kakao tozu %1 / %10-12 yağ /, rafine ayçiçek yağı, kabartma maddeleri: sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat.","Shelf Life":"6 ay"}...
Almanya, Berlin
...Soğutucu reyonundaki klasik. Hafif ve taze lor peyniri, yoğun süt tadında. Sabahları ve yolda tatlı sevenler için ideal. İçindekiler: %85 Yemeklik lor peyniri karışımı (%79,3 Yemeklik lor peyniri üç çeyrek yağlı (süt, süt asidi bakterisi kültürü), şeker, yoğun süt katkısı %5,2 (glukoz ve fruktoz şurubu, şeker, su, şekerli yoğun süt %10, bitkisel yağ (palmiye ve shea çekirdeği yağı), aromalar...
Birleşik Krallık, London
...Yüksek maltoslu mısır şurubu, tatlandırıcı ve koruyucu olarak kullanılan bir gıda katkı maddesidir. Şekerin çoğunluğu maltostur. Yüksek fruktozlu mısır şurubundan daha az tatlıdır ve az veya hiç fruktoz içermez. Ancak, şekerleme ve dondurulmuş yoğurt gibi ticari gıda üretiminde tatlandırıcı olarak kullanılacak kadar tatlıdır. "Yüksek" etiketi alabilmesi için şurubun en az %50 maltoz içermesi...
...Mısır ve buğdaydan glikoz ve glikoz-fruktoz şurupları - çeşitli DE değerleri ve viskozite - ayrıca glikoz-fruktoz şurubu - varil ürünleri, IBC veya tank kamyonunda dökme - sertifikalı ürünler, Helal ve Koşer, GDO'suz...
İtalya, Reggio Emilia
...Mevcut karbonhidrat yelpazesinde çeşitli şeker ve şurup türleri bulunmaktadır. Bu kategoriye ait referanslar arasında bitkisel kökenli gıda liflerinin zengin bir assortmanı da yer almaktadır. Süt şekeri Kristal dekstroz Fruktoz Sakaroz CAT. II Toz şeker Ham esmer şeker Trehaloz Maltodekstrinler ve toz glikoz şurubu 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Sıvı glikoz şurubu (40 DE, 60 DE) ve fruktoz bazlı glikoz...
...Sütlü çikolata, bitter çikolata (süt tozu, soya lesitini, fruktoz şurubu) Portakal Aromalı Çikolata Reçeli, zengin çikolatanın ve portakalın keskin ışıltısının dekadent ve uyumlu bir birleşimidir. Bu lezzetli sürme kreması, çikolatanın kadifemsi tatlılığını olgun portakalların limonumsu tadıyla birleştirerek duyular için lüks bir ziyafet sunar.
...Invertşeker şurubu İstenilen her konsantrasyonda ve invertasyonda Glukoz şurubu Farklı viskoziteler, karbonhidrat bileşimleri ve tatlılık gücü Karışımlar Miktozlar (şeker ve diğer şeker türleri), çiçek balı, aromalar Açık & Koyu Şurup Mutfak şurubu, fruktoz şurubu, ekmek pumpernickel şurubu, şeker pancarı şurubu, koyu kek şurubu, malt şurubu, kamış şekeri melası Invertşeker kreması Açık...
Eşleşen ürünler
Şurup
Şurup
Diğer Ürünler
Şeker
Şeker
Fransa, Rungis
...İçindekiler Kuru üzüm golden choice %17,00, Muz Cipsi %12,00, Ananas Küpü %18,00, Papaya Küpü %18,00, Kuru üzüm Chili Jumbo Dark Flame %13,00, Hindistan cevizi dilimi %4,00, Kuru üzüm Sultanas %13,00, Hindistan cevizi küpleri yumuşak 812 (hindistan cevizi, glikoz ve fruktoz şurubu, dekstroz, buğday nişastası, sığır jelatini, tuz, şeker) %6,00, Bitkisel yağ, Koruyucu (E220)...
Ukrayna, Poltava
...Stevia ve fruktoz kullanılarak yapılan, reçelle süslenmiş kurabiyeler. Renkli ambalajda, 165 g ağırlığında paketlenmiştir. Stevia, ürünlerde tatlıların lezzetini artırmak için sıklıkla kullanılan doğal bir tatlandırıcıdır. Bu bitkinin yaprakları, şeker yerine kullanılan şurubu yapmak için kullanılır. Stevia içeren ürünler, fazla kilolu, diyabet, metabolik bozukluklar için önerilmektedir; kilo...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play