...1. sınıf mantarlar daha homojen, bütün ve 2. sınıf mantarlara göre daha az parça içerir. Eşsiz tatları, pişirme sürecinde vurgulanır ve yoğunlaşır. Böylece, rehidratasyon sonrası mükemmel bir doku, koku ve tat ile bir ürün elde edilir. Rehidrate edilmiş olarak, yalnız başlarına veya diğer gıdalarla birlikte: et, balık, sebzeler, yumurtalar ile pişirilerek tüketilmelidir.
...Kurutulmuş mantar çeşitleri:
Boletus edulis
Chantallela_Rebozuelo
Níscalo.
Giderek artan bir şekilde, mutfakta kullanılmak üzere farklı yenilebilir mantar türlerine olan talep artmaktadır. Günümüzde hem doğal hem de kültür mantarları olmak üzere geniş bir taze yenilebilir mantar yelpazesi bulabiliyoruz. Ancak taze mantarların çok kısa bir ömrü olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, giderek daha...
DELIMET FOODS, S.L.U. genel olarak doğal ürünlerin üretimi ve ihracatı üzerine odaklanmış bir şirkettir, özellikle konvansiyonel ve organik doğal gıdalarda.
Güçlü ürünlerimiz:
- İspanyol balları ve arı poleni
- İspanyol kuru yemişleri: antep fıstığı, çam fıstığı ve badem
- İspanyol safranı CAT I
- Dünyanın baharatları: sarımsak, soğan, biber, vanilya, tarçın...
- Mantarlar: boletus edulis...
CADEMA IMPORT, uluslararası ticaret uzmanları tarafından kurulmuş bir şirkettir ve yurtdışında ticaret ve yatırım alanında her türlü ticari ve finansal işlemi gerçekleştirmeye adanmıştır. CADEMA IMPORT, uluslararası ticaret, gıda maddelerinin toptan alım, satım ve dağıtımında uzmanlaşmıştır; beyaz rafine şeker ICUMSA, esmer şeker, yabani mantarlar, boletus, kahve, kafeinsiz kahve, sızma...