...Carlos'un Honduras'taki plantasyonunda yetiştirdiği kahve, oldukça zengin bir aromatik ve tat profiline sahiptir. 48 saatlik doğal fermantasyon sayesinde, bu kahve ile hem sütlü çikolata ve karamelin tatlı notalarını hem de portakal ve yeşil elmanın daha meyvemsi notalarını tadabiliriz. Her zaman dengede kalan, orta asiditeye sahip patlayıcı bir karışım. Yer: Corquin, Copan Çiftlik: Carlos Estevez Mejia Yükseklik: 1450 – 1550 msm Çeşit: Red Catuai İşlem: 48 saat Anaerobik Fermantasyon Organoleptik Profil: Portakal, beyaz çikolata, yeşil elma ve karamel...
İtalya, Trepuzzi
... içeceklerin karıştırılmasına uygun, çok yönlü karaktere sahip mükemmel bir el yapımı Rum'dur. Sadece Portekiz'de üretilen Rum Farol, sıkılmış şeker kamışı suyunun doğal fermantasyon ve damıtma süreçlerinin sonucudur; aromatik profili garanti altındadır. RUM FAROL, sofistike içmeyi aydınlatır ve duyuların rotasını çizer. Kapasite: 70cl - %40Vol hediye kutusuyla.
İtalya, Ponte Galeria
...Japonya'da geleneksel doğal fermantasyon yöntemiyle üretilen Koikuchi soya sosu, piyasadaki soya soslarından farklı olarak endüstriyel yöntemle değil, uzun bir fermantasyon süreci gerektiren eski orijinal yöntemle üretilmektedir. Doğal malzemelerle elde edilir: soya, buğday, tuz, saf kaynak suyu ve koji. Koikuchi Nipponia soya sosu dengeli bir umami tadına sahiptir, açık ve taze bir aroması...
İtalya, Venezia
...Sevimli ve kadifemsi. Yüksek kaliteli arpa maltı ve buğday maltı ile ince üst fermantasyon mayası, bu Blanche'a zengin ve ferahlatıcı bir tat kazandırır, yumuşak meyvemsi kokularla doludur. Doğal olarak bulanık. Atıştırmalıklar, balık yemekleri ve deniz ürünleri, beyaz etler ve taze meyve tartı ile mükemmel bir tamamlayıcıdır. Aperitif olarak harika.
...Kısmen pişirilmiş dondurulmuş fırın ürünü. Tamamen el yapımı. Sızma zeytinyağı, domates püresi ve kekik ile yapılmıştır. Doğal fermantasyon 24 saat. Laktoz içermez. Düzensiz şekil.
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler Sıradan olmayan aperitifler, uygun yapıya sahip yemeklerle birlikte tüm öğünler için mükemmel, sadece dinlemeyi bilmek yeter. Notlar Nautilus Cru Tarihi, tatlı suda olgunlaşan ilk köpüklü şarap, Iseo Gölü'nün derinliklerinde. Şişeler, Iseo Gölü'nün doğal tortularıyla sunulmakta ve şık bir metal etiketle tamamlanmaktadır. Şişede fermantasyon 65 ay, bunun 48'i Iseo Gölü'nün...
İtalya, Milano
...Biotek, esas olarak tarım ürünleri üretiminde yenilikçi teknolojilerin araştırma ve geliştirilmesine odaklanan yenilikçi bir start-up'tır. Şirketin ana misyonu, özellikle daha sağlıklı bir beslenme amacıyla fermente siyah sarımsak üretimi ile İtalya'da üretilen ürünlerin değerini artırmaktır. NeroSano, doğal bir fermantasyon sürecinden doğan ürünleriyle ana markayı temsil eder; bu ürünler, kalite, özgünlük ve zarafet sağlama hedefiyle uzman bir ekip tarafından titizlikle hazırlanmıştır.
İtalya, Oderzo
...oksidasyon ve düşük performans gibi fermantasyon süreçleriyle yaygın olarak ilişkilendirilen risklerin önlenmesini sağlar. Atecnos, kendi suş yelpazesinin yanı sıra, belirli ve özelleştirilmiş maya suşlarının yeniden üretimini de garanti edebilme yeteneğine sahiptir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play