İtalya, Marmirolo
...İtalyan tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve protein içeriği ile karakterize edilen un, taze makarna için idealdir. 10 x 1 kg ATM paketlerde mevcuttur.
Ukrayna, Novomoskovsk
...Bileşim: pirinç unu, kurutulmuş toz sebzeler (pancar, havuç, domates, tatlı biber, ıspanak), kurutulmuş yeşil spirulina, mavi spirulina ekstresi, zerdeçal, içme suyu Hazırlama yöntemi: kaynar su içinde 3/1 (su/makarna) oranında 5-7 dakika pişirin. 100 g ürün başına besin değeri: Protein - 7.2 g. Tuz - 0.05 g. Yağlar - 1.5 g, doymuş olan - 0.3 g. Karbonhidratlar - 79.7 g, şekerler - 4.3 g. Enerji değeri: 324 kcal (1357 kJ)...
...Yüksek kaliteli kozmetik şampuan. Formülü amino asitler, yulaf proteini ekstresi, soya proteini ve saçın dokusunu iyileştiren ve doğal parlaklığını geri kazandıran Macadamia yağı içerir. MACADAMIA: Macadamia ağacının cevizinden elde edilen değerli bir yağdır. Uçucu ve hafif olduğu için uygulama sırasında saç lifleri tarafından kolayca emilir. Saçı besler. Proteinler, vitaminler, yağ asitleri ve antioksidanlar sağlar. VEGETABLE PROTEIN COMPLEX: Saçın korteksine nüfuz eden ve yüzeyinde koruyucu bir film oluşturarak onaran ve güçlendiren önemli bir bitkisel protein kompleksidir.
...ORGANIK PENNE MAKARNASI Malzemeler : Durum Buğdayı İrmik, Su. Besin Değeri/100g : Enerji : 1444 kj Toplam Yağ : 0,3 g Doymuş Yağ : 0 g Karbonhidrat : 76 g Şekerler : 2,6 g Protein : 10,5 g Tuz : 0 g PAKET BİLGİLERİ AĞIRLIK : 500 GR. KUTU BAŞINA ÜRÜN SAYISI : 10 ADET.
...Fiyonk Makarna Gramaj:500 gr. Pişme Süresi:8 - 10 Dakika İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su. Koli İçi Adedi:20 Raf Ömrü:2 Yıl 100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ Enerji 358 kcal Protein 10.5 g Yağ1 g Doymuş Yağ 0.3 g Trans Yağ0 Kolesterol0 Karbonhidrat 77g Toplam Şeker 2.63 g...
İspanya, La Garriga
...CROVAY NATURAL SOLUTIONS'ta, hem insan tüketimi hem de çeşitli endüstriyel uygulamalar için ideal olan yüksek kaliteli tahılların geniş bir yelpazesini sunuyoruz. Bu çok yönlü doğal bileşenler, birçok sektörde temel bir unsur haline gelmiştir. İnsan Tüketimi İçin Tahıllar Tam tahıllar ve doğal olarak işlenmiş tahıllar, diyetlerde besleyici ve sağlıklı bir seçenek olarak kendini kanıtlamıştır. En popüler olanlardan bazıları şunlardır: Buğday: Protein, lif ve minerallerin kaynağıdır, ekmek, makarna ve fırın ürünlerinin üretiminde kullanılır.
Polonya, Brzozów
... hamur işleri, krep ve pankekler için kullanılır. Kavrulmuş ve çiğ kinoa, besin değerleri açısından karşılaştırılabilir miktarlara sahiptir; kavrulmuş olanın biraz daha az besin değeri vardır, bu da kavurma sürecinden kaynaklanmaktadır. Porridge'de, baklagillerden gelen proteinler ve lif gibi birçok protein bulacağız. Kalsiyum emilimini artıran, bağışıklığı güçlendiren ve serotonin üretimi için gerekli olan lizin gibi dışsal amino asitler içerir. Kinoa, yüksek miktarda potasyum ve magnezyum, B grubu vitaminleri - B1, B2, B6, PP, E vitamini ve demir, çinko, sil içerir.
...%100 doğal Île de Ré iri tuzu Spirulina tozu Ambalaj: Pet kavanoz 100g Kullanım Alanları: - Baharatlama: Salataları, çorbaları, sebzeleri, etleri ve balıkları eşsiz bir deniz dokunuşuyla zenginleştirmek için idealdir. - Yaratıcı mutfaklar: Deniz ürünleri, makarna veya pirinç yemeklerini süslemek için veya sebze cipsleri ya da patlamış mısır üzerinde sağlıklı bir atıştırmalık olarak kullanın. Sağlık Faydaları: - Protein Kaynağı: Spirulina, tüm temel amino asitleri içeren zengin bir tam protein kaynağıdır. Referans:SEL00026...
Türkiye, Gaziantep
...Orijinal kalite. Toptan miktarlarda mevcut. Türkiye'de üretilmiştir. GÜÇLÜ & ETKİLİ TEMİZLİK - Oksitlenebilir lekelerde (çay, kahve, şarap) aktif oksijen sayesinde - Nişasta (pirinç, makarna, nişasta) ve protein lekelerinde (et, yumurta) enzimlerin birleşik etkisiyle - İnatçı lekelerde alkalin maddeler sayesinde PARLAKLIK & KORUMA - Lekesiz ve film tabakası olmadan mükemmel durulama ve...
Polonya, Warszawa, Poland
... torbalarda sunmaktadır. Yumurta Tozu, otellerde, hastanelerde, restoranlarda ve fırınlarda yaygın olarak kullanılmaktadır, özellikle kabarmaya ihtiyaç duymayan kraker, kurabiye ve makarna gibi ürünler için. Yumurta tozunun yanı sıra yumurta sarısı tozu ve yumurta akı tozu da bulunmaktadır. Yumurta sarısı tozu, çeşitli gıdalarda taze yumurta sarısının yerini almak için kullanılır; renk, doku ve...
...Tagliatelle - Makarna KG başına fiyat: 5,5€/KG dökme Enerji: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Protein: 12,3g/100g Karbonhidratlar: 67,4g/100g ŞEKERLER: 5,8g/100g Yağlar: 1,83g/100g Doymuş yağ asitleri: 0,4g/100g Tuz: 0,03g/100g Ağırlık: 0,300 kg...
Tunus, Tunis
...Üstün kaliteli sert buğday irmiği. Doğrudan fırında pişirilir ve ön pişirme gerektirmez. KATEGORİLER: Gıda Tarım Ürünleri, Makarna, Özel Makarna Mevcut Ağırlık: 250 g Pişirme: doğrudan fırında Karton Başına Ağırlık: 3 kg Enerji Değeri: 350 kcal Protein: > 10,5 g Karbonhidrat: < 75 g Yağ: < 2,5 g Nem: < 13 % Kül Oranı: < 1,1 %...
Polonya, Warszawa
...Memnuniyetle yüksek kaliteli melaslı pancar kesirlerimizi sunuyoruz. Ürünlerimiz titizlikle seçilmiş olup, cazip fiyatlarla sunulmaktadır. Minimum sipariş 22 ton, ödeme malın teslimatı sonrası yapılacaktır. Melaslı pancar posamızın başlıca özellikleri: • Çap: 10 mm, • Big Bag ambalaj (1 ton), • Kuru madde: en az %86, • Sakaroz: %7-10, • Protein: %9,7'ye kadar. Teslimat: • Małaszewicze'de...
Polonya, Paczewo
...Vitamin ve Protein Takviyesi Olarak Kullanım. Tam bir protein kaynağıdır: Besin mayası, insanların gıdadan alması gereken dokuz temel amino asidin tamamını içerir. Birçok B vitamini ve mikroelement (iz mineraller) içerir. Dozaj: Besin mayası aşağıdaki şekillerde kullanılır: •Patlamış mısır veya makarna üzerine serpilerek •Çorbalara umami tadı katmak için karıştırılarak •Vegan soslarda "peynir...
Almanya, Bad Bentheim
... çıkarılır. Ardından fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır. Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri ve Kullanım Alanları Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi oluştururlar ve sporcular arasında da oldukça popülerdirler. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Güveçlerde, taco'larda, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.
Çek Cumhuriyeti, Praha 1
... Wheat Grade 2'yi sunmaktan gurur duymaktadır. 1000 tane ağırlığı 30-32 ve maksimum %12 nem içeriği ile bu buğday, müşterilerinin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Buğday ayrıca minimum %26 ıslak gluten içeriği ve minimum %10 kuru gluten içeriği ile geniş bir fırıncılık ve yemek pişirme uygulamaları için uygundur. Ekmek, makarna veya diğer mutfak yaratımlarında kullanıldığında, Hard Red Wheat Grade 2, hem tüketiciler hem de üreticiler için güvenilir ve besleyici bir seçimdir.
Almanya, München
...) vazgeçiyoruz ve bu nedenle, üzerinde ürün resimleri basılı geri dönüştürülmüş kağıt torbalar kullanıyoruz. Ürün numarası: 7419 Enerji: 1444.45 kJ / 345 kcal Yağ: 1.8 g Bunlardan tekli doymamış yağ asitleri: 0.5 g Karbonhidrat: 67 g Bunlardan şeker: 3 g Lif: 8 g Protein: 13 g Tuz: 0.1 g Ağırlık: 250 g Alerjenler: gluten içeren tahıllar, yumurta yok Pişirme süresi: yaklaşık 8-10 dakika Menşei: Bosna-Hersek Marka: Dr. Ana Collection Üretici: AnaVita-Naturkost GmbH...
Birleşik Krallık, London
... hastalığı olanlar için, glütensiz unlarımız lezzetli ve güvenli bir alternatif sunmaktadır. Tat veya doku konusunda ödün vermeden geniş bir glütensiz tarif yelpazesinin tadını çıkarın. Besin Değeri Yüksek: Her un türü, masaya kendi benzersiz besin profili ile gelmektedir. Karabuğdayın yüksek protein içeriğinden, lif açısından zengin darıya kadar, unlarımız temel besin maddeleri ile doludur ve genel sağlığınızı destekler. Çeşitlilik: İster ekmek pişiriyor, ister makarna yapıyor, ister glütensiz atıştırmalıklar yaratıyor olun, unlarımız son derece çok yönlüdür.
İtalya, Milano
...IT - Bu tipik güney makarnası, bir örgü şişi olarak kullanılan "makarna" adı verilen bir aletin kökeninden gelmektedir. Bir iplik makarna etrafında döndürülerek tipik şekil elde edilir. Kırmızı mercimek, az miktarda doymamış yağ ("iyi yağlar"), bol miktarda protein içerir ve vücudumuza birçok fayda sağlar: mükemmel miktarda bitkisel protein, karbonhidrat, lif, B grubu vitaminleri ve mineraller içerir. Diğer baklagillere kıyasla sindirimi daha kolaydır ve glisemik indeksi kontrol altında tutmaya yardımcı olur, bu nedenle diyabet hastaları için uygundur.
Slovenya, Krmelj
... baharatlı bir domates sosu ile eşleştirin, ister kremalı sarımsak ve ot sosuna karıştırın, ya da taze sebzeler ve beyaz peynir ile birleştirin, bu kırmızı mercimek fusilli erişteleri mutfak yaratımlarınıza lezzet ve görsel çekicilik katmaktadır. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi, organik ve vegan dostudur, sağlıklı ve vicdan rahatlatıcı bir yemek deneyimi sunar. Servis boyutu: 100g Enerji içeriği: 1537kj / 361,9 kcal Toplam yağ: 0,59g Doymuş yağ: 0,16g TOPLAM KARBONHİDRAT: 69,56g Şekerler: 2,42g Lif: 3,41g Protein: 19,18g Tuz: 0,03g...
Fransa, Paris
...Organik sert buğday irmiği, organik kakao (2%), yumurta, su. Pişirme talimatları: Kaynar suya dökün, 4-6 dakika pişirin. Üç "1" kuralı: 1 litre su, 10 gram tuz, 100 gram makarna Son dokunuş için bir kepçe pişirme suyunu ayırmayı unutmayın. 100g için enerji değeri: Enerji - Energy 1467 KJ/ 346 kcal Yağlar - Fats Doymuş yağ asitleri - Saturated fatty acids 1,67 g 0,58 g Karbonhidratlar - Carbohydrates Şekerler - Sugars 67,82 g 1,21 g Protein - Protein 11,61 g Tuz - Salt 0 g Ean13:3701511702328 Referans:TagliattelleChocolatBioItalie1...
Almanya, Neumagen-Dhron
... ekleyebiliyoruz, çünkü üzüm çekirdeği unumuz doğal olarak glütensizdir. Ancak bu küçük miktar, makarnalarımızı özel kılan bir şey yaratmak için yeterlidir: koyu renkli üzüm çekirdeği makarnaları, lezzetli çekirdek tadı ve bolca diş hissi ile! Üzüm çekirdeği makarnaları, vegan bir doğal üründür ve protein ve lif kaynağıdır. Özel ve sıradışı bir makarna olarak, her gurme ve doğal gıda dükkanını zenginleştirir.
Yunanistan, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Baklagil unundan yapılmış kuru makarna • Premium kalite ve en iyi tat. • %100 doğal - lezzet artırıcılar, aromalar, katkı maddeleri, koruyucular vb. yok. • Tahıllara kıyasla iki kat protein. • İki kat diyet lifleri • Karbonhidrat açısından zengin • Kolesterol ve sodyum içermez • Vitaminler ve Fe, Mgn, Ph, Zn ile zenginleştirilmiştir "Nazik, pürüzsüz ve lezzetli baklagil tadı, bir makarna...
Litvanya, Kaunas
... vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içermektedir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal Yağ: 1,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Şeker: <0,3 g Protein: 11,0 g Tuz: 0,5 g*...
Almanya, Schoenebeck
...BioPerillaProtein'imiz (yaklaşık %35 protein içeriği) ekmek, makarna veya özellikle balık için paneleme, bitkisel baharatlı aromasıyla değer katmaktadır. BioPerillaProtein, gıda endüstrisindeki tariflerinize, özellikle Asya mutfağından olanlara, bitkisel baharatlı bir aroma kazandırır. Örneğin, ekmek, makarna veya balık için paneleme için BioPerillaUnumuzu kullanabilirsiniz. Glutensizdir ve...
Fransa, Ostwald
... kadar Paketleme 10'lu Enerji: 315 kcal Yağlar: 4,9 g Doymuş yağ asitleri: 0,8 g Tekli doymamış yağ asitleri: 0,9 g Çoklu doymamış yağ asitleri: 3,2 g Karbonhidratlar: 47 g Şekerler: 2 g Lif: 11 g Protein: 15 g Tuz: 0,01 g...
Tunus, Hammam Sousse
... baklagiller, kalp dostu balıklar ve tekli doymamış yağlar, antioksidan açısından zengin domates sosu ve protein dolu peynirler, kümes hayvanları ve yağsız etlerle birlikte tüketilir. Ürün Adı: Makarna Ana Malzeme: Sert Buğday İşleme Türü: Kurutulmuş Makarna Şekil: İp Ağırlık (kg): 500 gr Makarna Türü: Spagetti Ambalaj: Torba, Toplu Marka Adı: MEDILIFE Menşei: Tunus...
...Maiski üzüm sosu, soyulmuş ve çekirdekleri çıkarılmış üzümlerle dolu yumuşak, kremalı bir tavuk sosudur. Bu sos, makarna, bizim "Maiski" tahıllarımız, tavuk veya beyaz balık ile mükemmel bir uyum sağlar. Ana fotoğrafta bu sosu domates küpleri, dragon yaprakları ve gri karideslerle ekstra süsledik. 2. fotoğrafta ise patates püresi, sotelenmiş pırasa ve sos ile birlikte buharda pişirilmiş dil balığı rulo protein olarak görülmektedir. Elbette klasik olarak hindi rulosu ile de servis edilebilir!
İtalya, Forlì
... protein içeriğidir. Yeşil bezelyeler, kas dokusunun büyümesi ve korunması için temel olan mükemmel bir bitkisel protein kaynağıdır. Bitkisel proteinler, hayvansal proteinlere göre daha kolay sindirildiğinden, bu un bitki bazlı bir diyet tercih edenler için ideal bir seçimdir. Ayrıca, Biyolojik Glutensiz Yeşil Bezelye Unu, lif açısından zengindir. Ekmek ve makarna yapımından, kurabiye ve kek gibi tatlılara kadar çeşitli tariflerde kullanılabilir.
Fransa, Cournon D'auvergne
...gnocchi ile mükemmel bir şekilde eşleşen bu sos, somonun içine doldurulabilir veya sebzeli tostların üzerine sürülebilir. Pizzalarda, tuzlu tartlarda, bruschetta'larda veya tuzlu keklerde kullanılabilir. Bu pesto, dilediğiniz gibi çeşitlendirilebilir! Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 171 kJ (41 kcal) Yağ: 3,2g Bunlardan doymuş yağ asitleri: 0,4g Karbonhidrat: 2,2g Bunlardan şekerler: 2g Protein: 0,7g Tuz: 0,6g...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play