İtalya, Mesoraca
...Domuz guanciale, kasvetli kas etinin ince yağ damarlarıyla dolu bir kesimidir ve lardodan (sırt yağı) ve pancettadan (karın yağı) farklı bir yağ bileşenine sahiptir. Kıvamı pancettadan daha serttir ve tadı daha belirgindir. Et, el ile dikkatlice yoğrulur ve özel baharatlarımızla lezzetlendirilir. 80 günden fazla kontrollü sıcaklık ve nem ortamında olgunlaşmaya bırakılır. İnce kesildiğinde ağızda...
Finlandiya, Turku
İtalya, Viterbo
...Olgunlaşmış guanciale, en iyi sertifikalı İtalyan taze etinden yapılmıştır. En iyi amatriciana, carbonara ve gricia makarna yemekleri için mükemmeldir. En az 2880 saat olgunlaştırılmıştır, böylece yemeklerinize en iyi lezzeti verir. Eşsiz ve unutulmaz.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, etin daha lezzetli olmasını sağlamak için kekik ve adaçayı ile aromalandırılır. Olgunlaşma süreci, 60 ila 90 gün arasında, optimal iklim ve nem koşullarına sahip ortamlarda gerçekleşir. Mutfakta, en ünlüleri arasında carbonara, gricia ve amatriciana makarnalarının bulunduğu çeşitli tariflerde ve soslarda kullanılır.
Fransa, Pessac
...Sosisler, salamlar, lonza, koyun jambonu, keçi jambonu, yerel spesiyaliteler, guanciale, pancetta, çiğ jambon, coppa, Desulo jambonu, yaban domuzu, porcini sosis, cannonau salamı, zeytin salamı...
Fransa, Laissac
...lonzo, kuru jambon, kurutulmuş Aubrac sığırı, chorizo, guanciale, kuru sosis, "saucisson", nitrit içermeyen şarküteri ürünlerimizden oluşmaktadır ve bunlar Aveyron'daki atölyemizde üretilmektedir. COTE2BOEUF ayrıca, %100 geri dönüştürülebilir ve iade edilebilir bir cam kavanozda ince dilimlenmiş şarküteri ürünleri olan "Popines"in de mucididir. Vakumlu paketlendikten sonra, Popine oda sıcaklığında 3 ay boyunca saklanabilir. 3 farklı formatta (Popine, Marmite, Chaudron) mevcut olup, kışın raclette'lerinize ve güzel havalarda şarküteri tabaklarınıza eşlik edecektir.
İtalya, Castel Guelfo Di Bologna
...el yapımı doğal ürün serileri geliştirilmiştir. Şarküteri, prosciutto, ekstra taze sosis, kurutulmuş sosis, Luganega, Zia Ferrarese salamı, ızgara için Guelfo salamı, köylü salamı ve büyük yerel salam, Milano tipi salam, Macar, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, olgunlaşmış guanciale, baş kopması, ciccioli, cotechino ve zampone, bondiola, papaz şapkası ve diğer özel ürünleri perakende, GDO ve restoran hizmetleri için üretmektedir.
İtalya, Cerreto D'esi
Organik çiftliğimizde, hayvan refahını ön planda tutarak yarı vahşi koşullarda domuz yetiştiriyoruz. Domuzlar, yalnızca çiftlikte üretilen tahıllarla besleniyor ve antibiyotik verilmemektedir. Tüm hayvanlar, CE onaylı şarküteri dönüşüm laboratuvarına sahip olan işletmemizde işlenmektedir. Çeşitli türde salam, kuru pastırma, aromalı yağ, lonza, lonzini, guanciale ve jambon üretiyoruz. Doğal...
İtalya, Scario
...Cilento'nun Tipik Ürünleri - İtalya - Organik - Glutensiz Şarküteri, Peynirler, Sızma Zeytinyağı, Organik Ürünler, Glutensiz Konserve Ürünleri, Reçel, Antik Tahıl Unu Makarna, Giffoni Fındığı, Tatlılar, Likörler, El Yapımı Bira, Panettone, Fragolino, Sızma Zeytinyağında Ton Balığı, Ançüez Filetosu, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Sosis, Soppressata, Pancetta, Capocollo, Guanciale, Organik...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play