...Size dop zeytinyağımızı sunmak istiyoruz. Assisi ve Spoleto'da yaygın olan “Moraiolo” zeytin ağacını kullanıyoruz. Bu, yoğun bir lezzet, güçlü meyvemsi bir tat ve zamanla stabil bir yağ üretimine katkıda bulunur. Tarım ve kalite özellikleri, “Leccino”, “Frantoio” ve “Dolce Agogia” gibi diğer çeşitlerle harmanlanarak güçlendirilmiştir. Bu organoleptik özellikler, ekilen toprağın türü, yetiştirme yöntemleri, zamanında işleme konusundaki özen ve son olarak iklim tarafından da ortaya çıkarılmaktadır. Aslında, sonbahar mevsiminin orta-düşük sıcaklıkları, zeytinlerde oleik asidin oluşumunu teşvik eder.
İtalya, Orio Al Serio
...Dondurma, yumuşak dondurma, dondurulmuş yoğurt üretimi için Üstten Yüklemeli Makineler. Farklı konfigürasyonlar sayesinde Gel Matic'in anlık dondurma makinelerini her türlü ortama entegre etmek mümkündür. Tek tat, çift tat veya üç tat arasında seçim yapmanın yanı sıra, yerçekimi veya pompa ile üretim sistemi seçimi, her türlü karışımla işleme yapma imkanı sunar ve makineyi iş ihtiyaçlarınıza en yakın üretim kapasitesinde seçebilirsiniz. İyi bir dondurma üretmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
...Toskana çiğ eti, alışılmadık yuvarlak şekli ve canlı kırmızı rengi ile, gerçekten benzersiz bir olgunlaşma süreci ve işlendiği çevresel faktörlerle karakterizedir. Bu unsurlar, ete kendine özgü, hafif, tuzlu ve aromatik bir tat kazandırır.
İtalya, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM 100% İtalyan Sızma Zeytinyağı Kaliteli, soğuk sıkım 100% İtalyan sızma zeytinyağı. Olgunluk derecesi doğru olan özel bir zeytin seçkisi ile elde edilmiştir. Mevcut çeşitlerin mükemmel kombinasyonu, dengeli bir tat sunarak yemeklere katma değer sağlar. Meyvemsi açıdan aşırı yoğun olmayan bir yağdır, çoğu damak tadı tarafından, hatta çocuklar tarafından bile sevilmektedir...
İtalya, Barletta
...Farklı tatlarda el yapımı çikolata tabletleri üretiyoruz, el ile üretilip paketlenmiş, İtalyan çikolata kültürünü yansıtan. 50'den fazla tat mevcut, şeker ilavesiz, glütensiz ve özel etiket seçenekleriyle.
İtalya, Massa Lombarda
...LA PERLA NERA, yıllardır siyah içecek profesyonellerinden eşit derecede beğeni topluyor ve kökenlerinin egzotik tadını ortaya çıkarıyor. Cömert, yumuşak ve kalıcı bir kahve, damakta zarif bir tatlılık bırakıyor. Kavrulmuş ekmek ve fındık tadı ile bir arka plana sahip, fincanda Asya kahvelerinin verdiği çeşitli renklerde bir krema ile bu karışımı aroma ve tat açısından kesinlikle özel kılan bir özellik taşıyor.
İtalya, Ferrazzano
...Kahvaltılık kremalı cappuccino 200g Fındık ve kahve ile yapılan gurme el yapımı sürülebilir krema, rafine ve tam bir tat sunar. Kahveseverlere özel bir krema, atıştırmalıklar veya zengin kahvaltılar için mükemmeldir. Kahvaltı ve atıştırmalık molaları için idealdir. Panettone ve pandoro doldurmak ve tatlıları süslemek için deneyin. Ferrazzano laboratuvarımızda üretilmiştir. Sızma zeytinyağı ile.
İtalya, Orsogna
Abruzzo'dayız, yeşil bir bölge. Mevsime göre tür ve kalite değişen FRESH TRUFFLE ticaretinde uzmanız. Titizlikle seçilmiş. Aşağıdaki sürelerle trüf sağlıyoruz: • 24 saat İtalya (It) ve Avrupa (EU) • 24 saat Kuzey Amerika ve Kanada • 36/48 saat Asya • 48 saat Avustralya Ayrıca, hem trüf bazlı ürünlerin hem de İtalyan mutfağının klasik ürünlerinin üretimi için bir tesis kurduk. • Beyaz soslar • Trüf...
...Bilgi ve özellikler Tek kullanımlık ambalajlı kaşıkların bazı özellikleri: - Gıda ile temas için uygundur; - Uni En 13432 sertifikaları; - Plastik içermeyen sertifikalar; - Zararlı olmayan ve koku ile tat geçişi yapmayan; - Bitkisel kaynaklı ürünler; - Kompostlanabilir ve biyobozunur; - Saf selüloz elyaftan peçeteli; - Çok yönlü. Ürün kodu: E.80157W250KE...
İtalya, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Coğrafi İşaret Üretim Bölgesi: Emilia Üzüm Çeşidi: Lambrusco Alkol Oranı: %8 vol. Renk kırmızı yakut Aroma Şarap gibi ve meyvemsi Tat tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde Eşleşmeler kırmızı et, av etleri Servis Sıcaklığı 18°-20° C.
İtalya, San Giuseppe Vesuviano
...Snob konfeti, her etkinizi renk ve tat ile zenginleştirir: meyve, çikolata veya en sevilen tatlıların tadı, en rafine damakları bile tatmin edecektir.
Eşleşen ürünler
Confetti Snob
Confetti Snob
Diğer Ürünler
Confetti CiocoPassion
Confetti CiocoPassion
İtalya, Ferrara
...BAKE OFF Italiana, 30 yılı aşkın süredir fırın üretmektedir. Bu süre zarfında, büyük dağıtım ve sektör profesyonellerinin tatları ve trendleri ile birlikte uzun bir deneyim kazanmıştır. El sanatları ile başlayan bu yolculuk, kararlılık ve azimle tüm aşamalarını tamamlayarak sanayi gerçekliğine dönüşmüştür ve uluslararası pazarın ihtiyaçlarıyla uyum içinde ilerlemiştir. Tarihçesi, şirketin tat...
İtalya, Castelfidardo
...Zeytinyağı, enginar, yeşil domates ve çiçeklerin zengin ve sarıcı bir buketi ile. Yoğun, kalıcı ve temiz bir tat, baharatlı hislerle dengeli acı algılarıyla birlikte. Kırmızı etler, baklagil çorbaları veya klasik Apulia usulü ızgara ahtapot gibi önemli yapıya sahip yemekler için önerilir. İtalya'da bu Monovarietale'yi üreten az sayıda firmadan biriyiz.
Mr Pilo Gourmet Food, Cagli'de, Marche bölgesinin iç kesiminde bulunan bir şirkettir ve tipik çıtır hamurlar, atıştırmalıklar, pinsata pizza tabanları, pinsata focaccia tabanları, pinsata sandviçler ve genel olarak fırın ürünleri sunmaktadır. Bu ürünlerin ayırt edici özellikleri, tariflerin özgünlüğü ve farklı önerilerin nihai kalitesidir. Tüm ürünlerimiz ATM'dir ve buzdolabının dışında, ısı kayn...
İtalya, Piglio
...Orta Çağ'da "Şarapların Kralı" olarak adlandırılan bu içki, her zaman şarapçılığa yatkın bir bölgenin otantik ifadesini temsil eder. Yoğun kırmızı renkte, yakut yansımalarıyla. Burunda, olgun vişneden karanfil ve muskat notalarına kadar uzanan karmaşık aromalar açığa çıkar. Tat, başlangıçta neredeyse balsamik bir ot tadı ile başlar, güçlü ve tuzlu bir şekilde açılır ve meyan kökü notaları ile devam eder. Sonunda, çok uzun bir bitişte burunda ifade edilen tonlar tutarlılık ve denge ile geri döner.
...Yoğun ve zengin bir aroma, yoğun ve kompakt bir crema ile. İnce bir karışım, rafine bir tat yayar.
İtalya, Salerno
...İtalya menşeli taze hamsi (FAO bölgesi 37.1.2.3), aynı gün işlenmiş ve şarap sirkesi ile marine edilmiştir. Karışık yağ içinde paketlenmiştir; %20 sızma zeytinyağı, %80 ayçiçek yağı ve taze aromalar ile. Vakumlu kaplarda paketlenmiştir. Hamsi (Engraulis encrasicolus), %80 ayçiçek yağı, %20 sızma zeytinyağı, sirke, antioksidan, tat artırıcı, aroma, tuz, doğal aromalar. Tüketim tarihi 120 gün +4...
İtalya, Pontecagnano Faiano
...Tat olarak tatlı ve lif açısından zengin. Yeşil yapraklar, kırmızı renkte damarların varlığı ile karakterizedir, aynı zamanda sapı da öyledir. Vitaminler ve mineraller açısından makul bir içeriğe sahiptir. Baby leaf çeşidi. Karışık salata hazırlamak için kullanılma imkanı. 500 gr ve 1 Kg'lık siyah kutularda veya termosel polistiren ambalajda mevcuttur.
İtalya, Firenze
...Kara Trüf Carpaccio, ince ve hoş bir lezzeti nedeniyle en çok talep edilen ürünlerden biridir. Şefler ve özel müşteriler tarafından, yemeklere doğru denge ve tat katmak için gereken her şeyi içeren bir ürünü tercih ettikleri için aranmaktadır. Eşsiz bir ürün.
İtalya, Langhirano
...Büyük çiğ jambon uzmanları olarak, bizim için en iyi San Daniele Jambonu'nu da seçtik. Friuli'nin dar bir bölgesinde üretilen bu jambon, tipik uzun şekli ve ayak izi ile dikkat çekiyor. Sadece İtalya'da doğup büyütülen domuzların etinden ve deniz tuzundan hazırlanıyor; Parma'ya göre daha cömert bir tuz oranı ile, bu da ona daha belirgin bir tat kazandırıyor. Olgunlaşma: 14/18 ay Ortalama ağırlık: kg. 9.5/11.5 Parça sayısı: 2...
İtalya, Roma
... Tat: doğal, tipik ve hoş Durum: katı Alerjenler: Ürün, alerjen maddeler veya bu bileşenleri içeren ürünler içermektedir: SÜT. Gluten içermez. Koruyucular içerir (Asidik madde: E270). 100 gr için besin değerleri: Enerji: Kj 423 / Kcal 100 Yağ: 1 g, doymuş yağ asitleri 0,5 g Karbonhidratlar: 21 g, şekerler 15 g Lif: 0,6 g Protein: 1,8 g Tuz: 2,0 g...
Bütün Avrupa'da İtalyan Gıda Vadisi'nin gastronomik özeliklerinin B2C satışını yapan bir e-ticaret sitesi. Bu ürünler, Emilia Romagna'dan seçilmiş firmalar tarafından, sıfır kilometre olarak üretilmektedir. Tadımcılarımız, geleneksel Emiliano lezzetlerinden en iyi özelikleri seçti. Bunlar, Gıda Vadisi'nde her gün sofralarda tüketilen gastronomik ürünlerdir. Pianura, Collina ve Montagna bölgelerind...
İtalya, Mirabella Imbaccari
...Bu ürün, uzun şekilli ve tipik canlı kırmızı renkteki biberlerden elde edilmektedir. Sicilya'nın sıcak güneşiyle ısıtılan kuru bir toprakta yetiştirilmesi, özellikle yoğun ve baharatlı bir aroma ve tat kazandırır. Haziran ayında, olgunlaşma derecesine ulaştıklarında toplanıp dikkatlice seçilen biberler, küçük parçalara kesilir ve birkaç gün boyunca Sicilya'nın sıcak yaz güneşinde kurutulur. İlk...
İtalya, Campobasso
...BM50 EASY-D, tamamen bağımsız ve otomatik çalışan iki ayrı hazneye sahiptir. VACUUM, neredeyse tüm pişirme yöntemleriyle, özellikle vakumla pişirmeye olanak tanır; bu, yüksek kaliteli reçel ve marmelat üretimi için idealdir: ürün 60°C'de çok daha kısa sürede pişer ve böylece organoleptik özelliklerini, tat, koku ve rengi korur; ayrıca pektin veya şeker eklenmesi gereksiz hale gelir. Öte yandan...
İtalya, Dorgali
... granat kırmızısı rengi vardır. Burunda etkileyici bir aroma sunar. Olgun kırmızı ve siyah küçük meyvelerin, vişne ve şeker kamışı notalarının, Akdeniz aromatik otları, ince ve tatlı baharatlarla birleştiği zengin kokularla doludur. Ağızda sıcak, tuzlu ve baharatlı bir tat sunar; tüm bunlar mineral bir yelpaze ile mükemmel bir şekilde harmanlanmıştır. Zengin ve kadifemsi yapısı, tanenlerin...
İtalya, Amelia
... değil, aynı zamanda kusursuz üretim süreçleri ile elde edilen birçok organoleptik özellik ile karakterizedir. Bu ürünün olağanüstü kalitesi, organik yerel zeytin ağaçları bahçelerinin titiz bir seçiminden kaynaklanmaktadır. Zeytin dönüşüm süreci boyunca uygulanan sürekli ve dikkatli titizlik, defoliasyon ve temizleme gibi temel çalışma modelleri, süreç boyunca daha yüksek hijyen standartlarına katkıda bulunurken, hasat ve depolama aşamaları, fermantasyonu önlemek amacıyla son derece hızlı bir şekilde gerçekleşir ve böylece tat özelliklerini tamamen korur.
...Derin yakut kırmızısı şarap, belirgin otlu ve baharatlı bir aromaya sahiptir. Güçlü ve olgun gövdesi, ilk tadımda buruna gelir, doğru asidite ve yumuşak tanenlerle yumuşatılmıştır. Şarap, damakta kadifemsi ve iyi yuvarlanmış bir lezzet sunar; tat dengeli, yoğun ama karmaşıktır. Uzun bir aroma ve tütün sonrası tadı bırakır, ahşap aromalarıyla iyi harmanlanmıştır.
İtalya, San Donaci
...100% Primitivo üzümlerinden elde edilen şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Kırmızı şarap yapımı, fermantasyon sürecinin iklimlendirilmesi ile gerçekleştirilir. Yumuşak tanninleri ve kalıcı tat-burun özellikleri ile karakterizedir. Burunda olgun kırmızı meyve aromaları, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi, hatta jelatin formunda öne çıkar. Olgun peynirler ile idealdir; Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognese soslu makarna, avcı usulü beyaz etler.
İtalya, Gubbio
...El ile toplanır. ZEYTİN ÇEŞİTLERİ: Leccino, Borciona, Moraiola ve diğerleri. HASAT DÖNEMİ: 25 Ekim - 31 Aralık 2019. FİLTRASYON: Dekantasyon, doğal filtrasyona karşılık gelir. RENK: Yoğun Yeşil. TAT: Meyvemsi - hafif bir ot ve çiçek notaları ile - uyumlu ve yuvarlak bir yapıya sahip. KONTEYNER: Bidon.
İtalya, Marciano Della Chiana
... içermez. Bu, tamamen sindirilebilir olmasını sağlar ve bazen rahatsız edici olan o kokuyu bırakmaz. Kısacası, öpücüğe dayanıklı bir sarımsak. Bu sosu yapmak için, Aglione bitkisinin çiçeğinden soğana kadar her parçasını kullandık. Sonuç olarak, taze, tatlı ve nazik bir tat ortaya çıktı. Bu nedenle, makarnanın üzerine dökmeden önce birkaç dakika ısıtmanızı öneririz. Her türlü makarnayı süslemek için mükemmel, özellikle geleneksel Pici için, isterseniz mantar ve sosis veya kapari ve hamsi ya da Guanciale Stagionato ekleyerek.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play