İspanya, El Puntal (murcia)
... parfüm ve kozmetik endüstrisinde yüksek bir değere sahiptir. Parfümlerin yanı sıra, bergamotun sakinleştirici ve antidepresan özellikleri nedeniyle aromaterapide de kullanımları vardır. Gıda endüstrisinde ise ünlü Earl Gray çayını ve çeşitli gurme ürünleri tatlandırmak için kullanılır. Kendine özgü koku profili ve çok sayıda faydası, onu çeşitli endüstrilerde değerli bir bileşen haline getirir. KONTEYNER: 5kg, 25kg ve 200kg IBC...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
...Castro y González "Seçim" Bonfilemiz, büyükbaba Aurelio'nun geleneksel turşu tarifinin ayırt edici lezzetine sahiptir. Hafif bir koku, damakta tatlı ve hafif bir tat ile birlikte, beyaz, ince ve uzun damarlarla süslenmiş karakteristik bordo kırmızı tonu ile gözle uyum sağlar. SKU:636003 Gönderim ağırlığı:0.2 kg...
İspanya, Murcia
...Tatlı badem saf bitkisel yağı, öncelikle Prunus amygdalus dulcis bademlerinin soğuk preslenmesiyle elde edilir ve daha sonra rafine edilir. Rafine etme süreci, istenmeyen koku ve renk özelliklerini ortadan kaldırır. Omega 6'nın etkisi dokuları oksijenlendirirken, omega 9'un yüksek nemlendirme gücü vardır. Vitamin F'nin varlığı, rafine tatlı badem bitkisel yağını antioksidanlar açısından oldukça zengin hale getirir. İçeriği %100 doğal ve ekolojiktir. INCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL CAS: 90320-37-9 / 8007-69-0 EINECS: 291-063-5...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Uzun ve zarif bir parça, ince bir kamıştan yapılmıştır. Koyu pembe-mor bir renge sahip olup, yoğun bir lezzet, olağanüstü bir koku sunar; çeşitli damarlar halinde yağ infiltrasyonları ile yumuşak ve parlaktır. Jambonlarımız, tatlı olmaları (çok az tuzlu olmaları) ile karakterizedir; bu nedenle, zarif bir lezzet sunar ve 28 ile 36 ay arasında bir olgunlaşma süresine sahiptir. Üretim Süreci...
...BIERCOL – CALLUNA – Calluna vulgaris Görünüm: Açık kehribar ile koyu kehribar, açık kahverengi ile koyu kahverengi, genellikle kırmızımsı tonlarla. Son derece parlak bir yüzey ve yüksek viskozitesi nedeniyle hafif dalgalanmalar. Koku: Sonbaharda yere düşmüş yaprakların yoğun ve kalıcı kokusu. Tat: Tatlı, belirgin acı ve tuzlu notalarla. Tadımda ferahlık hissi. Doku: Kremsi ve yağlı bir his. Balın...
İspanya, Altea, Alicante
...":"Koyu siyah renkte, kremamsı ve kalıcı tarçın rengi bir köpük ile.","TAT":"Kavrulmuş ve çikolatalı tatların maltlardan, taze ve acı bir tat ise kuru hoplama ile kullanılan şerbetçi otundan kaynaklandığı bir kombinasyon.","KOKU":"Narenciye, reçineli ve çam kokuları, hafif çikolata ve kavrulmuş notalarla tezat oluşturuyor."},"YEMEK EŞLEŞMESİ":"Ateşte tütsülenmiş etler, yoğun veya mavi peynirler ve hatta bitter çikolata, nougat gibi tatlı eşleşmelerle mükemmel bir uyum sağlar.","Estilo":"Siyah Çavdar IPA"}...
İspanya, Granada
...Renk: Temiz, parlak, kiraz kırmızısı, orta-yüksek katman Koku: Olgun meyveler: kuru üzüm, kuru erik, hurma, kuru incir ve ince çikolata ile güçlü bir aroma Tat: İyi entegre edilmiş asidite ile hafif tatlı, hoş tanin, bal, sıvı bitter çikolata ve meyan kökü hatırası, yuvarlak ve kalıcı Tüketim için önerilen sıcaklık: 15℃ Önerilen eşleşmeler: Foie ile aperitif olarak, mavi peynirler, pate ve moruna...
İspanya, Lorqui
...Tatlı badem bitkisel yağı, Prunus amygdalus dulcis bademlerinin soğuk preslenmesiyle elde edilir ve sonrasında rafine edilir. Bu süreç, yağın stabilitesini artırarak organoleptik özelliklerinin homojenliğini sağlar. Bu şekilde, görünüm ve koku açısından istenmeyen özellikler ortadan kaldırılır. Bu tatlı badem bitkisel yağı, yüksek nemlendirme gücü ve yatıştırıcı etkileri ile öne çıkan linoleik ve oleik yağ asitleri açısından zengindir. Ayrıca, A vitamini varlığı, pigmentlerin gelişimine katkıda bulunarak cildin sağlıklı kalmasına yardımcı olur.
İspanya, Cuarte De Huerva
... vanilya notalarıyla da karakterizedir. Tat: Ağızda tatlı, iyi yapılandırılmış, kadifemsi ve oldukça lezzetlidir. Olgunlaşma: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot, Amerikan ve Fransız meşe fıçılarında 4 ay olgunlaşmaya bırakılmaktadır.
İspanya, Sevilla
...MENCIA FİZİKSEL ÖZELLİKLER: Menşei: DOP Bierzo Bileşim: %100 mencia Alkol derecesi: 13,5o TAT NOTLARI: Görünüm: Yoğun ve derin zümrüt yeşili, ince mor kenarlarla. Koku: Yoğun burun, çiçeksi ve orman meyveleri notalarıyla. Ağız: Ağızda taze ve tatlı, tekrar kırmızı meyve ve çiçeksi notalarla, kalıcı bir bitiş.
İspanya, Villanueva De La Reina
...Burunda, meyve, sebze ve kuru meyvelerin karmaşık meyvemsi aromaları; yeşil elma, kivi, badem, çam fıstığı, roka yaprağı ve servinin, birlikte büyük bir zarafet sağlayan kavrulmuş bir dokunuşla. Ağızda, aynı koku ilerleyişi algılanıyor; başlangıçta tatlı, burada tekrar elma ve kivi öne çıkıyor. Ortada sebze, sonunda ise balsamik bir tat var. Şık bir acılık ve yumuşak baharat dengesi iyi sağlanmış. Badem sonrası tat.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play