İtalya, piano di sorrento (na)
... cilt sağlığını iyileştiren C vitamini, potasyum, kalsiyum ve fosfor açısından zengindir. Özellikle Calabria, Sicilya, Lazio ve Basilicata'da yetiştirilen Miyagawa Mandarini, organoleptik özelliklerini artıran ılıman bir iklimden faydalanmaktadır. Eylül ayından itibaren piyasada bulunur ve portakal ve mandalinalardan önce taze meyve kaynağı sunar. Bu narenciye, sulu yapısı ve dengeli tadı sayesinde...
İtalya, Milano
... gençlik likörleri gibi gençlik ve rabarbaro'yu çağrıştırır. Kahve, kakao fasulyesi ve tütün yaprakları notaları içerir. EŞLEŞTİRMELER Bu kadar kendine özgü tadı, enginar, pırasa, hindiba gibi benzer şekilde acı yiyeceklerle bir araya gelmesine olanak tanır; uzun süre olgunlaşmış, belki de baharatlı yüksek kaliteli peynirlerle uyum sağlar; Colonnata domuz yağı ile. Balıkla, kılıç balığı ve kırmızı ton balığı ile eşleştirilmesi önerilir; tatlılarla, çikolata mousse'larını süslemek, dondurma ve meyve salatasında kullanmak için.
İtalya, Albino
Druckfarben srl, 1971 yılında kurulan, mikroenkapsülasyon sektöründe lider bir şirkettir. Elli yılı aşkın bir süredir, sadece İtalya'da değil, Avrupa, Asya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de kendimizi kanıtladık ve yenilikçilik ile kalite ile öne çıktık. Uzmanlığımız mikroenkapsülasyon üzerine yoğunlaşmaktadır; bu teknolojiyi son otuz yılda mükemmelleştirdik. Bu süreç aracılığıyla, aktif maddel...
...0,75 lt'lik cam şişelerde şarap. 6 şişeden oluşan paketler. BİTTER BADAMLI İNZOLIA ŞARABI. İçindekiler: Şarap, şeker, doğal badem aroması ( %2,5). Duyusal görünüm: Sarı saman renginde şeffaf bir şarap. Beyaz meyve notalarıyla tatlı meyvemsi bir lezzete sahip, yoğun acı badem kokusu ve tadı var. ACIL BİTTER BADAMLI NERO D'AVOLA. İçindekiler: Şarap, şeker, doğal badem aroması ( %2,5). Duyusal...
İtalya, Castiglione Di Sicilia
...sultani üzüm, yer fıstığı parçaları, kaju ve rendelenmiş hindistancevizi sunarak geniş bir yelpazeye sahiptir. Her bir hammadde titiz bir seçimle, dikkatli ve özenli çalışma yöntemleri ile işleme sürecinin her aşamasında kalite kontrolleri ile sunulmakta, pastaneler ve dondurmacılar için yarı işlenmiş ürünler ve hammaddeler sunabilmektedir; bunlar arasında pesto ve fıstık kreması, kaplamalar, toz kakao, anlık kremler, hamur aroması, toz bazlar, soslar, organik badem yağı, kuru meyve pralinleri, meyve hamurları ve geleneksel tatlar bulunmaktadır.
İtalya, Santa Maria Di Licodia
... olanıdır ve yumuşak veya benekli meyve etine sahip geniş bir portakal seçkisini kapsamaktadır. Tarocco portakalı, 3moretti'nin gözbebeğidir. Sanguinello kırmızı portakalları daha az yaygındır ancak tadı kadar, meyve etinin bütünlüğünü iyi koruyan sıkı kabuğu ile de özellikle değerlidir. Ancak Sicilya'nın en kırmızı portakalı Moro çeşididir. Meyve eti, yüksek antosiyanin konsantrasyonu sayesinde...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play