Litvanya, Vilnius
...Alabalık Hafif tuzlu filet-parça 300g, soğuk ham maddelerden 1 parça Ossetia Kutu başına ek: 30 adet Son kullanma tarihi: 25 gün, t -2 ile +2 arasında Üretici: LLC “Akvilon” Ürünlerin sunulduğu perakende zincirleri: Dixie, 2019'dan itibaren matristen çıkarıldı, yöneticilerin değişimi...
Almanya, Bad Bramstedt
... pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577...
Polonya, Warszawa, Poland
... bağlayıcı ajandır. Tam buğday unu veya iri tahıllarla yapılan hamur işlerinin gaz ve buharı bağlamasına yardımcı olarak onlara hafif ve hacimli bir doku kazandırır. Tatlı ve tuzlu yemekler, Vital Buğday Gluteni ile daha kabarık hale getirilebilir. Ayrıca, mükemmel bir bitkisel protein kaynağıdır ve vejetaryen mutfakta et yerine kullanılabilir. Popüler bir et alternatifi olan Seitan, Vital Buğday Gluteni'nden yapılmaktadır. Ayrıca, evcil hayvan maması üretiminde ve balık, buzağı ve domuz yavruları için yemlerde de kullanılmaktadır.
Fransa, Paris
...Özel Rezerv adı, sıradışı özelliklere sahip bir Ossetra havyarını ayırt eder; bu havyarın yumurtaları açık amberden koyu, bal veya altın rengine kadar değişir. Bu havyar son derece duyusal bir deneyim sunar; yumurtaları damakta ve dilde yuvarlanarak patlayarak, hafif tuzlu deniz tadıyla büyük bir mutlulukla buluşur. İnce bir tat profili sunan bu havyarın, ağızda bıraktığı son notalarda ise çok nazik bir şekilde kuru meyve aromaları kendini gösterir. Sadece mağazada. ** Daha fazla bilgi için tıklayın **...
Almanya, Berlin
... şeflerimize de tedarik ettiğimiz birinci sınıf kalite sunuyoruz. Ancak olağanüstü rengi ve çok güzel, sert tanesi dışında, bu nadir ürünün özel bir dokunuş kazanmasını sağlayan, aromasıyla hafif yoğunluğu da dikkat çekicidir.
Eşleşen ürünler
Kraliyet Premium Havyar
Kraliyet Premium Havyar
...Balık yumurtasından yapılan krema, tuzlu, hafif ekşi, kremalı. Görünüm homojen pembe renk. Tat/Aroma balık yumurtasına özgü, tuzlu, hafif ekşi. Kıvam kremalı.
Fransa, Paris
...Küçük bir tanım: İskorpit havyarı, diğer adıyla "boutargue", yüksek kaliteli bir Akdeniz lezzetidir. Bu, tuzlu ve kurutulmuş iskorpit yumurtasıdır. • Doku: Sert ve hafif lastiksi bir dokuya sahiptir. • Tat: İskorpit havyarının tadı tuzlu ve yoğun olup, belirgin deniz notaları taşır. Bazıları tadını umami olarak tanımlar ve havyara benzetir. • Mutfak kullanımı: İskorpit havyarı genellikle ince dilimler halinde kesilir ve tek başına veya tost, salata ya da diğer yemeklerle birlikte servis edilir.
Eşleşen ürünler
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Diğer Ürünler
Karides
Karides
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Tadımda hafif tuzlu, ardından çok kremsi bir dokuya sahip olup, taze deniz yosunu ve badem gibi zarif aromalar sunar. Önceden sipariş verilmesi önerilir. Olgunlaşma süresi 1 ila 3 ay arasındadır. 90€ KDV dahil siparişlerde ücretsiz kargo 24/48 saat içinde hızlı teslimat Soğuk zincirine uyum %100 Périgord Referans: PTCAVO30 İçerik: Sturgeon yumurtası, tuz Yetiştirme: Fransa Tür: Oscietre mersin balığı Saklama: Maksimum 4 °C'de 4 ay; kutunun arkasındaki son kullanma tarihine bakınız Önerilen Miktar: Kişi başı 15g...
İtalya, Roma
... sarısına kadar değişir. Lezzeti hafif fındık aromalı, meyvemsi bir notaya ve kremsi bir dokuya sahiptir. Hafif tuzlu, Malossol işlemi ile. Son kullanma tarihi: 6 ay. Mevcut boyutlar: 30 gr, 50 gr, 100 gr, 125 gr, 1 kg.
İtalya, Conegliano
... aperitifler sırasında, tuzlu focaccia ve bisküvilerle eşleştirilerek, hem de sebze bazlı ilk yemekler veya ızgara balık ya da fırınlanmış beyaz et ile ikinci yemekler olarak servis edilebilir.","Colour":"Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla"}...
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler Aperitifler, kanepeler, antipasti, balık çorbaları, belirgin tatlı balıklar, haşlanmış sebzeler, soslu makarna, risotto. Not Sülfür içerir. Kapasite: 1,5 ltl Kod: 08295 Kategori: Köpüklü Şaraplar Alkol Oranı: %11 Ülke: İtalya Bölge: Piemonte Üzümler: Denge içinde beyaz üzüm çeşitlerinden oluşan karışım. Renk: Açık saman sarısı. Koku: Yabani çiçeklerin hafif aroması, karakteristik. Tat: Kuru, tuzlu, taze ve uyumlu.
...Üzüm Cinsi: %100 Arneis. Şarap Yapımı: 18°C'de 3 hafta boyunca paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon. Olgunlaşma: Yaklaşık 8 ay boyunca paslanmaz çelik tanklarda "sur lies" kalma. Renk: Hafif yeşilimsi yansımalarla saman sarısı. Koku: Narenciye ve olgun armut notalarıyla zengin, hafif ve çiçeksi. Tat: Kalıcı bir bitişe sahip, tuzlu ve dolgun. Alkol Oranı: ±%13,5 Gastronomik Eşleşme: Aperitif olarak mükemmel; mezeler, hafif makarnalar, balık ve beyaz et yemekleri için uygundur. Yaklaşık 8°C'de servis edin.
... için idealdir. Hint köri yemeklerine, pilavlara ve tüm tuzlu yemekler için hoş bir yan yemek olarak mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Lotao Deli Tam Tahıl Basmati pirincimiz, Pakistan'dan gelen uzun taneli bir pirinçtir ve sıkı organik standartlara göre yetiştirilmektedir; yaklaşık 35 dakikada pişer. Tam tahıl Basmati %100 saf olup, değerli besin maddeleri açısından zengindir. Hafif topraksı öz aroması ve tam tahıl tadı, tüm balık, et ve sebze yemekleriyle mükemmel bir uyum sağlar.
Fransa, Levallois Perret
...Tarçın çubukları, tuzlu tarifleri, tatlıları ve kokteylleri aromalandırır. Sıcak, odunsu ve hafif tatlı lezzetlere sahip bu turuncu baharatın birçok kullanımı vardır. Bu formda, tarçının aromaları çok daha iyi korunacaktır. Mutfakta Tarçın Çubukları Kullanımları: * Tuzlu Tarçın: Tajine'nin bir bileşeni olup, çorba veya püreye aroma katmak için de kullanılır. Tarçın, sebze, balık veya beyaz et...
Almanya, Talheim
...Vosseler, olta balıkçılığı ekipmanları, bağlama araçları ve olta makaraları için Almanya'daki adresinizdir ve olta balıkçılığı ile ilgili birinci sınıf yenilikçi ürünler ve ekipmanlar sunmaktadır; öncelikle yüksek kaliteli olta makaralarını çevrimiçi mağazasında bulabilirsiniz. Olta makaraları, Almanya'da mükemmel el işçiliği kalitesinde üretilmektedir. Olta makaraları son derece hafif olup, tek elle ve iki elle balık tutma için, tatlı su ve tuzlu su için uygundur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler