... eklenebilir veya tercihe göre su ile seyreltilerek kullanılabilir. Ayrıca, bir domates sosuna daha fazla kıvam vermek veya béchamel ve ketçap gibi benzer ürünlerin yerine geçmek için de kullanılabilir. Konsantre sağlığa zararlı değildir, aksine yüksek likopen içeriği sayesinde antioksidan özelliklere sahiptir. Bu, birçok gıda maddesinde bulunan doğal bir madde olan karotenoidlerden biridir. Aslında domates, likopenin en büyük kaynağıdır ve pişirme, faydalı etkilerini artırır.
İtalya, Novoli
...Uzun "Ciliegino" çeşidi kurutulmuş domateslerimiz, yaz döneminde mükemmel olgunluğa ulaştıklarında, pestisit kullanılmadan yetiştirilen arazilerde titizlikle elle toplanmaktadır. Doğal olarak güneşte kurutulmakta ve sadece tuz eklenerek korunmaktadır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal "Ciliegino" türü kurutulmuş domatesler Satış dönemi: Temmuz - Ocak 10 kg'lık kartonlarda dökme olarak mevcuttur İtalya ve Avrupa'da soğutulmuş sıcaklıkta paletli sevkiyatlar. Minimum sipariş: 1000 kg...
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, ana mayası (doğal maya, 0 numaralı yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, cherry domates, mozzarella, ıspanak, Grana Padano.
İtalya, MILANO
... uygun fiyat arayanlar için güvenilir bir üründür. Bu domates püresi, İtalyan geleneğinin tadını mutfağınıza taşımak isteyenler için mükemmeldir. Kullanımı kolaydır, hemen kullanıma hazırdır ve en basit tariflerden en karmaşık olanlara kadar geniş bir tarif yelpazesine uyum sağlar. Mutti püresi, kaliteli ve doğal ürünlerle yemek yapmayı sevenler için temel bir bileşendir ve otantik ve tatmin edici bir mutfak deneyimi sunar. 12'li paket, 72 paket = 1 palet Minimum sipariş: 15 palet...
İtalya, Radicofani
...Bio Rosso, organik sütle yapılmış taze bir peynirdir. Üretim sürecinin tamamını kontrol eden sertifikasyon kuruluşunun verdiği tüm talimatlara uygun olarak işlenmektedir. İşlenen süt tamamen saf koyun sütüdür. 15/20 gün olgunlaşma süresine sahip olan bio rosso, organik domates püresi ile kabuklu olarak işlenir; yaklaşık 1.500 kg ağırlığında, kaseler şeklinde bir üründür.
İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Domates %65, ayçiçek yağı %35, değişken oranlarda doğal aromalar (sarımsak, toz kırmızı biber, nane), şarap sirkesi, tuz. Sitrik asit, askorbik asit. Kaplar: 212g/620g/1kg/3kg...
...Ciliegino "Il Moro" Sosunu oluşturma fikri, ortak bir özelliği olan premium, taze ve işlenmiş bir ürün yelpazesi yaratma arzusundan doğmuştur: "Hybleo" adı verilen, asitler ve şekerler arasındaki mükemmel denge ile seçilen ciliegino domatesi. Basit ve doğal ürünlerle, geleneksel teknikleri takip ederek yapılan "Il Moro" sosu, bu özel ciliegino'nun yüksek brix derecesi sayesinde ek şeker...
İtalya, Turin
... öğütülür) - Sprey ile kurutulmuş (sıvı, yüksek sıcaklıkta bir nozuldan püskürtülerek kurutulmuş ürün elde edilir). - Vakumda kurutulmuş (vakumda ısıtılarak, su buharlaşması için daha düşük sıcaklık gerektirir) - Dondurucuda dehidre edilmiş (vakum odasında dondurularak su süblimleşir) Muz Tozu Pancar Kökü Tozu Karpuz Tozu Şeftali Tozu Kivi Tozu Limon Tozu Kavun Tozu Mango Tozu Çilek Tozu Domates Tozu Kırmızı Biber Tozu...
İtalya, Salerno
...Günlük işlenmiş ve şarap sirkesi ile marine edilmiş taze morina balığı. Karışık yağ içinde paketlenmiş, %20 sızma zeytinyağı, %80 ayçiçek yağı, taze aromalar, zeytin, kapari ve kurutulmuş domates ile. Morina balığı (Gadus Morhua), (FAO BÖLGESİ 27), %80 ayçiçek yağı, %20 sızma zeytinyağı, sirke, antioksidan, tat artırıcı, aroma, tuz, doğal aromalar. Şirket, ulusal ve Avrupa mevzuatına uygun olarak...
Ajanlarımız İtalya'yı çanta ve numunelerle dolaşıyordu... o zamanlar ne kadar uzakta kaldı! Müşteri tercihlerini dinleyerek geçen 50 yıl, ticarette 50 yıl pratik, 2006'da e-ticarete geçişten sonra 2018'de sosyal dünyaya adım atarak özel müşterilere de dikkat etmeye başladığımız 50 yıl. 2020 baharında beklenmedik acil durum, katalogumuzun neredeyse tamamının, 21.000 ürünün, yurtdışında üretildiği...
...İsim, o dönemde Sicilya mutfaklarında bolca bulunan Capone'dan gelmektedir. Capone, domates ve patlıcan ile birlikte servis edilirdi. Geçen yüzyılın başlarında bu yemek, halk mutfağı geleneğine girmiş ve Capone, diğer sebzelerle değiştirilmiştir. Özenle seçilen sebzeler ayrı ayrı kızartılır ve ardından özel bir domates sosu ile pişirilir. Malzemeler: Küp şeklinde kızartılmış patlıcan %37, domates sosu, ayçiçek yağı, sızma zeytinyağı, soğan, kereviz, zeytin, kapari, şeker, doğal aromalar, sirke.
İtalya, Montalto Uffugo
...İtalyan güneşte kurutulmuş domatesleri. Calabria ve Puglia'nın tarım-gıda geleneğinden bize kalan en lezzetli ürünlerden biri. Doğal olarak güneşte kurutulurlar ve çeşitli tariflerde kullanılabilirler. 4 kişi için ideal ambalaj.
...Kısmen pişirilmiş dondurulmuş fırın ürünü. Tamamen el yapımı. Sızma zeytinyağı, domates püresi ve kekik ile yapılmıştır. Doğal fermantasyon 24 saat. Laktoz içermez. Düzensiz şekil.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Domuz eti, aromalar, deniz tuzu, esmer şeker, domates sosu, kahve tozu, doğal aromalar, baharatlar Alerjenler içerir: Hardal, koruyucu madde içermez ve Polifosfatlar 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 283 kcal 1177 kJ Yağlar 15,0 gr, bunların 6,3 gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,8 gr, bunların 1,8 gr'ı şeker Protein 25 gr, lif 0,01 gr, tuz 1,3...
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
...Geleneksel domates püremiz, güçlü ve tutkulu bir karaktere sahip, kimyasal gübre ve pestisit kullanılmadan doğal olarak yetiştirilen taze ve olgun domateslerle üretilmektedir. Böylece, canlı kırmızı renkte, yumuşak, kremamsı ve kadifemsi bir kıvama sahip, Akdeniz'e özgü klasik ve geleneksel bir lezzeti koruyan bir püremiz elde edilmektedir. Net ağırlık 680 gr.
İtalya, Trento
...İyi bir et suyu, aromalar ve kimyasal katkı maddeleri olmadan, hidrojenize yağlar içermeden ve sadece İtalyan sızma zeytinyağı ile, eklenmiş monosodyum glutamat olmadan, yalnızca iyotlu tuz katkısıyla yapılmıştır. İyi bir et suyu, havuç, domates, kereviz, soğan ve maydanozdan oluşur ve değerli bitkisel özlerle birleştirilmiştir. Bu, Bauer geleneğidir; her bir bileşenin nazik işlenmesi ve uyumlu karışımı. Sonuç, seçilen sebzelerin doğallığından kaynaklanan hafif ve doğal bir lezzettir. Bauer, sofranıza doğanın gerçek tadını getirir.
İtalya, San Vito Dei Normanni
... taşları olduğu bir gerçeklik. Yıllardır ana ürünümüz, doğal haliyle ya da tuzlu su veya yağda korunmuş olarak sunulan Brindisi enginarıdır. Yıllar içinde tutku ile başka ürünlere de yönelmeye karar verdik: kabak, patlıcan, domates, mantar, zeytin ve diğer sebzeler. Konservelerimiz, tarlalardaki tutkulu çalışmanın, her zaman taze sebzelerin hasat edildikten 24 saat içinde işlenmesiyle size bir kavanozda...
...bu sayede bu ürünlerin tadı diğerlerine göre daha üstündür, çünkü deniz kenarında yetiştirilmektedirler. En iyi teknikleri kullanan, doğal polinasyon gibi, öncü bir işletmedir. Ayrıca burada nikel içermeyen topraksız domatesler de üretilmektedir. Tüm ürünler GLOBAL GAP sertifikasına sahiptir.
... sürdürdü: müşterilerimize doğal, tam, besleyici ve lezzetli bir ürün sunmak. Yaklaşık 250 hektar alana yayılan Tenuta Baccatani'mizden, yüzyıllık zeytinlikler ve bağlar arasında, tüm aşamalarında dikkatle takip ettiğimiz sebzeler gelmektedir: onları ekiyoruz, dikiyoruz, işliyoruz ve dönüştürüyoruz, tüm üretim döngüsünü tamamlıyoruz. Puglia'nın enginarı, öne çıkan ürünümüzdür, ancak domates, patlıcan...
İtalya, San Vito Dei Normanni
...300'den fazla hektar alanda her türlü sebzeyi ekiyor, işliyor ve dönüştürüyoruz. Öne çıkan ürünümüz, her yıl milyonlarca işlenmiş parçası olan enginardır, ayrıca domates, patlıcan, kabak, biber ve soğan da üretmekteyiz. Konserve ürünlerimiz, doğal ya da yağda, müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre farklı ambalaj türlerinde sunulmaktadır: poşetler, 1 kg, 3 kg kutular ve teneke kutular. Şirketimiz...
İtalya, Carlentini
... tarçın ile portakal ve acı biber çeşitleriyle reçel üretiyoruz. Mandalina, limon ve pembe greyfurt gibi narenciye reçelleri de yapıyoruz. Soğan, incir, hint inciri, çilek, patlıcan ve vanilya, acı biber, armut ve tarçın, şeftali ve cherry domates reçellerimiz var. Ayrıca üzüm ve kabak reçellerimiz de mevcut. Müşterileriniz için hediye edilebilecek veya işletmelerinizde sergilenebilecek etkinlik sepetleri hazırlayabiliriz. Gerçek Sicilian ürünü, km/0 ve Sicilian toprağının tadıyla.
... günlük çarşaf değişimi gibi ek hizmetlerden yararlanmak mümkündür. 8x11 m boyutlarında havuz, şezlonglar ve şemsiyelerle donatılmıştır. Yaz aylarında havuz başında bar hizmeti sunulmaktadır. Kilise mevcuttur. Sızma zeytinyağı ve organik sebzeler üretilmektedir. Nadir bitkiler yetiştirilmektedir. Akdeniz mutfağı, yüksek kaliteli hammaddeler kullanarak eski tatları yeniden canlandırmaya yöneliktir. Geleneksel yöntemlerle dönüştürebildiğimiz her şeyi üretiyoruz: konserveler, reçeller, marmelatlar, bisküviler, domates sosu ve daha fazlası.
İtalya, Castelverano
Sicilya Esansları ve Tipik Ürünler: Zeytin, Nocellara del Belice Yağı, Organik Bal, Dop IGP Şarap, Kekik, Kapari, Pantelleria Zibibbo Passito, Reçeller ve Marmelatlar, Castelvetrano Siyah Ekmeği, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Meyveleri, Kurutulmuş Domates, Nubia Sarımsağı, Busiate Paté, Trapani Tuzu, Amaro Selinunte. Tüm ürünler yerel ve geleneksel, Kalite ve Doğal Lezzet sunmaktadır.
İtalya, San Pietro In Casale
...hepsi titizlikle doğal ve kontrol edilmiştir. Agribologna ayrıca mevsim meyveleri sunar: kiraz, çilek, şeftali ve nektarin, erik, kayısı, hurma, kavun, karpuz. Konsorsiyumun sahip olduğu sertifikalar: UNI EN ISO 9001:2008, BİO, SPC BİO, Etik Kod, GlobalGap.
...YETİŞTİRME, HASAT, KURUTMA, SEBZE İŞLEME 100% KISA İTALYAN TEDARİK ZİNCİRİ, APULIA'DAN TİPİK ÜRÜNLER, KORUYUCU İÇERMEDEN DOĞAL DOMATES PASTASI, KURUTULMUŞ SAN MARZANO DOMATESLERİ.
İtalya, Vasto
...sınırlı bir yıl içinde üretilen taze ve doğal bir ürün olan domates sosu üretimiyle de övünmektedir. Sos, hasat döneminde yalnızca bir kez işlenip paketlenmektedir. Ürünümüze dikkat gösterecek herkese teşekkür ederiz; çünkü ürünlerimizde kesinlikle koruyucu veya sağlığa zararlı başka bir madde bulunmamaktadır.
İtalya, Alatri
...İtalyan tipik, doğal ve organik ürünlerin satışı, DOP, DOC, IGT olarak tanınmaktadır. Extra virgin zeytinyağı, Cesanese şarabı, Amaseno bufalo mozarellası, Campoli Appennino trüfleri, Atina Cabernet şarabı, Atina cannellini fasulyesi, Pontecorvo biberleri, Guarcino Amaretti'si gibi mükemmel ürünlerin yanı sıra bal, peynir, domates, zeytinyağında sebzeler, kahve, konserveler, organik zeytin. Kaliteli İtalyan mutfağı.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play