İtalya, Goito
... kadar kalan suyu ekleyin. • Uygulama sıcaklığı > 5 ° C, <35 ° C. En iyi akışkanlık, harç sıcaklığı ≥ 15 ° C ile elde edilir. Daha düşük sıcaklıklar akışkanlığı biraz azaltır. Kış sıcaklıklarında sıcak karıştırma suyu kullanılması önerilir. • Desteklerin emme yoluyla karışım suyunu sınırlamasını önlemek için boşlukları veya konglomeraları nemlendirin ve sertleşmeden önce karıştırma suyunu çıkarın...
İtalya, Capo D'orlando
... potasyum, kalsiyum ve lif içerirler; bunlar da vücudumuz için önemli besin maddeleridir. Ayrıca, düşük yağ ve kalori içeriği sayesinde dengeli bir diyet sürdürmek isteyenler için ideal bir seçimdir. MUTFAKTA Mutfakta kumkuatlar birçok farklı şekilde kullanılabilir. Taze atıştırmalık olarak tüketilebilir, reçel yapmak için kullanılabilir veya tatlı bir dokunuş için salatalara ve et veya balık yemeklerine eklenebilir.
İtalya, Forlì
... içeriği nedeniyle, düşük kalorili vegan veya vejetaryen diyet uygulayanlar için de uygundur. Organik nohutları pişirmeden önce, tüm kirleri temizlemek için akan suyla yıkamak ve ardından 12 saat boyunca suda bekletmek gereklidir; bu, nohutların yumuşamasını ve haşlanmaya hazır hale gelmesini sağlar. Nohutların mükemmel bir şekilde pişirilmesi için yaklaşık 45 dakika gereklidir, ancak onları kavurmayı veya buharda pişirmeyi tercih ederseniz hazırlık süresini kısaltabilirsiniz. Nohutların tadını korumak için serin ve kuru bir yerde saklamak önemlidir.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Yüksek kaliteli sızma zeytinyağı, yeşil zeytinlerin soğuk sıkımından elde edilmiştir: Coltofranto. Azot altında paslanmaz çelik tanklarda saklanan bu yağ, düşük asidite ve yüksek polifenol içeriği ile karakterizedir: bu yağ, hidroksitirosol, tirozol, oleuropein ve bunların türevleri için 250 mg/Kg'dan fazla bir konsantrasyon ile gerekli olan şartları karşılamaktadır. Dengeli acı ve baharatlı...
...Sabatino Tarım Şirketi, 2013 yılında yüksek kaliteli makarna üretmek ve pazarlamak amacıyla kurulmuş genç bir girişimdir. Üretim için, Marche bölgesinde eski ve hibrit olmayan bir buğday türü olan 'Saragolla' yetiştirilmekte ve işlenmektedir. Taş değirmenle öğütülerek, bronz kalıplarla makarna üretimine ve yavaş, düşük sıcaklıkta kurutma işlemine geçilmektedir. Sabatino Makarna, sıkı organik protokollere göre üretilmektedir ve özellikleri yüksek sindirilebilirlik, belirgin bir tat, zengin mineral içeriği ve düşük glüten içeriği ile belirlenmektedir.
İtalya, Santa Maria La Carità
... Şekillendirme Aşaması: hamur, bir vida ile yavaşça bronz bir kalıba doğru itilir, gluten ve karbonhidratların özelliklerini korumak için ılımlı bir basınçla. Her makarna şekli için özel bir bronz kalıp vardır. Sadece bronz kalıplar kullanıyoruz, bu da en iyi el yapımı makarnanın tipik pürüzlülüğünü sağlar. Kurutma Aşaması: her zaman düşük sıcaklıkta, proteinleri ve karbonhidratları "denatüre...
İtalya, Castelforte
...Doğal maden suyu üretim ve şişeleme şirketi "suio" - Damla kesim bir elmas - seçkin bir kalite - Suio suyu. Birçok nedeni olan bir seçim. Sağlık Bakanlığı tarafından tanınan vücut için faydalı özellikler. - mikrobiyolojik olarak saf - sindirimi teşvik eder - idrar söktürücü etkileri olabilir - çok düşük sodyum içeriği - karaciğer ve safra fonksiyonlarını destekleyebilir. Normatif ve teknik...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play