İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... bir ferahlatıcıdır. Limon -zencefil, hibiskus gibi çeşitli tatlarımız var ve müşterilerin talep ettiği diğer tatları da hazırlayabiliriz, örneğin kakao, mango,... Bu probiotik içecekler, probiotik kültürlerin tükettiği şeker kamışı ve hurma şurubunu suya koyarak yapılır. Limon konsantresi sayesinde lezzetlidir. Hafif gazlıdır (üretim sırasında doğal olarak oluşan gaz, fermantasyon sonucu). Canlı içecekler, pastörize edilmemiştir, Lactococcus, Lactobacillus ve Bifidobacteria türlerini içerir. İçeriklerden biri, zeytin suyu eklenmesiyle doğal antioksidanlar (zeytin polifenolleri) içerir.
İspanya, Canet De Mar
...Geleneksel el yapımı yöntemlerle üretilmiştir. Temeli kaliteli bir beyaz şarap olup, aromaları 20'den fazla doğal özün, bitkilerin, köklerin, çiçeklerin, baharatların ve meyvelerin katkısıyla oluşmaktadır. Bunlar arasında Artemisia Absinthium -ajenjo- varlığı öne çıkmaktadır. Kullanılan üzüm şırası, ona hacimli ve meyvemsi bir geçiş kazandırmaktadır. Damak tadı yoğun, dengeli ve çok uzun, güçlü...
İspanya, Villatuerta
...Gerçek ve çekici tatlardan ilham alan yeni "brewed" içecek tariflerimizi keşfedin: lime, zencefil kökü, elma ve beyaz üzüm. Bağırsak florasının korunmasına yardımcı olan ve tadı son derece lezzetli olan fermente bir içecek için farklı bir aroma ve tat sunan egzotik ve ferahlatıcı bir karışım. Doğal malzemelerin infüzyon ve fermantasyon kombinasyonunu kullanarak yüksek kaliteli içecekler üretmek için geleneksel bir teknik kullanıyoruz.
İspanya, Bigastro-Alicante
...Siyah Sarımsak Amefruits Gourmet, İspanya'nın Las Pedroneras bölgesinde yetiştirilen en iyi mor sarımsaktan yapılmıştır. Üretim süreci %100 doğaldır çünkü doğal fermantasyon sürecinde herhangi bir katkı maddesi veya kimyasal kullanılmamaktadır. Siyah sarımsak, taze sarımsaktan dış katmanında biraz daha koyudur. Büyük fark, dişlerin renginin tamamen siyah olmasıdır. Kremamsı bir dokuya sahip olup...
İspanya, La Seca-Valladolid
...Aperitif şarabı, çok, çok soğuk, 3º ile 5º santigrat arasında, frappé veya glacé olarak servis edilmesi önerilir. Deniz ürünleri, kaya balıkları ve turşu balıklar, mavi peynirler ve her türlü pâté ve tatlılarla eşleştirilmesi tavsiye edilir. Menşei: Castilla ve León Toprakları Şarapları Çeşit: Verdejo-doğal tatlı Yıl: 2019 Yaşlandırma: %100 verdejo üzümleri ile üretilmiş ve 9º alkolde durdurulmuş kontrollü fermantasyon ile Tadım Notları: İvory sarısı renk. Temiz, yüksek aromatik profile sahip ve ağızda mükemmel hacim.
İspanya, Madrid
...Doğal yüksek güçlü enzim. Serrapeptaz, diğer proteolitik enzimlerden daha güçlü bir etkiye sahip olan bir proteolitik enzimdir. İÇERİK: Serrapeptaz 120.000 UI (Serratia suşundan bakteriyel fermantasyon ile elde edilmiştir) Diğer bileşenler her kapsülde: dolgu maddesi pirinç unu 40 mg, bitkisel kapsül (HPMC) 50 mg, ağırlıklar KULLANIM ŞEKLİ: 12 yaş ve üzeri yetişkinler ve çocuklar için günde bir kapsül, aç karnına alınmalıdır.
İspanya, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Bölgedeki geleneksel üretim yöntemi. Tüm salkımlar, doğal bir fermantasyon süreci için bir tankın içine yerleştirilir ve bu süreç karbondioksit gazı atmosferinde gerçekleşir. Sonuç, meyvemsi aromatik güce sahip ve morumsu renklere sahip şaraplardır.
İspanya, Tomelloso
...BioVinegar, en yüksek kalitede organik sirke ve sirke bazlı çözümler üreten önde gelen bir üreticidir. İspanya'nın Tomelloso şehrinde bulunan firmamızın misyonu, her damlada tat, saflık ve sürdürülebilirliği garanti eden, en katı uluslararası standartlara uygun doğal ve çevre dostu ürünler sunmaktır. Ürünlerimiz %100 doğal bileşenlerden yapılmakta ve kontrollü bir fermantasyon sürecinden...
Diğer Ürünler
Sirke
Sirke
...İspanya'da 16'dan fazla ülkede varlığı olan en büyük el yapımı bira üreticisiyiz. Her zaman en iyi malzemeleri, Belçika ve Alman maltlarını ve Amerikan ile Çek şerbetçiotlarını kullanarak, doğal bir çift yüksek fermantasyon sistemi ile yüksek kaliteli el yapımı biralar üretiyoruz, ASLA özler kullanmıyoruz. Ana ürünlerimiz La Socarrada ve Er Boquerón'dur. La Socarrada, gastronomik bir amaçla...
İspanya, Almendralejo
... da sunabiliriz. Limon, portakal, elma ve armut, çekirdekli meyveler, tropikal meyveler ile domates sosu ve suyu doğal veya konsantre olarak mevcuttur. Toplu veya aseptik ya da dondurulmuş varillerde. Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin veya bizimle iletişime geçin. Portakal suyu NFC ve 65º brix konsantre suyu Kayısı suyu NFC ve 20/22, 30/32 püre konsantresi Şeftali suyu NFC ve 20...
İspanya, Toledo
... zaman ve sevgi de eklenmektedir, bu da tadının "elli yıl önceki gibi" olmasını sağlamaktadır. Farklı bira çeşitlerini elde etmek için, temel bir malt ile birlikte daha kavrulmuş maltlar eklenerek, onlara farklı bir renk ve tat kazandırılmaktadır; ayrıca, bira türüne göre değişen diğer faktörler de etkili olmaktadır: mayşeleme süresi, fermantasyon sıcaklığı, maya veya olgunlaşma. "Her tür için tamamen bireysel ve kişisel bir üretim sürecidir."...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play