... süreçlerden elde edilen atıklar, örneğin soyulmuş domatesler, konsantrelerin üretiminde geri kazanılmaktadır. Domates püresi, kabuk veya tohum içermeyen yoğunlaştırılmış domateslerin suyu veya posası olarak tanımlanabilir ve elde edilen ham madde, soğuk veya sıcak bir ekstraksiyon yöntemi ile elde edilir ve ardından buharlaştırıcılarda yoğunlaştırılır. Passata üretiminde kullanılan domateslerin...
İtalya, Novoli
...Kuru domateslerimiz "San Marzano" yaz aylarında, tamamen olgun ve pestisit kullanılmadan elle toplanmaktadır. Doğal olarak güneşte kurutulmakta ve sadece tuz eklenerek korunmaktadır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal "San Marzano" kuru domatesler Mevcut olma süresi: Temmuz/Ocak 10 kg'lık kutularda dökme olarak mevcut İtalya ve Avrupa'da soğutulmuş sıcaklıklarda paletli gönderimler. Minimum sipariş: 1000 kg...
İtalya, MILANO
... olmak gerekir; çeşitlerin seçilmesinden, tarlaların kontrolüne, hasada kadar. Domates, tatlı ve olgun, bizim tarafımızdan hemen toplandıktan sonra işlenir. Sadece İtalyan domatesi, kırmızı, tatlı, olgun ve sarı ile yeşil parçacıklar olmadan. İşte bu yüzden Polpa Mutti ilk bakışta farklıdır: yoğun, davetkar ve kokulu. Tadımda zevk, taze domatesin hafif tadında devam eder. PAKET 12'Lİ 1 ADET = EURO 0,50 1 PALLET 84 AMBALAJ SON KULLANMA TARİHİ 11 / 2026 MINIMUM SİPARİŞ 30 PALLET...
İtalya, Radicofani
...Sadece koyun sütü işlenerek elde edilir, yaklaşık 30/32°C sıcaklıkta işlenir ve hafif kırılgan, kuru ve nazik bir tada sahip beyaz bir peynir ortaya çıkar. Kabuk üzerindeki domates püresi ile yapılan işlem, ona daha da özel bir tat kazandırır. Üretim, biri yaklaşık 1,450 kg ağırlığında kaseli formatta; diğeri ise yaklaşık 1,900 kg ağırlığında düz kenarlı olmak üzere iki farklı boyutta planlanmıştır. Olgunlaşma süresi yaklaşık 60/70 gün civarındadır.
İtalya, Palagonia
...Özellikler: Taze, bütün ve olgun yuvarlak domateslerden elde edilen ince domates püresi; seçilmiş, soyulmuş, ince küpler halinde doğranmış ve taze domates suyu ile karıştırılmıştır. Kırmızı rengi, sağlıklı ve doğru olgunlukta toplanmış domatesin karakteristik rengidir. Soslar, soslar ve pizza için idealdir. Ambalaj: Aseptik torba, alüminyum-plastik kompozit Paketleme: Bag in box 5 kg (kutuda 2 adet 5 kg torba) Bag in box 10 kg (kutuda 1 adet 10 kg torba)...
...Geleneksel domates püremiz, güçlü ve tutkulu bir karaktere sahip, kimyasal gübre ve pestisit kullanılmadan doğal olarak yetiştirilen taze ve olgun domateslerle üretilmektedir. Böylece, canlı kırmızı renkte, yumuşak, kremamsı ve kadifemsi bir kıvama sahip, Akdeniz'e özgü klasik ve geleneksel bir lezzeti koruyan bir püremiz elde edilmektedir. Net ağırlık 680 gr.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play