İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Uzun ve stilize edilmiş parça, ince kamıştan yapılmıştır. Canlı bir renge, hafif bir tada, olağanüstü bir aromaya ve mermerleşmiş yağa sahiptir. El yapımı parçalar, düşük tuzlu ve 20-24 ay olgunlaştırılmıştır. %100 doğal ürün.
...Arancino, hemen et, sebze, sos, pirinç ve galeta ununun birleşimini akla getirir. Biz ise bunu gerçekten hafif ve lezzetli bir öneriyle sunuyoruz; pirince az ve seçilmiş malzemeler ekliyoruz. Haşlanmış jambon küpleri ve eriyen mozzarella bu tarifin başrol oyuncuları.
İtalya, Cavaria Con Premezzo
...Volano deneyiminizi Ulivo Unica Kit ile zenginleştirin, "Wood Line" serisinin her dilimi gibi prestijli ve zarif, onu karakterize eden ahşap, dokusu, işlenmesi ve büyüleyici tasarımıyla. Zeytin ağacının hafif damarları ve özel dokusu, yüzyıllık bir malzeme, dilimlerimize eşsiz bir zarafet katmakta ve büyüleyici bir mobilya parçası yaratmaktadır.
İspanya, Cuarte De Huerva
...Sierra Lindón D.O.P. Teruel Serrano Jambonu - Teruel D.O.P. jambonu kırmızı bir renge sahiptir, yağlı dokusu vardır ve kesildiğinde çok parlak bir görünüm sergiler. Az tuzlu ve aynı zamanda hafif bir lezzet ile karakterizedir. Yağı hoş bir tada sahip olup, kremamsı dokusu eşsiz bir aroma yayar. Sunum: Vakumlu ambalajda kemiksiz jambon. Olgunlaşma: 20 - 24 ay...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
İspanya, Calamocha
...Uzun, profilli ve kenarları yuvarlatılmış bir forma sahip olup, ayağını korur. Kırmızı renkte ve kesildiğinde parlak bir görünümü vardır, kas dokusuna kısmen sızmış yağ ile birlikte. "Jamón Casa Vieja D.O." Teruel, en yüksek kalitede bir üründür. Calamocha (Teruel) kurutma tesisimizde doğal olarak iki yıla kadar olgunlaşır. Yoğun bir aromaya sahip olup, hafif tuzlu ve zarif bir lezzet sunar...
Eşleşen ürünler
Jamón Casa Vieja D.O. Teruel Reserva
Jambon ile menşei Teruel
İtalya, Fisciano
...Taze doldurulmuş makarnamız, et, kurutulmuş jambon, ricotta ve ıspanak, porcini mantarları içerir; tüm bunlar serbest gezen tavukların yumurtaları ve un ile yapılan ince ve hafif bir yaprağa sarılmıştır.
İspanya, Calamocha
...Kenarları yuvarlatılmış, profilli ve genişletilmiş formda, ayağını koruyarak. Kırmızı renk ve kesildiğinde parlak bir görünüm, kas dokusuna kısmen sızmış yağ ile. "Jamón Casa Vieja D.O." Teruel, en yüksek kalitede bir üründür. Calamocha (Teruel) kurutma tesisimizde doğal olarak iki yıla kadar olgunlaşma süresi. Yoğun bir aroma ile hafif tuzlu ve nazik bir tat. %100 Teruel ürünü, sağlıklı ve...
Fransa, Bayonne
... tohumları, mineral, magnezyum ve fosfor açısından oldukça zengindir. Bitkisel malzemeler veya hindi ya da jambon gibi yumuşak sosislerle mükemmel bir şekilde eşleşen, bu özelliklerini pekiştiren ideal bir ekmektir. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):345 g PİŞİRME AĞIRLIĞI:290 g UZUNLUK (CM):37 cm GENİŞLİK (CM):8 cm ÇÖZÜLME SÜRESİ:20 dk. | ODA SICAKLIĞI PİŞİRME...
...Toskana çiğ eti, alışılmadık yuvarlak şekli ve canlı kırmızı rengi ile, gerçekten benzersiz bir olgunlaşma süreci ve işlendiği çevresel faktörlerle karakterizedir. Bu unsurlar, ete kendine özgü, hafif, tuzlu ve aromatik bir tat kazandırır.
... devreye giriyor; bu hava, vadinin aşağısına ulaşmadan önce Appennino dağlarında ormanların özlerini çalmıştır. Mevsime göre pencereler açılır ve dokuz ay boyunca bu şekilde devam edilir. Sonra mahzene inilir: burada iki yıl sonra olgunlaşma tamamlanır. Sonuç heyecan vericidir, ancak heyecanlanmaya istekli olmak gerekir: dilimin nadir tatlılığını kavramalı, neredeyse dinlemelidir; ona uyum ve yumuşaklık veren hafif ve sindirilebilir yağı almaya kalkışmamalıdır. Beyaz ekmek ve yerel şarap onun ideal arkadaşlarıdır.
İtalya, Marciano Della Chiana
...DOP Toskana Jambonu, klasik Kemikli versiyonu ile, şüphesiz, Toskana şarküteri ürünleri söz konusu olduğunda en önemli ürünlerden biridir. Hem üretiminde ve korunmasında kullanılan hammaddelerin kalitesi hem de yoğun ve hafif tuzlu tadı ile hem yetişkinlerin hem de çocukların damak zevkini şımartabilme yeteneği ile dikkat çeker. Hem tek başına hem de yerel diğer ürünlerle veya basit bir dilim taze ekmekle birlikte tüketilebilir. Ayrıca, Koruma Altında Menşei Belgesi, kalitesini ve karakteristik aromasını garanti eder.
Avusturya, Vienna
...Trüf yağı, zarif ve aromatik bir baharat yağıdır. Primadonna'dan elde edilen yüksek kaliteli soğuk sıkım zeytinyağı ile yapılmaktadır. Trüf yağı, özellikle risotto ve makarna, carpaccio, çırpılmış yumurta, peynir, patates püresi, krema sosları / hafif bağlı soslar, çırpılmış yumurta / kızartılmış yumurta, yumuşak yumurta / poşe yumurta / onsen yumurtası ve jambon gibi yemekleri zenginleştirmek için uygundur. İçerik: 150 ila 750 ml Tat: orijinal siyah trüf Tadı, ince zeytin aroması ile doğal trüf dilimleri ile.
Almanya, Breisach
... turşular buna uymaz, çünkü ekşi tat, jambonun hafif tatlı aromasını bastırır. Küçük şeritler veya küpler halinde kesildiğinde, makarna yemeklerinde, gnocchi, krep veya sebze ve fasulye çorbalarında harika aromasını ortaya çıkarır. Üretici: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), İtalya. Hava ile kurutulmuş domuz çiğ jambonu. İçindekiler: Domuz eti, deniz tuzu. +1°C ile +10°C arasında soğuk saklayın. Ürün İtalya'dan. IT-99-L-CE...
Belçika, Izier
...Jambonun ince kısmı, hafif tuzlu, doğal veya fileto halinde, dumanlı veya dumanlı olmayan. Lard: Tuzlanmış, dumanlı veya dumanlı olmayan göğüs. El yapımı pişirilmiş jambon: El yapımı tuzlanmış, fırında pişirilmiş ve kızartılmış birinci sınıf jambon. Kuru sosis: Birinci sınıf domuz ve sığır eti ile yapılan bir hazırlık.
İspanya, Pegalajar
... çıkar; yoğunluğu sayesinde ağızda hoş bir dolgunluk hissi yaratır. Görünümünde yeşil tonları ve eski altın sarısını harmanlayan bu yağ, salatalarda, ekmek üzerinde, jambon veya peynirle birlikte çiğ olarak tadım için mükemmeldir. Mutfakta ise her türlü güveç, sos ve kızartmalarla mükemmel bir uyum sağlar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play