... süreçlerden elde edilen atıklar, örneğin soyulmuş domatesler, konsantrelerin üretiminde geri kazanılmaktadır. Domates püresi, kabuk veya tohum içermeyen yoğunlaştırılmış domateslerin suyu veya posası olarak tanımlanabilir ve elde edilen ham madde, soğuk veya sıcak bir ekstraksiyon yöntemi ile elde edilir ve ardından buharlaştırıcılarda yoğunlaştırılır. Passata üretiminde kullanılan domateslerin...
İtalya, Novoli
...Kuru domateslerimiz "San Marzano" yaz aylarında, tamamen olgun ve pestisit kullanılmadan elle toplanmaktadır. Doğal olarak güneşte kurutulmakta ve sadece tuz eklenerek korunmaktadır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal "San Marzano" kuru domatesler Mevcut olma süresi: Temmuz/Ocak 10 kg'lık kutularda dökme olarak mevcut İtalya ve Avrupa'da soğutulmuş sıcaklıklarda paletli gönderimler. Minimum sipariş: 1000 kg...
Türkiye, Izmir
...Güneşte Kurutulmuş Domates: Toz En kaliteli kurutulmuş olgun domateslerden elde edilen Domates Tozumuz, bir tarifte domates tadına ihtiyaç duyulduğunda ve mutfakta domates bulunmadığında oldukça pratiktir. Çeşitli soslar, çorbalar, makarnalar ve daha fazlasında kullanılabilir.
Almanya, Heidelberg
...Organik domates tozu AB'den, olgun domateslerin zengin tadını yakalayan ince bir tozdur. Soslar, çorbalar ve çeşitli domates bazlı tarifler için mükemmeldir.
Polonya, Warszawa, Poland
...Domates püresi, olgun domateslerden elde edilen yoğun bir püre türüdür. Üretim süreci, domateslerin su içeriğini azaltmak için birkaç saat kaynatılmasını, tohumların ve kabukların sıkıştırılmasını ve ardından sıvının tekrar kaynatılarak yoğun ve zengin bir konsantre haline getirilmesini içerir. Son ürün, taze ve zengin bir domates tadına ve koyu kırmızı bir renge sahiptir. Pürüzsüz ve yoğun bir kıvama sahiptir. İstenmeyen katkı maddelerinden arındırılmıştır ve ayrıca pişirilmiş domateslerde bulunan bir antioksidan olan likopenin iyi bir kaynağıdır. Yapay şeker içermez.
İtalya, MILANO
... olmak gerekir; çeşitlerin seçilmesinden, tarlaların kontrolüne, hasada kadar. Domates, tatlı ve olgun, bizim tarafımızdan hemen toplandıktan sonra işlenir. Sadece İtalyan domatesi, kırmızı, tatlı, olgun ve sarı ile yeşil parçacıklar olmadan. İşte bu yüzden Polpa Mutti ilk bakışta farklıdır: yoğun, davetkar ve kokulu. Tadımda zevk, taze domatesin hafif tadında devam eder. PAKET 12'Lİ 1 ADET = EURO 0,50 1 PALLET 84 AMBALAJ SON KULLANMA TARİHİ 11 / 2026 MINIMUM SİPARİŞ 30 PALLET...
... kaybeden olgun domateslerdir. Genellikle, güneşte kurutma işleminin tamamlanması için domatesler 4-10 gün güneşte kalır. Çeri domatesler, başlangıç (taze) ağırlıklarının %88'ini kaybederken, daha büyük domatesler bu süreçte %93'e kadar kayıp yaşayabilir. Sonuç olarak, bir kilogram güneşte kurutulmuş domates elde etmek için 8 ila 14 kilogram taze domatese ihtiyaç vardır. Hem tuzlu hem de sülfürlü güneşte kurutulmuş domatesler, olgunluklarının zirvesinde hasat edilen taze domateslerden yapılmaktadır. İşlem sonrasında domates meyveleri besin değerlerini koruyacaktır.
İtalya, Radicofani
...Sadece koyun sütü işlenerek elde edilir, yaklaşık 30/32°C sıcaklıkta işlenir ve hafif kırılgan, kuru ve nazik bir tada sahip beyaz bir peynir ortaya çıkar. Kabuk üzerindeki domates püresi ile yapılan işlem, ona daha da özel bir tat kazandırır. Üretim, biri yaklaşık 1,450 kg ağırlığında kaseli formatta; diğeri ise yaklaşık 1,900 kg ağırlığında düz kenarlı olmak üzere iki farklı boyutta planlanmıştır. Olgunlaşma süresi yaklaşık 60/70 gün civarındadır.
...Olgun Domates Sicam | 400g - 6194055551007 - Konserve Koliçik başına ambalaj: 24 UVC Palet ambalajı: 78 koli Ürün tipi: Olgun, Doğranmış ve Sos Aile tarifesi: Domates ve Harissa Alt aile tarifesi: DOMATES...
Fransa, Carpentras
...Yüzde 11 domates püresi, yıkanmış ve temizlenmiş taze, sağlıklı ve olgun meyvelerin elenmesiyle elde edilir, ardından elde edilen suyun bir kısmının çıkarılmasıyla yoğunlaştırılır. Bu ürün %1 tuzlanmıştır.
İtalya, Palagonia
...Özellikler: Taze, bütün ve olgun yuvarlak domateslerden elde edilen ince domates püresi; seçilmiş, soyulmuş, ince küpler halinde doğranmış ve taze domates suyu ile karıştırılmıştır. Kırmızı rengi, sağlıklı ve doğru olgunlukta toplanmış domatesin karakteristik rengidir. Soslar, soslar ve pizza için idealdir. Ambalaj: Aseptik torba, alüminyum-plastik kompozit Paketleme: Bag in box 5 kg (kutuda 2 adet 5 kg torba) Bag in box 10 kg (kutuda 1 adet 10 kg torba)...
...Arbequina Burunda, yeni kesilmiş ot, domates ve yeşil elma aromalarıyla yeşil meyvemsi. Ağızda yuvarlak ve hafif. (Salatalarda ve olgun domateslerle önerilir). Hojiblanca Burunda, yeni kesilmiş ot, badem kabuğu, domates ve yeşil elma aromalarıyla yeşil meyvemsi. Ağızda kalıcı orta derecede acılık ve baharatlılık. (Kızarmış ekmekte ve taze ekmekle sürmek için başlangıç olarak önerilir). Coupage Burunda, muz ve toz biber. Ağızda vanilya ve hoş bir orta derecede baharatlılık, uzun ve kalıcı bir tat ile geride kalır. (Fırında veya ızgarada balık ve makarna ile önerilir).
Almanya, Hamburg
...Barilla Sugo Pomodoro 400 g'ı tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz – mutfak deneyiminizi yeni bir seviyeye taşıyacak lezzetli klasik bir domates sosu. Bu zengin ve kadifemsi sos, en iyi İtalyan domateslerinden üretilmiştir ve geleneksel İtalyan mutfağının özünü yakalayan otantik bir tat sunar. Barilla Sugo Pomodoro, özenle seçilmiş olgun domateslerin, aromatik otlar ve baharatlarla pişirilmesiyle elde...
Ukrayna, Kyiv
...açlığı mükemmel bir şekilde tatmin eder. Nasıl yapılır? Panfruit'in dondurularak kurutulmuş ürünleri, meyve, böğürtlen ve sebzeleri sağlık, tat ve aroma niteliklerini koruyarak kurutmanın yenilikçi bir yoludur. Dondurularak kurutulmuş cherry domatesleri yapmak için öncelikle çiftçilerimiz organik domatesler yetiştirdi, ardından teknologlarımız olgun sebzeleri topladı ve dondurdu. Daha sonra, domatesler dikkatlice kurutularak tüm su kristalleri buharlaştırıldı. İşte böylece organik, çıtır ve besleyici bir lezzet ortaya çıktı. Sadece 20 gram dondurularak kurutulmuş cherry domatesi yemek...
İspanya, Puente La Reina
...Arróniz ve Picual çeşitleri ile hazırlanmış olan bu, ECOPROLIVE ailesinin en erken hasadıdır. TADIM NOTLARI: Yoğun yeşil zeytin meyvesi aroması, temiz, otlu ve meyveli notalar arasında büyük bir koku karmaşası ile. Taze ot, domates ve enginar ile birlikte daha olgun meyveler olan elma, yeşil muz ve badem aromaları. Balsamik. Narenciye dokunuşları. Ağızda yumuşak bir giriş yapar, zeytin yaprağı yeşil notaları belirginleşir. Yoğun ama dengeli acı ve baharatlı.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Meyve yoğunluğu ile karakterize edilir; dominant tatları arasında meyve, muz, elma, kivi ve yeşil domates yer alır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi bitkisel aromaları da vardır. Balıklar, etler (özellikle av etleri), carpaccio ve taze sebzelerle birlikte kullanımı önerilir. Kişisel olarak, sarımsak ve domatesle ovulmuş kızarmış ekmek üzerine bir miktar zeytinyağı eklemeyi veya taze keçi peynirinin üzerine, taze çekilmiş karabiber ile birlikte eklemeyi öneririm. Son 2 yılda 52 kez ödüllendirilen değirmen 2016 Yılında Olgun Meyve Kategorisinde İspanya'nın En İyi Zeytinyağı En İyi...
İspanya, Úbeda-Jaén
...Picual çeşidi zeytinlerden elde edilen Sızma Zeytinyağı, yağ asidi bileşimi ve doğal antioksidan miktarı açısından mükemmeldir. Yüksek tekli doymamış oleik asit içeriği, kardiyovasküler hastalıkları önlemeye yardımcı olur. Ayrıca, düşük linoleik asit içeriği ve yüksek polifenol miktarı, onu mevcut en stabil yağ haline getirir; bu, büyük gövdeye sahip olgun bir yağdır. Ağızda acılık ve baharat dengesi ile, domates bitkisini ve yeşil bademi hatırlatır.
Fransa, Ham
... aromatize edilmiş, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak özenle hazırlanmıştır. Guérande tuzu, saflığını ve mineral zenginliğini koruyan geleneksel yöntemlerle toplanmaktadır. Ayı sarımsağı, tazeliği ve otantik tadı için titizlikle seçilmektedir. Bu nedenle, bu aromalar karışımının kalitesini ve olağanüstü lezzetini takdir edebilirsiniz. Hızlı tarif fikri: Ayı sarımsağı ile domates salatası Tarif fikri Malzemeler: 4 olgun domates 1 yemek kaşığı zeytinyağı Referans:AR809635 Malzemeler: Guérande tuzu, ayı sarımsağı (10%)*...
...Geleneksel domates püremiz, güçlü ve tutkulu bir karaktere sahip, kimyasal gübre ve pestisit kullanılmadan doğal olarak yetiştirilen taze ve olgun domateslerle üretilmektedir. Böylece, canlı kırmızı renkte, yumuşak, kremamsı ve kadifemsi bir kıvama sahip, Akdeniz'e özgü klasik ve geleneksel bir lezzeti koruyan bir püremiz elde edilmektedir. Net ağırlık 680 gr.
İspanya, Villanueva De La Reina
...Orta-yüksek meyvemsi yeşil zeytin, taze meyvelerin olgun notalarıyla birlikte. Başlangıçta, enginar, domates, elma ve yeşil muzun sebze tonları öne çıkıyor, rezene, nane ve böğürtlen gibi çiçekler ve yabani bitkilerin ipuçlarıyla birlikte. Ağızda, başlangıçta zarif ve tatlı, burunda algılanan aromaları hatırlatıyor. Boğazın derinliklerine kadar hafif acı ve baharatlı bir ilerleyiş sergiliyor. Orta yapılı ve iyi dengelenmiş.
...100% güneşte olgunlaşmış İtalyan domateslerinden yapılmış premium konserve, 7% Brix - Yüksek kaliteli Olgun, büyük meyveler yoğunlaştırılmış sos içinde - bu nedenle çok verimli ve lezzetli...
32 yıllık sektör tecrübesiyle, ağırlık olarak sebze olmak üzere sebze ve meyve ihracatı yapan bir şirketiz. Ürünlerimiz domates, kokteyl domates, kırmızı ve sarı kaliforniya biberi, salatalık, kornişon, macar çarli, macar dolma, dolma biber, kabak, patlıcan, kapya biber, jalapeno, kırmızı ve yeşil şili biberi, portakal ve kavun. istek üzerine fiyat listesini temin edebilirsiniz. Whatsapp: +905302322345...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play