İtalya, Savignano Sul Panaro
...Aroması ve gövdesi zengin, hafif bir tatlılık ve düşük asidite ile.
İtalya, Paderno Franciacorta
...UV stabilize yüksek yoğunluklu polietilen monofilamentten yapılmış, güçlendirilmiş kenarları olan dokuma ağ, mekanik zeytin toplama makineleri için örtülerin yapılmasında özellikle uygundur. Meyvenin neredeyse tamamen yerle temasını önleyerek, nihai ürünün toplam faydası için çok düşük bir asidite oranının korunmasına değerli bir katkı sağlar.
İtalya, Sant'agata De Goti
...BIO Terre Caudine sızma zeytinyağı, düşük asidite (%0,1) ve yüksek polifenol ve E vitamini içeriği ile karakterize edilen bir organik tarım ürünüdür. Zeytinyağı, doğrudan zeytinliklerimizden toplanan Ortice, Ortolana ve Racciopella zeytin çeşitlerinden elde edilmektedir. Zeytinlerin yetiştirilmesi, yalnızca organik gübreler kullanılarak organik olarak yapılmaktadır. Ekim ayı sonundaki hasadı takiben, zeytinlerin soğuk sıkım geleneksel yöntemiyle hemen işlenmesi, yağın organoleptik özelliklerini korumaya yardımcı olur.
İtalya, Torino
...BxAsidite NFC Elma Suyu BULANIK Konsantre elma suyu 70 Bx Düşük Asidite 1.1-1.7% (ağırlık-ağırlık) Orta Asidite 1.7-2.1% (a-a) Deiyonize AJC 70 Bx Elma Püresi 12-14 Bx 0.2-1.0% (a-a) Elma Püresi Konsantresi 30-32 Bx 0.2-1.0% (a-a)...
İtalya, Amelia
...Korunan "yağ yolu" olarak bilinen bölgede, Umbria'daki Amerini tepelerinde zeytinlerimiz yetiştirilmektedir. Yağımız FenOlio'yu yalnızca kendi zeytinlerimizden elde ediyoruz. Yağ, serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı koyabilen yüksek seviyelerde E vitamini içeren güçlü doğal antioksidanlar olan polifenoller açısından zengindir. FenOlio'nun kalitesi yalnızca düşük asidite seviyesi ile...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Yüksek kaliteli sızma zeytinyağı, yeşil zeytinlerin soğuk sıkımından elde edilmiştir: Coltofranto. Azot altında paslanmaz çelik tanklarda saklanan bu yağ, düşük asidite ve yüksek polifenol içeriği ile karakterizedir: bu yağ, hidroksitirosol, tirozol, oleuropein ve bunların türevleri için 250 mg/Kg'dan fazla bir konsantrasyon ile gerekli olan şartları karşılamaktadır. Dengeli acı ve baharatlı...
... aromaya sahip, baharat ve kakao notaları içeren en iyi Robusta ve Arabica yıkanmış kahve çekirdeklerini kullanıyoruz. Bu özellikler, kahveye düşük asidite ve kalıcı bir tat bırakmaktadır. Farklı kökenlerden gelen tüm kahveler, her bir kalitenin spesifik özelliklerine bağlı olarak "yavaş kavurma" sistemi (süre 15/20 dakika) ile ayrı ayrı işlenmektedir ve otomatik olarak "kavurma" çıkış süreleri değiştirilmektedir.
... mükemmel bir sos haline getirmektedir. Tipik tadı ve yoğun aroması, içine biraz ekmek batırarak en iyi şekilde tadılmaktadır. "OLIOTOLA" sızma zeytinyağı, Sicilya (İtalya)'da yetiştirilen zeytinlerden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmekte ve filtre edilmemektedir; %100 İtalyan ürünüdür. Hasat dönemi Ekim'den Kasım'a kadar sürmekte, zeytinler elle toplanmakta ve hemen yağ değirmenine götürülmekte, her akşam işlenerek çok düşük asidite sağlanmakta ve değerli bileşenleri ile Sicilya yağının karakteristik tadını korumak için özen gösterilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play