İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.
...Açık saman sarısı renk, altın yansımalarla, baharatlı vanilya notalarıyla çiçeksi bir aroma. Kuru tat, hoş bir şekilde taze ve kalıcı. Eşleşmeler: Aperitif olarak ideal, beyaz etler, balık yemekleri, deniz kestaneleri ve kabuklular, istiridyeler ile.
... baharatlı tadıyla damak zevkinizi şımartmaya hazırdır. Eşsiz tadını ekmek veya pizza üzerinde sade olarak tatmak için mükemmeldir, lezzetli bruschetta ve crostini yapmak için idealdir ve soslarınıza benzersiz ve ayırt edici bir tat katmak için harikadır. Eğer baharatlı ve belirgin tatların tutkunuzsanız, bu üründen vazgeçemeyeceksiniz; bu ürün, masanıza Calabria'nın tatlarını ve sıcaklığını getirecektir. İçindekiler: domuz yağı, domuz eti, Calabria biberi, tuz ve zeytinyağı. İçindekiler: domuz yağı, domuz eti, biber, zeytinyağı, tuz, baharatlar, doğal aromalar. 290 gr'lık paket.
İtalya, Moio Della Civitella
... reçellerimiz, yeni toplanmış meyvelerin otantik tadını koruyarak sağlıklı ve lezzetli kahvaltılar için idealdir. • Zeytinyağında ürünler: Patlıcan, kurutulmuş domates ve enginarları, Cilento'nun eski tariflerine uygun olarak zeytinyağında hazırlıyoruz. Ürünlerimiz, sızma zeytinyağında korunarak yoğun ve otantik bir tat sunmaktadır. Neden Minnelea'yı seçmelisiniz? • Taze ve doğal malzemeler ile geleneksel...
İtalya, Venezia
... ve ferahlatıcı bir tat, yumuşak meyvemsi aromalar kazandırır. Doğal olarak bulanıktır. BIRRA SAN MARCO STRONG, son derece güçlü bir üst fermentasyon birasıdır. Dört özel arpa maltı ve iki üstün şerbetçi otu çeşidi, ona kuru meyve ve rezene notaları kazandırır. BIRRA SAN MARCO PILS, filtre edilmemiş Pilsner olup, mükemmel bir dengeye sahip, çıtır çıtır ve susuzluğu gidericidir. Asil şerbetçi otları, ona taze çiçeksi ve baharatlı notalar verir.
... bir tat ile acı ve baharatlı hislerle kendini gösteren, genel olarak uyumlu bir lezzet sunmaktadır. Bu, deneyim, çaba ve tutkunun ürünü olan %100 İtalyan sızma zeytinyağıdır; eski bir mükemmeliyet geleneğinden gelen, ancak yıllardır bölgeye kök salmış ve en modern tarım, hasat ve yağ sıkma yöntemleriyle uyumlu bir işletmedir. Caffè Colibri'mizi üretirken, iyi bir kahve üretmek için en yüksek özeni...
İtalya, Sant'agata De Goti
... zeytinlerin basit bir ezilmesiyle elde edilen bir İtalyan yağı üretiyoruz; burada Ortice, Racciopella ve Ortolana çeşitleri baskındır. Bu zeytinlerin özellikleri ve lezzeti nedeniyle, sarı renkte, zümrüt yeşili yansımaları olan, dengeli bir şekilde acı ve baharatlı hoş bir tat ile organik olarak üretilen bir yağ elde edilmektedir.
... bir aroma yaymaktadır. Keskin bir tada sahip olup, enginar notaları taşımaktadır. Tadımda, ağızda hoş bir şekilde baharatlı ve acımsı bir tat bırakmakta, bademimsi tonlar içermektedir. E vitamini, polifenoller ve diğer antioksidanlar açısından zengindir.
İtalya, Alba
...İtalya'nın kuzeyinde bulunan bir fırın ürünleri üreticisiyiz. Kapasitemiz, aşağıdaki ürün yelpazesini kapsamaktadır: - Farklı tatlarda mevcut olan Torinese Ekmek Çubukları - Mısır unu veya fındık ezmesi ile yapılan Bisküviler - EVOO ve Baharatlı tat ile Geleneksel Bruschetta - Sağlıklı Ekmek Çubuğu serisi (Mayasız, Tuzsuz, Tam Buğday) - Farklı tatlarda mevcut olan El Yapımı Çikolata Pralinleri (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Bitter Çikolata vb..)...
...Ayrıca safran, trüf ve baharatlı yağlar gibi tipik ürünler de bulunmaktadır. Şirket, her ürünün bileşenlerini titizlikle seçer, üretim sürecini denetler ve bölgesel gıda geleneğine sadık kalmasını garanti eder. Pasta alla Chitarra'dan Rintrocili'ye, Ventricina'dan Montepulciano sosislerine, Mostaccioli'den Safran'a kadar her ürün, modern ve talepkar tüketiciye uygun, tat ve gelenek arasında mükemmel bir uyum sunmaktadır.
İtalya, Tuscania
...Klasik kahve ve çikolata tadında, baharatlı bir arka tat ile birlikte klasik kaşıkla yapılan el yapımı absinthe üretimi. Şirket 1999'dan beri sektörde faaliyet göstermekte ve Lazio'nun muazzam yeşil tepelerinde, tam olarak Tuscania'da, Viterbo ilinde bulunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play