İtalya, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Tip ‘0’ yumuşak buğday unu. ROUTE36, Pizza a Ruota di Carro için ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm işlemler için ideal un. Tip ‘0’ yumuşak buğday unu, çözünür protein ve gluten içeriği yüksek olan çeşitlerden titizlikle seçilen buğdaylardan elde edilmiştir. Usta bir öğütme işlemi, çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını düzenleyerek, hem beslenme hem de reolojik açıdan, yani hamurların plastikliği açısından fayda sağlar. Bu nedenle, ROUTE36 ile çok uzatılabilir hamurlar elde edilir; bu hamurlar geri çekilmez ve yırtılmaz, açılması kolaydır. 25 KG...
İtalya, Guardiagrele
...Pinsa romana üretimi için yarı mamul ürün. Buğday unu, soya, pirinç ve ekşi maya bazlı bir karışım. Format: 25 kg Dozaj: 100%...
... kuruma eğilimindedir. Tüm referanslarımız, süt, yumurta, un, tuz, karabiber ve katmanlamayı daha iyi hale getirmek için içyağı ile yapılan bir temelden oluşmaktadır. Crefole sfogliate'lerimizin temelinden, çeşitli referanslar hazırlıyoruz: Tam buğday Crefole sfogliate, Mısır unu hamurlu Crepole, Tam buğday Crefole sfogliate, Kamut unlu Crefole sfogliate. Bunlardan ayrıca lezzetli atıştırmalıklarımız olan Crefolini ve Crepolini de doğmaktadır.
İtalya, altamura
...Focaccia Barese, aşağıdaki yüksek kaliteli hammaddelerden oluşan bir hamurdan elde edilir: ince öğütülmüş sert buğday irmiği, yumuşak buğday unu, soya lesitini, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, tuz, bira mayası, su, iyileştirici. Gluten ve soya içerir. Süsleme: dağ domatesleri, siyah zeytin, kekik. El yapımı olarak işlenmiş, ATM'de paketlenmiş ve gıda plastik filmi ile sarılmıştır.
İtalya, Crotone
...Taş değirmen unu: un tipi "0" %35 + un tipi "1" %35 + durum buğdayı irmiği %30...
İtalya, Albano Laziale
...Albano Laziale'deki Michelangelo della Pizza, Castelli Romani (Roma) Ahşap fırında ev yapımı ekmek, Genzano ekmeği, Lariano ekmeği üretimi yapan bir fırın. Roma pizzası, beyaz ve kırmızı pizza, Velletrana pizzası ve Castelli Romani'ye özgü fırın ürünleri üretimi. En iyi sert buğday unu, 00 unu ve tam buğday ununun seçimi ile harika ürünlerimiz ortaya çıkıyor. Her sabah, en iyi geleneklere göre...
İtalya, Sarzana
...Şirketimiz, İtalyan fırın geleneğine ait tipik ürünler sunmaktadır: Nohut Unu ile yapılan Farinata, Peynirli Focaccia, Yüksek Pizza, Ligurya Pizzası, Ceneviz Focaccia ve Roma Pinsa'sı. Tüm hammaddeler özenle seçilmiştir ve ürünlerimiz koruyucu veya ürünün korunması için başka maddeler içermez. Ürünler ön pişirildikten sonra dondurulmakta ve -18 derecede saklanmaktadır.
Pirinç, un, baklagiller, pizza unu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play