İtalya, Marmirolo
...İtalyan tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve protein içeriği ile karakterize edilen un, taze makarna için idealdir. 10 x 1 kg ATM paketlerde mevcuttur.
İtalya, Milano
...IT - Bu tipik güney makarnası, bir örgü şişi olarak kullanılan "makarna" adı verilen bir aletin kökeninden gelmektedir. Bir iplik makarna etrafında döndürülerek tipik şekil elde edilir. Kırmızı mercimek, az miktarda doymamış yağ ("iyi yağlar"), bol miktarda protein içerir ve vücudumuza birçok fayda sağlar: mükemmel miktarda bitkisel protein, karbonhidrat, lif, B grubu vitaminleri ve mineraller içerir. Diğer baklagillere kıyasla sindirimi daha kolaydır ve glisemik indeksi kontrol altında tutmaya yardımcı olur, bu nedenle diyabet hastaları için uygundur.
İtalya, Forlì
... protein içeriğidir. Yeşil bezelyeler, kas dokusunun büyümesi ve korunması için temel olan mükemmel bir bitkisel protein kaynağıdır. Bitkisel proteinler, hayvansal proteinlere göre daha kolay sindirildiğinden, bu un bitki bazlı bir diyet tercih edenler için ideal bir seçimdir. Ayrıca, Biyolojik Glutensiz Yeşil Bezelye Unu, lif açısından zengindir. Ekmek ve makarna yapımından, kurabiye ve kek gibi tatlılara kadar çeşitli tariflerde kullanılabilir.
İtalya, Acicastello
...Yurt dışındaki ülkelere de önemli miktarlarda tedarik etme imkanımız var, %11,5 protein içeren İtalyan sert buğday makarnası, uzun ve kısa makarna, piyasada çok rekabetçi bir fiyatla, önemli bir İtalyan makarna markası. Fiyat K başına 0,85 fob makarna deposu Minimum sipariş 500 kg...
İtalya, Santa Maria La Carità
...Kuru Makarna İşleme: kullanılan işleme yöntemi nazik olup, esasen 4 farklı aşamadan oluşmaktadır: Hamur Aşaması: yalnızca %100 İtalyan sert buğday irmiği ve yüksek protein içeriği kullanıyoruz. Her makarna şekli, uygun bir irmik ve su karışımını gerektirir. Soğuk hamur (35°C'yi geçmeyecek şekilde) glutenin, buğdayda bulunan çok değerli bir madde olan "termal denatürasyonunu" engeller. Presleme ve...
...Riscossa Makarna 1902'den beri. Yüksek kaliteli İtalyan ve yabancı sert buğday irmiğinden yapılan makarna, minimum %12,5 protein içerir. Pastificio Riscossa, ondan fazla ürün kategorisinde hizmet vermektedir: İrmik kuru makarna, Özel Bölgesel Makarna, Yarı taze ve el yapımı Makarna, Yumurta Makarna, Pirinç Makarna, Bronza Çizilmiş Gurme Makarna, Kırmızı Hat, Soslar, Zeytinyağı ve Sirke, Bisküvi, Un ve İrmik, Pirinç, Patatesli Gnocchi. 120 format. 80 ülkede 250 distribütör.
İtalya, Serradifalco
...Aşk ve el açması hamurun tadı, zamansız bir saflığın lezzeti, sadeliğin keyfi. Taze makarna, sofralarımızda kesinlikle bulunması gereken bir üründür. Kuru makarnanın aksine, besin değerlerini korur. Pastificio Principe'nin taze makarnası, sağlıklı ve dengeli bir beslenme için önemli bir protein, vitamin ve lif kaynağıdır. İTALYAN GELENEĞİ Taze makarna, sadece Sicilya ve İtalyan mutfağının...
...PASTAI DEL METAPONTINO makarnası, en yüksek sarı indeksine sahip, protein değeri %14'ün altında olmayan, Lucana üretimi sert buğdayların titiz bir seçimiyle ortaya çıkmaktadır. Üretim tamamen el işçiliği ile yapılmakta, unlardan başlayarak yalnızca Fiore adı verilen irmik kullanılmakta, makarna işleme sürecine ve 24 ila 36 saat arasında değişen yavaş kurutma sürecine kadar devam etmektedir. Bölgesel çeşitler için: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI Bronza çekilmiş çeşitler için: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Ayrıca, ...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play