...Phytodroitin, yenilikçi alg komplekslerinden elde edilen, geleneksel Chondroitin'e devrim niteliğinde, %100 bitkisel ve vegan bir alternatif sunmaktadır. Bu sayede, hayvansal kökenli geleneksel Chondroitin preparatlarına kıyasla etik açıdan sorumlu ve çevre dostu bir çözüm sunuyoruz. Etik ve Çevre Odaklı Phytodroitin, alglerden patentli bir fermantasyon süreci ile üretilmekte ve Hyaluronik Asit...
Almanya, Bad Bentheim
...Elma sirkesinin kökeni ve tarihi Elma sirkesi, elma suyu veya elma sirkesi olarak da bilinen, fermente edilmiş elmalardan yapılan doğal bir üründür (sıvı). Yüzyıllardır etkili bir koruyucu olarak kullanılmaktadır. Son zamanlarda, elma sirkesi muhteşem sağlık faydaları nedeniyle popüler hale gelmiştir. Elma Sirkesi Üretim Süreci, Hasat veya İşleme Elmalar, alkol fermantasyon sürecini başlatmak...
...Nu-HydraFoam, cilt dostu bir köpük sabundur ve ferahlık ile temiz bir cilt hissi bırakır. Ayrıca, ciltteki doğal koruma mekanizması olan cilt mikrobiomu üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Nazik temizleyiciler, doğal nemlendiriciler, yumuşatıcılar ve fermantasyon ekstraktlarından üretilmiştir. Bu tahriş etmeyen formül, cildi patojenik istilalardan korur ve epidermisin bütünlüğünü korur. Nu-HydraFoam, Dermatest Enstitüsü tarafından "çok iyi" olarak değerlendirilmiştir.
Almanya, Lennestadt
...doğal hasırdan yapılmış • ekmek hamurunun fermantasyonu ve dinlenmesi için • ekmeğe çekici, tipik bir desen kazandırır • yaklaşık 1500 - 2000 g hamur için...
Almanya, Eresing
...laktik asidin doğal bir tuzudur ve fermantasyon ile işlenir. Canlı hücrelerde metabolik ürünler olarak bulunur ve peynirin olgunlaşma sürecinde bakteriler tarafından üretilir. Kristallerden oluşan beyaz, higroskopik olmayan, toz halindeki bir üründür. İki farklı kaliteye ayrılır: İlaç (USP) ve gıda (FCC). Gerektiğinde, Avrupa veya Asya ürünleri sunabiliriz. Talep üzerine, Avrupa veya Asya...
...Malt unu, en eski doğal hamur işleme maddelerinden biridir ve fırın ürünlerinde geleneksel bir bileşendir. Bu malt ürünü, esasen fermantasyon sürecini ve fırınlama kalitesini iyileştirmek için kullanılır. Bu ürün, toptancı August Töpfer & Co'dan açık renkten koyu renge kadar farklı renk varyasyonlarıyla, enzim aktivitesi ile veya enzim aktivitesi olmadan temin edilebilir.
...Farklı Çeşitlerde Soya Sosları Soya sosu, doğal ve geleneksel fermantasyon yöntemleriyle üretilen bir çeşni sosudur. Aşağıdaki ürün yelpazesini sunuyoruz: Soya Sosu, açık Soya Sosu, koyu Soya Mantarı Sosu Soya Sosu, Deniz Ürünleri Soya Sosu, glütensiz / buğdaysız, tuz azaltılmış Soya Sosu, ORGANİK...
Almanya, Weinheim
... ve yapı proteinlerini destekleme ve su bağlama görevini üstlenen cildin doğal bir bileşenidir. Vücutta kendi HA üretimi yaşla birlikte azalır; bunun sonucu olarak kırışıklık oluşumu, kuru cilt ve elastik cilt özelliklerinin kaybı meydana gelir. HA, farklı moleküler ağırlıklarda mevcuttur. Kullanım Yüksek moleküler ağırlıklı bir HA'nın kullanımı, ciltte koruyucu ve nem düzenleyici bir film gibi etki eder. Düşük moleküler ağırlıklı HA, cilde derinlemesine nüfuz eder ve burada anti-inflamatuar etkilerini gösterir.
Almanya, Rosshaupten
...Transglutaminaz, Gıda Katkı Maddeleri ve Yardımcı Maddeler Transglutaminaz, genel olarak TG olarak kısaltılan, glutamin ve lizin bağlarını çapraz bağlayarak protein işlevselliğini değiştirme yeteneğine sahip doğal bir enzimdir. TG, etkili bir protein yapıştırıcısı ve doku güçlendiricisidir. C&P Grubu, transglutaminazı doğal bir fermantasyon sürecinden elde etmektedir. Transglutaminaz ürünleri: Sıvı Ambalaj: IBC Konteyner, Kanister...
Almanya, Wasserburg Am Inn
... (fermantasyon süreçlerinde kullanılır) Aromayı ve tadı artırıcı (ucuz) dolgu maddesi olarak kullanılabilir Islak ve kuru karışım süreçleri için uygulanabilir Düşük ve iyi kontrol edilen mikrobiyoloji Düşük ve iyi kontrol edilen kalıntılar ve kontaminantlar...
Almanya, Hamburg
... sayede kendi spor içeceğini yaratabilirsin; bu içecek, senin için önemli olan her şeyi içerebilir. Ayrıca, gıda endüstrisinde fermantasyon süreçlerini durdurmak veya kesilmiş meyvelerin doğal rengini korumak için kullanılan bir antioksidandır. Ürün Özellikleri: Glutensiz, Laktozsuz, Vegan Gıda Etiketi: E 300 Üretim: Askorbik asit, Reichenstein sentezi adı verilen kimyasal bir yöntemle üretilmektedir.
Almanya, Vaterstetten
... fermantasyon süresine sahip yapay ekşi mayalar kullanılmaktadır. Ancak, bu kadar kısa bir fermantasyon süresi genellikle istenmeyen bir durumdur, çünkü karakteristik tat bileşenleri ve aromalar ancak uzun bir fermantasyondan sonra oluşur. Grimminger'in doğal ekşi mayası, hamurun ekşimesi için en az 20 uzun saate ihtiyaç duyar. Çevre En modern ısı geri kazanım sistemleri, fırınların atık ısısını...
Almanya, Oberotterbach
... şıralarını tedarik eden şarap üreticileri ile alım ve teslim sözleşmelerimiz bulunmaktadır; ayrıca şarap komisyoncuları aracılığıyla da alım yapılmaktadır. Hemen ardından, nazik bir şıra ön temizliği flotasyon ile gerçekleştirilir. Sıcaklık kontrollü (soğuk) fermantasyon ile doğal aromalar korunur. Böylece, taze, meyvemsi beyaz şaraplar ve yumuşak kırmızı şaraplar elde edilir. Paslanmaz çelik...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play