İspanya, Altea, Alicante
...Stil: Weissbier Alkol: %5,4 IBU: 16 TEKNİK AÇIKLAMA: GÖRÜNÜM: Açık sarı, stilin kendine özgü hafif bulanık görünümü. Kremamsı bir dokuya sahip bol ve kalıcı bir köpük. KOKU: Buğdaydan gelen tahıl ve ekmek aromaları, olgun muz ve hafif narenciye notaları ile birlikte karanfil gibi baharatlı dokunuşlar. TAT: Zengin gövdeye sahip, şık asidite ile buğdayın kattığı lezzet. YEMEK EŞLEŞTİRMESİ...
İspanya, Puente La Reina
...Arróniz ve Picual çeşitleri ile hazırlanmış olan bu, ECOPROLIVE ailesinin en erken hasadıdır. TADIM NOTLARI: Yoğun yeşil zeytin meyvesi aroması, temiz, otlu ve meyveli notalar arasında büyük bir koku karmaşası ile. Taze ot, domates ve enginar ile birlikte daha olgun meyveler olan elma, yeşil muz ve badem aromaları. Balsamik. Narenciye dokunuşları. Ağızda yumuşak bir giriş yapar, zeytin yaprağı yeşil notaları belirginleşir. Yoğun ama dengeli acı ve baharatlı.
İspanya, Muro De Alcoy
... filtrasyon işlemlerine tabi tutulmuştur Sıkım Yöntemi: Soğuk sıkım Asidite: ≤ 0,8% Peroksit İndeksi: ≤ 20 Faydaları: Yüksek E Vitamini, Polifenoller ve oleik asit içeriği. Bu, dünyadaki en sağlıklı AOVE'lerden biri ile karşı karşıya olduğumuz anlamına geliyor. Tat: Yoğun yeşil, hafif acı ve baharatlı, ağızda kalıcı, taze ve meyvemsi bir sonrası tat ile, enginar, ceviz ve acı badem notaları. Aroma: Yeşil meyve, domates, taze ot, enginar, yeşil muz ve yeşil armut aromaları sunmaktadır.
İspanya, Villanueva De La Reina
...Olağanüstü bir Arbequino, bu çeşidin aromalarının zarafeti ile güney topraklarının gücü ve karakterinin karıştığı bir zenginlik sunuyor. Orta derecede meyvemsi, taze bir zeytin; yeşil otlar ve yeşil buğdayın yeşil aromaları, Arbequino'nun karakteristik meyvemsi notaları arasında yer alıyor; badem, elma ve olgun muz vurgulanıyor. Ağızda geçişi yavaş, yumuşak ve nazik bir girişle başlıyor, çok hafif bir acı sonrası tadı ve biraz daha belirgin bir baharatlı varlık hissi ile devam ediyor. Harmonik ve badem sonrası tadı ile tamamlanıyor.
İspanya, Zaragoza
...Ortalama-yüksek meyvemsi bir profile sahip sızma zeytinyağı. Sebzeleri, özellikle domates ve incir ile birlikte muz ve kuruyemişleri andıran, yumuşak, hafif acı ve düşük-orta baharatlı bir tat profiline sahiptir. Balık ve boletus, mantar, salatalar, fırında, haşlanmış ve ızgara balıklar için mükemmel bir başlangıçtır. Hafif salatalar veya tereyağı aromaları, soslar, hamur işleri, peynir ve kırmızı etle zenginleştirilmiş salatalar için idealdir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play