...1. sınıf mantarlar daha homojen, bütün ve 2. sınıf mantarlara göre daha az parça içerir. Eşsiz tatları, pişirme sürecinde vurgulanır ve yoğunlaşır. Böylece, rehidratasyon sonrası mükemmel bir doku, koku ve tat ile bir ürün elde edilir. Rehidrate edilmiş olarak, yalnız başlarına veya diğer gıdalarla birlikte: et, balık, sebzeler, yumurtalar ile pişirilerek tüketilmelidir.
...Kalite: gıda için
İşlenmiş bitki kısmı: meyve vücudu
Ekstraksiyon aracı: etanol ve su
Taşıyıcı madde: maltodekstrin
Köknar mantarları, Boletus edulis olarak da bilinir, güçlü, fındıksı bir tada sahip popüler yenilebilir mantarlardır. Vital mantarlar, takviye gıdalar için de ilginçtir.
Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler...
...Ticaretini yaptığımız organik Kızıl Mantarı, Boletus türüdür. Toplandıktan sonra, organik kızıl mantarlar yıkanır, doğranır ve ardından IQF yöntemiyle dondurulur.
Organik tarım ürünü Kızıl Mantarı: %100
Toplam enerji: 39 Kcal 163 kJ
Lif: 6,0 g
Protein: 5,4 g
Tuz: 0,02 g...
...Donmuş yabani mantarlar: Kuru mantar parçaları - 900G - Fransa, 2020 hasadı - Maison Caudalie tarafından sunulan, ormanın kralının hafif odunsu ve vahşi tadını ve dokusunu mükemmel bir şekilde koruyan birinci sınıf kuru mantar parçaları. Kullanımdan önce çözülmemelidir. Her mevsimde orman altlarımızın tadını çıkarın, 900G'lık paketlerde; 2020 Fransız hasadı! Doğal ve vahşi bir ürün, koruyucu veya katkı maddesi içermez. Tüm paketlerimiz kontrollü sıcaklıklarda taşınmaktadır, kalite, Maison Caudalie'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
... net 100gr équivaut à 1kg de cèpes fraîches":"Net ağırlık 100gr, 1kg taze mantara eşdeğerdir.","Nom latin:MUSSARIONEM":"Latince Adı:MUSSARIONEM","Conditionnement:En sachet":"Ambalaj: Poşette","Nom latin":"BOLETUS EDULIS","Réhydratés, leur volume est multiplié par 2 ou 3 et leur poids par environ 10.":"Yeniden hidrasyon sağlandığında, hacimleri 2 veya 3 katına, ağırlıkları ise yaklaşık 10 katına çıkar."}...
...Kurutulmuş mantarlar gerçek bir lezzet olup, zengin bir besin kaynağı içerir. Çeşitli yemekleri zenginleştirir ve işlenmesi kolaydır. Sunulan kurutulmuş mantarlar, stratejik ortaklarımız tarafından yetiştirilmekte veya doğal ortamda toplanmaktadır. Kurutulmuş mantarların yüksek kalitesi ve güvenliği, ortaklarımızın en son teknoloji temizlik ve işleme ekipmanları kullanmasıyla sağlanmaktadır. Ürünler, kontrol edilen bir tedarik zincirine tabidir. Tüm yaygın kesimler mevcuttur.
...Kurutulmuş mantar çeşitleri:
Boletus edulis
Chantallela_Rebozuelo
Níscalo.
Giderek artan bir şekilde, mutfakta kullanılmak üzere farklı yenilebilir mantar türlerine olan talep artmaktadır. Günümüzde hem doğal hem de kültür mantarları olmak üzere geniş bir taze yenilebilir mantar yelpazesi bulabiliyoruz. Ancak taze mantarların çok kısa bir ömrü olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle, giderek daha...
DELIMET FOODS, S.L.U. genel olarak doğal ürünlerin üretimi ve ihracatı üzerine odaklanmış bir şirkettir, özellikle konvansiyonel ve organik doğal gıdalarda.
Güçlü ürünlerimiz:
- İspanyol balları ve arı poleni
- İspanyol kuru yemişleri: antep fıstığı, çam fıstığı ve badem
- İspanyol safranı CAT I
- Dünyanın baharatları: sarımsak, soğan, biber, vanilya, tarçın...
- Mantarlar: boletus edulis...
...Derin dondurulmuş orman meyveleri (böğürtlen, yaban mersini, kuşburnu, çilek) 3. Mantarlar (boletus, kantharellus) 4. Kurutulmuş meyveler (kayısı, erik) 5. Derin dondurulmuş sebzeler (biber, karnabahar, brokoli, yeşil fasulye) 6. Bitmiş ürünler (reçeller, meyve suları… %100 meyve veya az miktarda şeker ile) -LOJİSTİK: 1. Etkili gönderim organizasyonu ve yönetimi (genellikle kara, deniz ve hava taşımacılığı kullanıyoruz) 2. Sırbistan ve çoğu AB ülkesinde gümrük işlemlerinde yardım sağlama...
CADEMA IMPORT, uluslararası ticaret uzmanları tarafından kurulmuş bir şirkettir ve yurtdışında ticaret ve yatırım alanında her türlü ticari ve finansal işlemi gerçekleştirmeye adanmıştır. CADEMA IMPORT, uluslararası ticaret, gıda maddelerinin toptan alım, satım ve dağıtımında uzmanlaşmıştır; beyaz rafine şeker ICUMSA, esmer şeker, yabani mantarlar, boletus, kahve, kafeinsiz kahve, sızma...
... mm arasında. Müşteriye göre ayıklama ve paketleme (siyah/mavi kutu, isteğe bağlı olarak tacki-). Ayrıca, yıkanmış ve dilimlenmiş mantarlarımız var, çeşitli paketleme türlerinde (torbalar, tepsiler, kutular, müşteri talebine göre) paketlenmektedir. Ek olarak, 2. Orman mantarları: Taze sezon Temmuz'dan itibaren başlar. Müşteri talebi üzerine şunları sağlayabiliriz: - cazzi - boletus - chanterelle...