İtalya, Giuliano
...KISMIŞ HAMUR DİSKİ: "00" un, şeker, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, fındık unu, pasteurize yumurta sarısı, su itici pudra şekeri. İÇ DOLGU: Tatlandırılmış koyun ricottası, taze krema, küp doğranmış armut, armut konsantresi.
İtalya, MILANO
...kakao yağı, emülgatör: ayçiçek lesitini, vanilin aroması), Pan di Stelle bisküvi parçacığı %2 [buğday unu, şeker, ayçiçek yağı, tereyağı, yüksek kaliteli pastörize taze süt, kakao, çikolata (kakao hamuru, şeker, kakao yağı, doğal vanilya aroması, emülgatör: soya lesitini), taze yumurtalar, bal, fındık, buğday nişastası, kabartma maddeleri (sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat), tuz, aromalar, yumurta...
İtalya, Fidenza
...En yüksek kalitede culatta, ne jambon ne de culatello olan kendine özgü bir lezzet: tatlı ve sulu, tereyağı ve fındık notalarıyla.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
...Spaccato kategorisi, israfı önleyerek her ürünün kullanımını optimize eden etik bir trüf toplama yaklaşımını temsil eder. Tartufo Nero Uncinato Spaccato'nın Uygulamaları Çok yönlülüğü sayesinde, Tartufo Nero Uncinato Spaccato, aşağıdakiler için idealdir: Soslar ve Kremler: Yüksek kaliteli trüf sosları için mükemmel bir temel. İşlenmiş Ürünler: Tereyağı, yağ ve pâté üretiminde kullanılır...
İtalya, Bronte
...Malzemeler: un, pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal ekşi maya tozu (buğday), emülsifiye edici E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: şeker, %30 fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, emülsifiye edici (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), %10 saf fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık) yağsız süt tozu, laktoz, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
...limoncello, gianduja, nougat vb.) %62'den fazla kakao ile kaplanmış. - 12 ay - TARTUFI: bitter çikolata ve fındık hamurundan yapılmış, kakao ile kaplanmış. - 12 ay - CROSTATA DI MELIGA (mısır): Mükemmel bir mısır unu ile yapılan, gevrek ve yumuşak bir pasta, reçelle doldurulmuş. - 5 ay - PASTE DI MELIGA (mısır): Cuneo geleneğine ait lezzetli bir bisküvi, tereyağı, mısır ve un ile yapılmıştır. - 12 ay MÜŞTERİLERİMİZE ETKİNLİKLER, ÖZEL GÜNLER, TANITIM VE KENDİ DAĞITIMLARI İÇİN LOGOLARINI İÇEREN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ PAKETLEME SUNABİLİYORUZ. Sonuç olarak, tadına varılması gereken 1. Sınıf PASTİRYA'dır!!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play