İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
İtalya, Radicofani
Cacio di Pienza'nın üretimi, köklü bir geleneğe sahip olup, nesilden nesile günümüze kadar aktarılmıştır. Süt üreticileri, Cotignano Kooperatifi'nde bir araya gelerek, işleme yöntemlerini kullanmakta ve korumaktadırlar: Val d'Orcia'nın meralarına özgü bitkilerden aldığı özel aromalarla süt temini, rafine olgunlaştırma teknikleri ve en önemlisi, peynirin kalitesine özel bir özen gösterilmesi. Koope...
İtalya, Misano Adriatico
...Bu kırmızı şarap, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, İtalya'nın Oltrepòpavese bölgesinde üretilmektedir. 75 cl kapasiteye sahip olan bu şarap, Barbera, Croatina ve Uva Rara üzümlerinin lezzetli bir karışımıdır. Olgun meyve aromalarıyla doludur ve tatlı, meyvemsi bir lezzete sahiptir. Kırmızı etler, peynirler veya tatlılarla birlikte tadılması harikadır.
İtalya, Martina Franca
...Cevizli Peynir, kaliteli inek sütünden yapılmış olgun bir peynirdir ve kaliteli ceviz içi ile zenginleştirilmiştir. Bu peynirin içini saran aromalar özellikle nazik, orta kalıcılıkta ve ortalama derecede sarıcıdır. Sıkı ve eriyen yapısı, içinde karıştırılmış bronz renkli ceviz içleri ile zenginleştirilmiş olup, eşsiz bir tat deneyimi sunar. Damakta, peynirin tatlılığı bitkisel ve meyvemsi aromalarla takip edilirken, ceviz her zaman ön plandadır. Bu peynir, zarif ve ayırt edici bir tat arayanlar için idealdir ve yemekleri ve aperatifleri zenginleştirmek için mükemmeldir.
İtalya, Sizzano
...Denetimli Menşei Belgesi (DOC) TİP Kırmızı Şarap ÜZÜM CİNSİ Nebbiolo %100 EŞLEŞTİRME Kızartılmış veya ızgara et yemekleri Beyaz et yemekleri Olgun peynirler RENK Kırmızı yakut AROMA Yoğun ve kalıcı Frambuaz Menekşe ve portakal çiçeği Kırmızı meyveler TAT Kuru İyi gövde SICAKLIK:18-20 °C ALKOL: %13 vol...
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... gnocchi zenginleştirmek için idealdir. - Etler ve Balık: Izgara etler, kızartmalar ve balık bazlı yemeklerin tadını artırmak için mükemmeldir. - Soslar: Trüf yağları, tereyağları ve sosları üretmek için harikadır. - Aperatifler ve Peynirler: Bruschetta, olgun peynirler ve şarküteri ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Özel Bir Teklif İçin Bizimle İletişime Geçin Eğer "Tartufo Nero Uncinato"nun...
...Malzemeler: Bal, beyaz trüf (Tuber borchii Vitt. - İtalya menşeli) %2,5, beyaz trüf (Tuber magnatum Pico - İtalya menşeli) %1, aroma. Taze/orta olgunlukta peynirler ve yağ ile eşleştirmek veya tatlı hazırlamak için idealdir.
İtalya, Barletta
...Kabuklarda bekletme kontrollü sıcaklıkta gerçekleşir ve 20 gün sürer. Şarap daha sonra en az 12 ay olgunlaşması için meşe fıçılara geçer, ardından büyük denge ve aromatik zenginlik elde etmek için şişede bir yıl daha bekletilir. Cömert ve büyük yapılı, sağlam, önemli bir Barbera, karmaşık baharat notaları, küçük kırmızı meyveler, orman altı, nane, vanilya ve meyan kökü ile büyüleyici bir şekilde dikkat çeker. Kırmızı etler ve olgun peynirler ile eşlik edilebilecek mükemmel bir Barbera, heyecan verici bir gastronomik deneyim sunar.
İtalya, Noci
İgnalat süt ürünleri, 1948 yılından beri faaliyet gösteren, aile işletmesi olan orta ölçekli bir Puglia şirketidir ve yalnızca seçilmiş Puglia inek sütü kullanarak süt ürünleri üretiminde uzmanlaşmıştır. İgnalat, çeşitli süt ürünleri üretmektedir: taze, tütsülenmiş, olgunlaşmış ve Puglia'ya özgü farklı özel ürünler, örneğin mozzarella nodino ve treccia, burrata, doğal fırın tütsüleme ile tütsülen...
İtalya, Venezia
...Son derece Güçlü. Yüksek fermantasyonlu, dolgun ve yumuşak bir bedene sahip bir bira. Aroması tatlı ve kremsi, yoğun bir köpükle mükemmel bir dengeye sahip. Dört özel arpa maltı ve iki soylu şerbetçi otu çeşidi, ona kuru meyve ve anason notaları kazandırıyor. Kırmızı etlerin haşlanması veya fırınlanması, mangalda pişirilmiş etler, tütsülenmiş balıklar, olgun peynirler, baharatlı keçi peynirleri ve Sacher pastası ile mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Nave
... eşleşmeler Kırmızı etler, av hayvanları, porcini mantarları, trüf ve olgun peynirler. Notlar Sülfür içerir. Kapacite: 0.75l Kod: 07003 Kategori: Kırmızı Alkol Oranı: %15 vol. Ülke: İtalya Bölge: Piemonte Üzüm Çeşitleri: %100 Nebbiolo Renk: Yoğun granat...
... şarap, fondü, av etleri ve bazı olgun peynirler gibi aristokratik yemeklere eşlik eder. Servis Sıcaklığı: Yaklaşık 18°C'de servis edilmelidir. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast İthalatçı Bağlantısı 2018 puanı 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG Uluslararası Şarap Ödülleri İspanya 2017 gümüş madalya...
İtalya, Firenze
İtalya, Dorgali
... karmaşıklığı ve zarif, uzun süreli kalıcılığı ile iyi bir denge sağlar. Bu şarap, en özel ve şık içkilerle mükemmel bir uyum sağlar. Büyük yapı ve tuzluluğa sahip peynirler veya önemli et yemekleri ile eşlik etmek için mükemmeldir.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen bir şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Bariklerde olgunlaştırma. Burunda olgun kırmızı meyveler ve reçel notaları, karabiber, meyan kökü, kavrulmuş ve Akdeniz bitki örtüsünün balsamik notaları gibi baharatlı aromalar ortaya çıkıyor. Comtè, Gorgonzola gibi sert peynirler, domuz pastırması, chorizo, capocollo gibi şarküteri ürünleri ve ızgara kırmızı etlerle mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Marciano Della Chiana
... ruby kırmızısı rengindedir. Sulu ve dolgun tadı sayesinde tek başına veya çikolata ile mükemmel bir uyum sağlar. Olgun peynirlerle de harika bir eşleşme sunar. Format: 0,5 lt. Şarap türü: Passito. Yıl: 2019. Ülke: İtalya. Bölge: Toskana. Üzüm çeşidi: %100 Aleatico. Olgunlaşma: 6 ay küçük ahşap fıçılar - 6 ay şişe. Renk: Yoğun ruby kırmızısı. Aroma: Çilek, Kuru erik, Yaban gülü. Sıcaklık: 12° C. İdeal eşleşme: Çikolata, olgun peynirler.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
İtalya, Maruggio
... Tat: Kuru ve serin Servis sıcaklığı (celsius): 8° -10° C Tavsiye edilen: Aperatif, atıştırmalıklar, çorbalar ve hafif kuru, haşlanmış kırmızı et, beyaz et, balık, kabuklu deniz ürünleri, olgun peynirler.
İtalya, Sant'ilario D'enza
... sunuyoruz. Standart Parmigiano Reggiano'nun yanı sıra, Organik Parmigiano Reggiano, “Dağ Ürünü” sertifikalı olanı ve nihayetinde “Sadece İtalyan Kırmızı Lekeli” olanı üretiyoruz. Peynir yelpazemiz geniş ve çeşitlidir: en sevilen DOP'lar arasında Grana Padano ve Pecorino Romano'yu sunuyoruz, ayrıca mozzarella di bufala ve burrata gibi taze peynirler ve vejetaryenler için uygun olgun peynirler, örneğin...
İtalya, Montelibretti
... fabrikası CE damgasına sahiptir (IT F8W1G CE). Şirket, taze peynirler üretiminde uzmanlaşmıştır; bunlar arasında ilk tuz, stracchino ve robiola, olgunlaşmış peynirler ve ricotta bulunmaktadır. Ayrıca beyaz ve meyveli yoğurt ile pastörize süt de üretilmektedir. Ticari teklifimiz, masa tüketimi için uygun olan ve birkaç haftalık olgunlaşmadan sonra pazarlanan yarı olgun peynir Orazio'ya odaklanmaktadır. Kuru tuzlama ve doğal ortamda olgunlaşma, onu duyusal özellikleri açısından benzersiz kılmaktadır.
İtalya, Cornegliano Laudense
...1980'lerde kurulan şirket, sürekli olarak gelişim göstermiştir. Bu, geleneksel ve özgünlükten ödün vermeden süt ürünlerini sürekli olarak iyileştirmeye yönelik belirli teknolojilere uygun çözümler arayışında olan iş gücünün sürekli çabası sayesinde olmuştur. BIOTEC FERMENTI S.R.L, yumuşak peynirler, olgun peynirler, çekilmiş hamurlar ve fermente süt üretimi için tüm ihtiyaçları karşılayabilecek geniş bir laktik fermentler yelpazesi sunmaktadır; ayrıca kültür ortamları, doğal peynir altı suyu, polimerler ve gıda yardımcı maddeleri sağlamaktadır.
İtalya, Cosio Valtellino
...Bongetta Formaggi, İtalyan ve diğer peynirlerin olgunlaştırılması ve dilimlenmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Tam bir peynir paketi sunma kapasitesine sahibiz: Farklı olgunluk, dilimleme ve rendelenmiş seçenekleriyle Grana Padano Dop ve Parmigiano Reggiano Dop. Birçok İtalyan DOP'si: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, İsviçre peynirleri, sert peynirler, yumuşak peynirler, keçi ve koyun peynirleri, Provoloni, genç süt peynirleri, yarı olgun ve süper olgun peynirler.
Peynir üretim tesisimiz, kendi çiftliğimizden taze süt kullanarak koyun ve inek sütünden taze ve olgun peynirler üretmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play