... sarısına kadar değişir. Lezzeti hafif fındık aromalı, meyvemsi bir notaya ve kremsi bir dokuya sahiptir. Hafiftuzlu, Malossol işlemi ile.
Son kullanma tarihi: 6 ay.
Mevcut boyutlar: 30 gr, 50 gr, 100 gr, 125 gr, 1 kg.
... aperitifler sırasında, tuzlu focaccia ve bisküvilerle eşleştirilerek, hem de sebze bazlı ilk yemekler veya ızgara balık ya da fırınlanmış beyaz et ile ikinci yemekler olarak servis edilebilir.","Colour":"Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla"}...
...Önerilen Eşleşmeler
Aperitifler, kanepeler, antipasti, balık çorbaları, belirgin tatlı balıklar, haşlanmış sebzeler, soslu makarna, risotto.
Not
Sülfür içerir.
Kapasite: 1,5 ltl
Kod: 08295
Kategori: Köpüklü Şaraplar
Alkol Oranı: %11
Ülke: İtalya
Bölge: Piemonte
Üzümler: Denge içinde beyaz üzüm çeşitlerinden oluşan karışım.
Renk: Açık saman sarısı.
Koku: Yabani çiçeklerin hafif aroması, karakteristik.
Tat: Kuru, tuzlu, taze ve uyumlu.
...Üzüm Cinsi: %100 Arneis.
Şarap Yapımı: 18°C'de 3 hafta boyunca paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon.
Olgunlaşma: Yaklaşık 8 ay boyunca paslanmaz çelik tanklarda "sur lies" kalma.
Renk: Hafif yeşilimsi yansımalarla saman sarısı.
Koku: Narenciye ve olgun armut notalarıyla zengin, hafif ve çiçeksi.
Tat: Kalıcı bir bitişe sahip, tuzlu ve dolgun.
Alkol Oranı: ±%13,5
Gastronomik Eşleşme:
Aperitif olarak mükemmel; mezeler, hafif makarnalar, balık ve beyaz et yemekleri için uygundur.
Yaklaşık 8°C'de servis edin.