...UV stabilize yüksek yoğunluklu polietilen monofilamentten yapılmış, güçlendirilmiş kenarları olan dokuma ağ, mekanik zeytin toplama makineleri için örtülerin yapılmasında özellikle uygundur. Meyvenin neredeyse tamamen yerle temasını önleyerek, nihai ürünün toplam faydası için çok düşük bir asidite oranının korunmasına değerli bir katkı sağlar.
...Yüksek kaliteli sızma zeytinyağı, yeşil zeytinlerin soğuk sıkımından elde edilmiştir: Coltofranto.
Azot altında paslanmaz çelik tanklarda saklanan bu yağ, düşükasidite ve yüksek polifenol içeriği ile karakterizedir: bu yağ, hidroksitirosol, tirozol, oleuropein ve bunların türevleri için 250 mg/Kg'dan fazla bir konsantrasyon ile gerekli olan şartları karşılamaktadır.
Dengeli acı ve baharatlı...
...BIO Terre Caudine sızma zeytinyağı, düşükasidite (%0,1) ve yüksek polifenol ve E vitamini içeriği ile karakterize edilen bir organik tarım ürünüdür. Zeytinyağı, doğrudan zeytinliklerimizden toplanan Ortice, Ortolana ve Racciopella zeytin çeşitlerinden elde edilmektedir. Zeytinlerin yetiştirilmesi, yalnızca organik gübreler kullanılarak organik olarak yapılmaktadır. Ekim ayı sonundaki hasadı takiben, zeytinlerin soğuk sıkım geleneksel yöntemiyle hemen işlenmesi, yağın organoleptik özelliklerini korumaya yardımcı olur.
...Korunan "yağ yolu" olarak bilinen bölgede, Umbria'daki Amerini tepelerinde zeytinlerimiz yetiştirilmektedir. Yağımız FenOlio'yu yalnızca kendi zeytinlerimizden elde ediyoruz.
Yağ, serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı koyabilen yüksek seviyelerde E vitamini içeren güçlü doğal antioksidanlar olan polifenoller açısından zengindir.
FenOlio'nun kalitesi yalnızca düşükasidite seviyesi ile...
... aromaya sahip, baharat ve kakao notaları içeren en iyi Robusta ve Arabica yıkanmış kahve çekirdeklerini kullanıyoruz. Bu özellikler, kahveye düşükasidite ve kalıcı bir tat bırakmaktadır. Farklı kökenlerden gelen tüm kahveler, her bir kalitenin spesifik özelliklerine bağlı olarak "yavaş kavurma" sistemi (süre 15/20 dakika) ile ayrı ayrı işlenmektedir ve otomatik olarak "kavurma" çıkış süreleri değiştirilmektedir.
... mükemmel bir sos haline getirmektedir. Tipik tadı ve yoğun aroması, içine biraz ekmek batırarak en iyi şekilde tadılmaktadır. "OLIOTOLA" sızma zeytinyağı, Sicilya (İtalya)'da yetiştirilen zeytinlerden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmekte ve filtre edilmemektedir; %100 İtalyan ürünüdür. Hasat dönemi Ekim'den Kasım'a kadar sürmekte, zeytinler elle toplanmakta ve hemen yağ değirmenine götürülmekte, her akşam işlenerek çok düşükasidite sağlanmakta ve değerli bileşenleri ile Sicilya yağının karakteristik tadını korumak için özen gösterilmektedir.