...incelemeniz için %100 mevcuttur.
Tüm FOQ'larınıza mümkün olan en kısa sürede yanıt veriyoruz.
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
Görünüm açık sarı: Asidite mg 1.0
Özgül yoğunluk 0.916: A Grubu
Ambalajlama pet şişeler ve flexitanklar: Nem %0.10'dan az...
... kurallar ve uygulamalar doğrultusunda resmi denetim ve sertifikasyon kuruluşları tarafından sertifikalandırılmıştır.
Artem Oliva organik sızma zeytinyağı, düşükasidite seviyelerine, derin yeşil bir renge ve ağızda kadifemsi bir dokuya sahiptir. Hafif, meyvemsi bir aroması ve hafif baharatlı bir sonrası tadı vardır. Pişirme ve fırınlama için kullanılabilir, salatalara gezdirilebilir, sosların bir parçası olarak, kızarmış etler, ızgara sebzeler üzerinde ve elbette tek başına bir dip sos olarak kullanılabilir.
...UV stabilize yüksek yoğunluklu polietilen monofilamentten yapılmış, güçlendirilmiş kenarları olan dokuma ağ, mekanik zeytin toplama makineleri için örtülerin yapılmasında özellikle uygundur. Meyvenin neredeyse tamamen yerle temasını önleyerek, nihai ürünün toplam faydası için çok düşük bir asidite oranının korunmasına değerli bir katkı sağlar.
...
Gıdaya Uygun Çevre Dostu Özel Valfli Paketlerinde Saklanarak Tazeliği İlk Gün Gibi Korunmaktadır.
%90 Arabica %10 Robusta
Çekirdek : Yüksek Kalite
Gövde : Orta - Yüksek
Asidite : Düşük Orta
Tadım Notaları : Tatlı Çikolata,Fındık, Karamel
Rakım : 1300-1500 mt
Kavrum : Full City
İçim : Dolgun ve Kalıcı Bitiş, Yumuşak Gövdeli ce yüksek krema...
...Batı Afrika balı, geleneksel kovanlarda toplanmış ve bal için uluslararası standartlara uygun:
- Nem oranı %20'den düşük,
- Mineral içeriği %0.6'dan düşük,
- Asidite 50 meq/kg'dan düşük,
- pH 3.2 ile 4.5 arasında,
- HMF 80 mg/kg'dan düşük,
- Suda çözünmeyen maddeler 0.5 g/100g'dan düşük,
- Şeker içeriği 5g/100g'dan düşük.
... asidite, dikkat çekici karamel ve fındık tatları ile meyvemsi notalarla karakterizedir.
Manuel toplama işleminden sonra, çiftçiler ıslak kakao çekirdeklerini merkezi bir fermantasyon ünitesine getirirler.
Menşei: Peru
Bölge: Orta Amazonas
Çeşit: Trinitario
İpuçları: Karamel, fındıklı, meyvemsi
SKU: 5430002193212
PURO ÇİKOLATA: %100 kakao çekirdekleri
Enerji: 550Kcal, 2300kJ
Toplam yağ: 52g
Doymuş yağ: 31g
Karbonhidrat: 5g
Şeker: 0g
Protein: 15g
Tuz: 0g...
... asidite de sağlar. Karışımın tüm bileşenleri gıda sınıfı %100 doğaldır ve yalnızca CO2 ile temas etmiştir; bu da FDA tarafından gıda üretimi için genel olarak güvenli olarak tanınmaktadır (GRAS) ve ekstraksiyondan sonra tamamen buharlaşır. FAYDALAR Yüksek üretim esnekliği, marka karakterizasyonunun sürecin son aşamasında gelmesidir. Alışılmış üretimde hiçbir şey değiştirilmesine gerek yoktur. Tek gereklilik, yaklaşık 10-12 acılık birimi olan düşük acılıkta bir temel bira üretmektir. Talebe bağlı olarak, bira bazının bir kısmı kullanılabilir...
...Kansui'nin ana bileşenidir, doku ve rengi iyileştirmek için.
Neden Potasyum Karbonat satın almalısınız?
Fiyat. Endişelenmeyin! Araştırmamızı yaptık. Bu ürün, sektörün mümkün olan en düşük fiyatıyla sunulmaktadır.
Mevcudiyet. Stokta. Bu ürün stokta ve gönderilmeye hazır. Siparişler genellikle 24-48 saat içinde gönderilmektedir.
Teslimat. Hızlı Gönderim! Bu ürün, yüksek kaliteli, gıda sınıfı ambalaj...
... YAPIMI
- Olgunlukta hasat
- Birkaç saat soğuk bekletme
- Düşük sıcaklıkta şarap yapımı
- Tanklarda olgunlaştırma
ÜZÜM ÇEŞİTLERİ
- Sauvignon
TADIM
Roumaguet Bordeaux Blanc Sec, parlak açık sarı bir renge sahiptir. Burunda güzel narenciye ve egzotik meyve notaları ifade edilmektedir. Damakta kremamsı, yuvarlaklık ve asidite arasında iyi dengelenmiş, meyvemsi ve kalıcı bir bitişe sahiptir.
YEMEK & ŞARAP UYUMLARI
Roumaguet, aperitif olarak veya deniz ürünleri, soslu balıklar ve ızgara balıklarla birlikte mükemmel bir uyum sağlar.
...Zengin aroma, olgun yabani meyveler, mentol ve bitter çikolata notlarıyla keyif veriyor. Tat, hafif bir sebze karakteri gösteriyor; bu, düşükasidite ve dengeli tanin ile dolgun bir gövde ile dengeleniyor. Bitim, zengin, uzun süre kalıcı ve hafif topraksı ile hayvansal tonlarla dolu. Bu şarap, açık ateşte pişirilmiş et biftekleri veya tütsülenmiş yemekler için mükemmel bir ek olacaktır. • Çeşit: %100 Malbec • Bağlar: Mendoza • Şarap analizi: Alkol – %12.5...
Les Ruchers De Normandie
Bir arı çiftliği
18 yıl önce Normandiya'nın kalbinde, Ouche bölgesinde kuruldu.
Şu anda 1200 koloniden oluşmaktadır; bunların bir kısmı üretimde, diğer kısmı ise yerinde oluşturulan genç kovanlardır.
Doğal ortam, burada bahar çiçekleri, alıç, yaz çiçekleri balı üretmemizi sağlıyor. Ayrıca, kara buğday veya rezene gibi daha nadir bal çeşitleri de üretebiliyoruz.
Bal çeşitl...
...Ege havzasındaki sıcak rüzgarlar ve verimli topraklar sayesinde zeytinyağımızın eşsiz tadını ve aromasını elde ediyoruz.
El ile toplanan taze zeytinler, hemen bahçeden fabrikaya taşınarak öğütme süreci başlar. Bu hızlı süreç sayesinde zeytinyağımızın asidite seviyesini düşük tutuyoruz.
...Riccolivo Zeytinyağları, Ege Bölgesi'nde, Kaz Dağları'nın eteklerinde yer alan Edremit – Ayvalık bölgesinden gelmektedir; bu bölge, dünyanın en yüksek oksijen seviyelerine sahip bölgelerinden biridir.
Riccolivo zeytinyağı için zeytinler ağaçlardan toplanır ve en kısa sürede soğuk sıkım tesislerine taşınarak sıkılır. Böylece, Riccolivo Zeytinyağları çok düşükasidite seviyelerine sahiptir. %0.3 – %0.8 asidite seviyeleri ile %100 Doğal Sızma Zeytinyağı olarak sınıflandırılmaktadır.
500ml, 750ml ve 2L Teneke cam şişe olarak ve TOPTAN olarak mevcuttur.
...BİO nar suyu ile fermente edilerek hazırlanmış bu sirke, doğal asiditesi sayesinde saç bakımı için tercih edilen bir bileşendir.
Fermentasyon: Alkol fermentasyonu
Fermentasyon: Asetik fermentasyon
Düzenleme
Depolama alanı
Şişeleme
Kategoriler: Gıda ürünleri Doğal sirke
Renk: Nar çiçeği kırmızısından kırmızı-kahverengiye
Asidite (asetat derecesi): %5 (+ 0,5%)
Koku: Nar
Açık: pH düşük: 2,8
Görünüm: Şeffaf
Artık alkol: < %0,5...
...3lt Soğuk Sıkım Düşük Asiditeli Yunan Sızma Zeytinyağı
Ünlü Zaros bölgesinin güneş altındaki altını.
Kekik, adaçayı, keklikotu, biberiye ve diğer doğal otlarla çevrili, zeytin ağaçlarımızı koruyan doğal bir kalkan. Zeytinyağımızın çeşidi Koroneiki olup asidite seviyesi 0,25 - 0,35 % arasında kalmaktadır.
Herhangi bir ek bilgi için bizimle iletişime geçmekten veya zeytin ağaçlarımıza bir ziyaret planlamaktan çekinmeyin.
... nüanslar katmak için (düşük bir yüzde ile) harmanlamada da kullanılabilir. Küçük Beyaz Muskat Üzümü B, yüksek şeker potansiyeline sahip olup, iyi bir asidite dengesi ve yoğun, güçlü ve zarif bir tat sunar.
Kültürel ve Agronomik Yetenekler
Bu üzüm çeşidi, orta kuvvette ve dik veya yarı dik bir yapıya sahiptir, kısa budama gerektirir. Özellikle kireçli topraklara çok iyi uyum sağlar.
Tanım Unsurları
Tanımlama, aşağıdakilere dayanır:
- Genç dalın ucunda yoğun bir şekilde yatay uzanan tüylerin bulunması,
- Genç yapraklar...
...Mandarinler, Cinatur Group'un çalıştığı en yüksek kalibre ürünlerden biridir. Ondan fazla çeşidi ile mandarin, üretimimizin anahtar parçalarından biri haline geliyor.
Marisol veya Oronules gibi çok erken olgunlaşan çeşitler veya Ortanique ya da Fortuna gibi mart ayında optimum noktasına ulaşanlar, mandarin bize takvimde geniş bir çeşitlilik sunuyor.
Asidite seviyesi düşük olan Satsuma veya...
...Özel zeytinyağı üretimimiz, kimyasal bir işlem uygulamadan soğuk sıkım yöntemiyle tamamen mekanik yöntemlerle yapılmaktadır. Nihai ürünün en yüksek kalitede olmasını her zaman sağlıyoruz; asidite oranı son derece düşük (0,25 – 0,8) ve benzersiz özelliklere sahiptir. Sınırlı üretimimiz, neredeyse anında sıkım (8 - 12 saat içinde) ile birleştiğinde, olağanüstü bir ürün ortaya çıkmaktadır: mükemmel kalitede ve özelliklere sahip, güzel, ayırt edici, taze bir lezzetle tanımlanan zeytinyağı.
... sarımsı, sert, gevrek, tatlı ve sulu olup, lezzet, şekerler ve düşükasidite (özellikle uyumlu bölgelerde) arasında iyi bir dengeye sahiptir.
MEYVE BOYUTU: Orta boyda ve düzenlidir.
HASAT:
Eylül ortasından Ekim başına kadar.
...Yüksek kaliteli sızma zeytinyağı, yeşil zeytinlerin soğuk sıkımından elde edilmiştir: Coltofranto.
Azot altında paslanmaz çelik tanklarda saklanan bu yağ, düşükasidite ve yüksek polifenol içeriği ile karakterizedir: bu yağ, hidroksitirosol, tirozol, oleuropein ve bunların türevleri için 250 mg/Kg'dan fazla bir konsantrasyon ile gerekli olan şartları karşılamaktadır.
Dengeli acı ve baharatlı...
...IcePeach, çeşitli şeftali çeşitlerinin bir birleşimidir. Ana özelliği, eski bir Kore çeşidi olan Yume Yong'dan gelen off-beyaz rengi iken, kalibresi ve mükemmel tadı Akdeniz çeşitlerinden gelmektedir.
IcePeach tipik yuvarlak bir şekle sahiptir. Kabuk rengi açık sarıdır ve olgunlaştığında off-beyaz olur. Kabuk pürüzsüzdür.
IcePeach, yüksek şeker seviyeleri, düşükasidite ve çıtır dokusu...
...Cobrançosa ve Verdial zeytinlerinden elde edilen ekstra sızma organik zeytinyağı.
Çok düşükasidite (< 0,2)
Orta acılık ve baharatlılık.
Organik tarım ürünü.
...BIO Terre Caudine sızma zeytinyağı, düşükasidite (%0,1) ve yüksek polifenol ve E vitamini içeriği ile karakterize edilen bir organik tarım ürünüdür. Zeytinyağı, doğrudan zeytinliklerimizden toplanan Ortice, Ortolana ve Racciopella zeytin çeşitlerinden elde edilmektedir. Zeytinlerin yetiştirilmesi, yalnızca organik gübreler kullanılarak organik olarak yapılmaktadır. Ekim ayı sonundaki hasadı takiben, zeytinlerin soğuk sıkım geleneksel yöntemiyle hemen işlenmesi, yağın organoleptik özelliklerini korumaya yardımcı olur.
...Vilia Zeytinyağı, soğuk sıkım yöntemiyle üretilmiş, kalitesini ve tüm besin değerlerini koruyan mükemmel bir sızma zeytinyağıdır. %100 Yunan olup, taze bir aromaya ve zengin, eşsiz bir lezzete sahiptir.
Sakarya bölgesindeki verimli zeytinliklerden elde edilen bu zeytinyağı, berrak, altın yeşili ve tamamen dengeli bir zeytinyağı sunar; zengin, meyvemsi bir lezzet ve düşükasidite ile.