Polonya, Brzozów
... kullanıldığında olduğu kadar artmayacaktır. Bu tatlandırıcı, veganlar tarafından özellikle takdir edilmektedir çünkü diyetlerinde balın yerini alır. Çay, içecekler ve kokteyllere eklenebilir. Soğuk içeceklerde bile kolayca çözünür. Koyu renkli nektar, karamele benzer bir tada sahip olduğu için çeşitli tatlıların hazırlanmasında kullanılır. Bu şekilde, pankekler veya waffle'lar için kaplama olarak da kullanabiliriz. Deniz ürünleri ile de iyi bir tamamlayıcı olarak işlev görür. Agave şurubu ısıtılabilir.
Hollanda, Maarssen
...Organik Dextroz, mısır veya pirinç gibi organik kaynaklardan elde edilen doğal bir tatlandırıcıdır. Çeşitli gıda ve içecek ürünlerinde geleneksel şekerin daha sağlıklı bir alternatifi olarak yaygın olarak kullanılmaktadır. Glikoz bazlı bir karbonhidrat olarak, Organik Dextroz hızlı enerji sağlar ve kolayca sindirilir. Doğal ve organik bileşenler arayanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. EC numarası:200-075-1 Moleküler Formül:C6H12O6 CAS No:50-99-7...
Polonya, Warszawa, Poland
Gıda ve yem sektöründe faaliyet gösteren bir ticaret firmasıyız. Süt ürünleri ticareti; yem ve gıda katkı maddesi olarak bitkisel proteinler ve amino asitler konusunda uzmanız. Teklifimiz B2B sektöründeki firmalara yöneliktir. Ekibimiz sayesinde firma birçok sadık İş Ortakları kazandı ve gelişmeye devam ediyor. 2019 yılında Polonya'daki gıda sektöründe en hızlı büyüyen firma olarak prestijli bir ...
Almanya, Bergheim
GEBAS firması, dondurma, gastronomi ve ambalaj alanında sizin yetkin ortağınızdır. Gıda alanındaki çeşitli ürün yelpazesi, 100 % doğal meyve püresi ve süt bazları (Pulisano) ile birlikte Stracciatella, Amarenkirschen, fındık ve vanilya pastaları, dekoratif şekerlemeler ve soslar gibi geleneksel dondurma malzemelerini kapsamaktadır. Şeker bazlı ürünlerin yanı sıra inulin çeşitlerini de temin edebil...
...{"INGREDİYENTLER":"İçindekiler: karbonatlı su, şeker, asidik madde: sitrik asit, taurin %0,40, asidite düzenleyici: sodyum sitrat, glukuronolakton, aroma, glikoz-fruktoz şurubu, kafein %0,02, boyalar: E150c ve riboflavin, inositol, tatlandırıcı: steviol glikozitleri, niasin, pantotenik asit, B6 vitamini, B12 vitamini. Pastörize edilmiştir. Çeşitli ve dengeli bir diyet ile sağlıklı bir yaşam tarzı...
Fransa, Warmeriville
...Gazlı su, şeker, konsantreye dayalı meyve suyu (5,3%) (elma, kiraz, mango, yaban mersini, muz), glikoz şurubu, taurin (0,4%), asidite düzenleyici (sitrik asit), ginseng kökü ekstresi (0,08%), asidite düzenleyici (sodyum sitrat), aromalar, kıvam artırıcı (pektinler), koruyucular (potasyum sorbat, benzoat), tatlandırıcı (sukraloz), vitaminler (B2, B3, B6, B12), renklendirici, karmin E120, E101 – L...
Fransa, Clichy
...Şeker, esas olarak şeker kamışı ve şeker pancarından elde edilen tatlı ve kristalize bir maddeyi ifade eder. Kimyasal olarak, şeker, bir glikoz molekülü ile bir fruktoz molekülünün birleşiminden oluşan sakkarozdan oluşur. Şeker, gıda ve içeceklerde tatlandırıcı olarak yaygın bir şekilde kullanılmasının yanı sıra, çeşitli mutfak ve endüstriyel uygulamalarda da yer almaktadır.
Almanya, Düsseldorf
LEROMA, gıda bileşenleri için bir B2B platformudur ve gıda ham maddeleri tedarikçileri ile gıda üreticileri arasında dijital bir köprü oluşturur. Gıda ham maddeleri için küresel bir çevrimiçi veritabanı sunuyoruz ve uygun bileşenleri ve tedarikçilerini bulmak için bir arama motoru sağlıyoruz. Platformda listelenebilecek ham maddeler arasında katkı maddeleri, fonksiyonel bileşenler, aromalar, prote...
Fransa, Fenouillet
... şekerinde aşağıdaki bileşimi bulabilirsiniz: Geniş spektrum CBDdiol (CBD) 5mg Tatlandırıcı şeker ve glikoz şurubu Kıvam artırıcı jelatin (domuz), asidite Asidite düzenleyici sitrik asit Aromalar Mavi renklendirici, sarı koşinil, kurkumin Koruyucular potasyum sorbat, kanola yağı Geri dönüştürülebilir PET kutu. Ayrıştırmayı unutmayın! Kullanım önerisi Günün sonunda saatte 2-3 CBD gummy almanızı öneririz. Araç kullanmadan önce CBD şeker almayın. Hamile veya emziren kadınlara vermeyin.
Birleşik Krallık, London
... gerekir. Genellikle %40–50 maltoz içerir, ancak bazıları %70'e kadar çıkabilir. β-amilaz veya fungal α-amilaz kullanarak, %50'den fazla maltoz veya hatta %70'ten fazla maltoz içeren glikoz şurupları (ekstra yüksek maltoslu şurup) üretilebilir. Bu, bu enzimlerin nişasta molekülünün ucundan bir maltoz molekülü, yani iki glikoz birimini bir seferde çıkarması sayesinde mümkündür.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play