İspanya, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. bir aile şirketidir ve bir yüzyıldan fazla bir süredir iberik jambonları ve diğer iberik domuz ürünlerinin üretimi ve olgunlaştırılmasıyla uğraşmaktadır. Geleneksel yöntemleri en ileri teknoloji ile birleştirmeyi başarmış, tesislerini Avrupa Birliği'nin gereklilikleri ile uyumlu hale getirmiş ve kuruluşundan bu yana Denominación de Origen Jamón de Guijuelo'ya entegre ol...
İspanya, Granada
...Renk: Temiz, parlak, kiraz kırmızısı, orta-yüksek katman Koku: Olgun meyveler: kuru üzüm, kuru erik, hurma, kuru incir ve ince çikolata ile güçlü bir aroma Tat: İyi entegre edilmiş asidite ile hafif tatlı, hoş tanin, bal, sıvı bitter çikolata ve meyan kökü hatırası, yuvarlak ve kalıcı Tüketim için önerilen sıcaklık: 15℃ Önerilen eşleşmeler: Foie ile aperitif olarak, mavi peynirler, pate ve moruna...
İspanya, Alaior-Menorca-Islas Baleares
1940'tan beri Queso Quintana, Mahón-Menorca D.O.P. el yapımı peynirlerini olgunlaştırmaktadır. Queso Quintana'nın sunduğu üç çeşit Mahón-Menorca D.O.P. el yapımı peyniri şunlardır: yarı olgun, 2 ila 3 ay arasında olgunlaşmış; olgun, 6 ila 10 ay arasında olgunlaşmış; ve yaşlı, 10 aydan fazla olgunlaşmış. Her bir peynirimiz, koruyucu veya katkı maddesi olmadan, %100 doğal malzemelerle ve çiğ inek s...
İspanya, Altea, Alicante
...barbekü, olgun peynirler, kuru yemişler, mantarlar gibi daha yoğun tatlarla harika bir uyum sağlıyor... İÇERİK: Su, arpa maltı, şerbetçi otu ve maya. ALERJENLER: Arpa TARİH: Bu Akdeniz Märzen'i, vazgeçilmezlerden biri olarak değerlendiriyoruz. El yapımı biraya giriş için ideal. Bu biranın başrolünde kavrulmuş notalar var, ancak ferah ve içimi çok kolay bir bira olma özelliğini koruyor. Ayrıca, bizim Märzen'imiz glutensizdir, böylece herkes bu harika içeceğin tadını çıkarabilir!
...İber peynir, üç süt karışımı (innek, koyun ve keçi) ile üretilen preslenmiş bir peynir türüdür. İspanya'da en popüler peynir olup, 28 Şubat tarihli 262/2011 sayılı Kraliyet Kararnamesi'nin Ek I'in 4. bölümünde belirlenen oranlara göre, peynir ve eritilmiş peynirler için kalite standartlarının onaylandığı belirtilmiştir. "İber" adıyla satılan her peynir, aşağıdaki oranlarda taze süt ile üretilmelidir: maksimum %50 inek sütü, minimum %15 keçi sütü ve minimum %15 koyun sütü.
İspanya, Cuarte De Huerva
...Boffard'ın Yaşlandırılmış "Riserva" Koyun Peyniri "Riserva" tipi peynir, tamamen çiğ koyun sütü kullanılarak üretilen olgun bir peynirdir ve bu, Kastilya'nın eski geleneğine dayanmaktadır. Olgunlaşma süreci, sıkı bir şekilde kontrol edilerek, 3 kg'lık bir ürün için en az 8 ay veya 1 kg'lık bir ürün için 4 ay sürmektedir. Bu süre zarfında peynirler, zeytinyağı ile kaplanmak üzere depodan 3 kez...
İspanya, Totanes
... olgun peynirleri olgunlaşma süresine göre ayırıyoruz. Yarı olgun peynirin olgunlaşma süresi bir ila üç ay arasındadır, preslenmiş hamur, kompakt ama kapalı olmayan bir yapıya sahiptir, kesitinde küçük boşluklar bulunur ve üç süt karışımından dolayı sarımsı bir renge sahiptir. Olgun peynirin olgunlaşma süresi üç ila altı ay arasındadır. Tüm peynirlerimiz katkı maddesi içermeden ve lizozim, natamisin ve sorbatlardan arındırılmış olarak üretilmektedir. Gluten içermez.
VEGA MANCHA, QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS ve QUESERIA LAFUENTE tarafından üretilen süt ürünlerinin uluslararası ticari markasıdır. Geleneksel koyun peyniri çiftliğimiz, Albacete'ye çok uzak olmayan küçük bir çoban köyünde yer almaktadır. Peynirimiz, %100 yerel koyun sütünden yapılan bu peynirin özel lezzetini ve kalitesini veren antik yöntemlerle üretilmektedir; hem çiğ hem d...
İspanya, Malagón
...Pastörize edilmiş Manchega koyun sütü ile yapılmış ve Menşei Belirlenmiş Manchego Peynirleri için Düzenleyici Kurul tarafından sertifikalandırılmıştır. Yarım olgun Manchego Peyniri PDO Maese Miguel - 3 ay olgunlaştırılmış. Tam olgun Manchego Peyniri PDO Maese Miguel - 6 ay olgunlaştırılmış. Tam olgun Manchego Peyniri PDO Maese Miguel Reserva - 9 ay olgunlaştırılmış. Añejo Manchego Peyniri PDO Maese Miguel Gran Reserva - 12 ay olgunlaştırılmış.
İspanya, La Seca-Valladolid
...Parlak kiraz rengi, yoğun olgun kırmızı meyve ve çok zarif ahşap aromaları. Ağızda güçlü, lezzetli, geniş ve kalıcı bir etki bırakıyor. Tüketimi 14º ile 16º santigrat arasında önerilmektedir; sucuklar, haşlanmış etler, av etleri, olgun peynirler ve pate ile eşleştirmek için uygundur. Menşei: IGP Castilla ve León Ülkesi Şarapları Çeşit: Crianza Yıl: 2016 Crianza: Tempranillo çeşidi üzümlerle yapılmış, Fransız meşe fıçılarda (-allier-) olgunlaştırılmıştır.
İspanya, Porzuna (ciudad Real)
... sağlar. Süt, yerel hayvancılıktan elde edilmektedir ve bu hayvanların gelişmesi için daha iyi bir ortam olamazdı, bu da bize bu değerli malzemeyi sunar. Bu peynir, eski peynirler gibi bir tat sunuyor. Villajos Sızma Zeytinyağı, Cornicabra ve Arbequina çeşitlerinden elde edilmektedir ve üretim sürecinin her aşamasında titiz bir kalite kontrolü uygulanmaktadır. Villajos yağı, kişilik ve büyük bir lezzet sunan bir yağdır. Peynirlerimiz, hem ulusal hem de uluslararası çeşitli yarışmalarda ödüller kazanmış olup, farklı olgunluklarda, olgun, yarı olgun ve rezerv peynirlerimizle ödüller almıştır.
İspanya, CORNUDELLA DE MONTSANT
Taze ve olgun peynirler üreten bir firma.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play