...İtalyan tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve protein içeriği ile karakterize edilen un, taze makarna için idealdir. 10 x 1 kg ATM paketlerde mevcuttur.
...Ürün açıklaması: Pirinç makarnası.
Bileşim: Pirinç unu, içme suyu.
Ürünün 100 g'ındaki besin değeri:
protein – 7,4 g,
yağ – 0,6 g,
karbonhidrat – 82 g.
Enerji değeri: 363 kcal/1519 kJ 100 g ürün başına
Ağırlık: 250 g...
...Fiyonk Makarna
Gramaj:500 gr.
Pişme Süresi:8 - 10 Dakika
İçindekiler:Anadolu Amber Durum Buğdayı İrmiği, saf su.
Koli İçi Adedi:20
Raf Ömrü:2 Yıl
100 g PİŞMEMİŞ MAKARNANIN BESİN ÖĞELERİ
Enerji 358 kcal
Protein 10.5 g
Yağ1 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Trans Yağ0
Kolesterol0
Karbonhidrat 77g
Toplam Şeker 2.63 g...
...ORGANIK PENNE MAKARNASI
Malzemeler :
Durum Buğdayı İrmik, Su.
Besin Değeri/100g :
Enerji : 1444 kj
Toplam Yağ : 0,3 g
Doymuş Yağ : 0 g
Karbonhidrat : 76 g
Şekerler : 2,6 g
Protein : 10,5 g
Tuz : 0 g
PAKET BİLGİLERİ
AĞIRLIK : 500 GR.
KUTU BAŞINA ÜRÜN SAYISI : 10 ADET.
...Memnuniyetle yüksek kaliteli melaslı pancar kesirlerimizi sunuyoruz. Ürünlerimiz titizlikle seçilmiş olup, cazip fiyatlarla sunulmaktadır.
Minimum sipariş 22 ton, ödeme malın teslimatı sonrası yapılacaktır.
Melaslı pancar posamızın başlıca özellikleri:
• Çap: 10 mm,
• Big Bag ambalaj (1 ton),
• Kuru madde: en az %86,
• Sakaroz: %7-10,
• Protein: %9,7'ye kadar.
Teslimat:
• Małaszewicze'de...
...Vitamin ve Protein Takviyesi Olarak Kullanım.
Tam bir protein kaynağıdır: Besin mayası, insanların gıdadan alması gereken dokuz temel amino asidin tamamını içerir.
Birçok B vitamini ve mikroelement (iz mineraller) içerir.
Dozaj: Besin mayası aşağıdaki şekillerde kullanılır:
•Patlamış mısır veya makarna üzerine serpilerek
•Çorbalara umami tadı katmak için karıştırılarak
•Vegan soslarda "peynir...
...CROVAY NATURAL SOLUTIONS'ta, hem insan tüketimi hem de çeşitli endüstriyel uygulamalar için ideal olan yüksek kaliteli tahılların geniş bir yelpazesini sunuyoruz. Bu çok yönlü doğal bileşenler, birçok sektörde temel bir unsur haline gelmiştir.
İnsan Tüketimi İçin Tahıllar
Tam tahıllar ve doğal olarak işlenmiş tahıllar, diyetlerde besleyici ve sağlıklı bir seçenek olarak kendini kanıtlamıştır. En popüler olanlardan bazıları şunlardır: Buğday: Protein, lif ve minerallerin kaynağıdır, ekmek, makarna ve fırın ürünlerinin üretiminde kullanılır.
... torbalarda sunmaktadır.
Yumurta Tozu, otellerde, hastanelerde, restoranlarda ve fırınlarda yaygın olarak kullanılmaktadır, özellikle kabarmaya ihtiyaç duymayan kraker, kurabiye ve makarna gibi ürünler için. Yumurta tozunun yanı sıra yumurta sarısı tozu ve yumurta akı tozu da bulunmaktadır. Yumurta sarısı tozu, çeşitli gıdalarda taze yumurta sarısının yerini almak için kullanılır; renk, doku ve...
... çıkarılır. Ardından fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır.
Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri ve Kullanım Alanları
Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi oluştururlar ve sporcular arasında da oldukça popülerdirler. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Güveçlerde, taco'larda, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.
... hamur işleri, krep ve pankekler için kullanılır. Kavrulmuş ve çiğ kinoa, besin değerleri açısından karşılaştırılabilir miktarlara sahiptir; kavrulmuş olanın biraz daha az besin değeri vardır, bu da kavurma sürecinden kaynaklanmaktadır. Porridge'de, baklagillerden gelen proteinler ve lif gibi birçok protein bulacağız. Kalsiyum emilimini artıran, bağışıklığı güçlendiren ve serotonin üretimi için gerekli olan lizin gibi dışsal amino asitler içerir. Kinoa, yüksek miktarda potasyum ve magnezyum, B grubu vitaminleri - B1, B2, B6, PP, E vitamini ve demir, çinko, sil içerir.
...%100 doğal Île de Ré iri tuzu
Spirulina tozu
Ambalaj: Pet kavanoz 100g
Kullanım Alanları:
- Baharatlama: Salataları, çorbaları, sebzeleri, etleri ve balıkları eşsiz bir deniz dokunuşuyla zenginleştirmek için idealdir.
- Yaratıcı mutfaklar: Deniz ürünleri, makarna veya pirinç yemeklerini süslemek için veya sebze cipsleri ya da patlamış mısır üzerinde sağlıklı bir atıştırmalık olarak kullanın.
Sağlık Faydaları:
- Protein Kaynağı: Spirulina, tüm temel amino asitleri içeren zengin bir tam protein kaynağıdır.
Referans:SEL00026...
...Orijinal kalite. Toptan miktarlarda mevcut. Türkiye'de üretilmiştir.
GÜÇLÜ & ETKİLİ TEMİZLİK
- Oksitlenebilir lekelerde (çay, kahve, şarap) aktif oksijen sayesinde
- Nişasta (pirinç, makarna, nişasta) ve protein lekelerinde (et, yumurta) enzimlerin birleşik etkisiyle
- İnatçı lekelerde alkalin maddeler sayesinde
PARLAKLIK & KORUMA
- Lekesiz ve film tabakası olmadan mükemmel durulama ve...
...) vazgeçiyoruz ve bu nedenle, üzerinde ürün resimleri basılı geri dönüştürülmüş kağıt torbalar kullanıyoruz.
Ürün numarası: 7419
Enerji: 1444.45 kJ / 345 kcal
Yağ: 1.8 g
Bunlardan tekli doymamış yağ asitleri: 0.5 g
Karbonhidrat: 67 g
Bunlardan şeker: 3 g
Lif: 8 g
Protein: 13 g
Tuz: 0.1 g
Ağırlık: 250 g
Alerjenler: gluten içeren tahıllar, yumurta yok
Pişirme süresi: yaklaşık 8-10 dakika
Menşei: Bosna-Hersek
Marka: Dr. Ana Collection
Üretici: AnaVita-Naturkost GmbH...
... baharatlı bir domates sosu ile eşleştirin, ister kremalı sarımsak ve ot sosuna karıştırın, ya da taze sebzeler ve beyaz peynir ile birleştirin, bu kırmızı mercimek fusilli erişteleri mutfak yaratımlarınıza lezzet ve görsel çekicilik katmaktadır. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi, organik ve vegan dostudur, sağlıklı ve vicdan rahatlatıcı bir yemek deneyimi sunar.
Servis boyutu: 100g
Enerji içeriği: 1537kj / 361,9 kcal
Toplam yağ: 0,59g
Doymuş yağ: 0,16g
TOPLAM KARBONHİDRAT: 69,56g
Şekerler: 2,42g
Lif: 3,41g
Protein: 19,18g
Tuz: 0,03g...
...Organik sert buğday irmiği, organik kakao (2%), yumurta, su. Pişirme talimatları:
Kaynar suya dökün, 4-6 dakika pişirin.
Üç "1" kuralı:
1 litre su, 10 gram tuz, 100 gram makarna
Son dokunuş için bir kepçe pişirme suyunu ayırmayı unutmayın.
100g için enerji değeri:
Enerji - Energy 1467 KJ/ 346 kcal
Yağlar - Fats
Doymuş yağ asitleri - Saturated fatty acids
1,67 g
0,58 g
Karbonhidratlar - Carbohydrates
Şekerler - Sugars
67,82 g
1,21 g
Protein - Protein 11,61 g Tuz - Salt
0 g
Ean13:3701511702328
Referans:TagliattelleChocolatBioItalie1...
...Üstün kaliteli sert buğday irmiği. Doğrudan fırında pişirilir ve ön pişirme gerektirmez.
KATEGORİLER: Gıda Tarım Ürünleri, Makarna, Özel Makarna
Mevcut Ağırlık: 250 g
Pişirme: doğrudan fırında
Karton Başına Ağırlık: 3 kg
Enerji Değeri: 350 kcal
Protein: > 10,5 g
Karbonhidrat: < 75 g
Yağ: < 2,5 g
Nem: < 13 %
Kül Oranı: < 1,1 %...
... ekleyebiliyoruz, çünkü üzüm çekirdeği unumuz doğal olarak glütensizdir. Ancak bu küçük miktar, makarnalarımızı özel kılan bir şey yaratmak için yeterlidir: koyu renkli üzüm çekirdeği makarnaları, lezzetli çekirdek tadı ve bolca diş hissi ile!
Üzüm çekirdeği makarnaları, vegan bir doğal üründür ve protein ve lif kaynağıdır.
Özel ve sıradışı bir makarna olarak, her gurme ve doğal gıda dükkanını zenginleştirir.
...• Baklagil unundan yapılmış kuru makarna
• Premium kalite ve en iyi tat.
• %100 doğal - lezzet artırıcılar, aromalar, katkı maddeleri, koruyucular vb. yok.
• Tahıllara kıyasla iki kat protein.
• İki kat diyet lifleri
• Karbonhidrat açısından zengin
• Kolesterol ve sodyum içermez
• Vitaminler ve Fe, Mgn, Ph, Zn ile zenginleştirilmiştir
"Nazik, pürüzsüz ve lezzetli baklagil tadı, bir makarna...
... vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içermektedir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar.
Besin değerleri: 100 g
Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal
Yağ: 1,1 g
Doymuş yağ asitleri: 0,5 g
Karbonhidrat: 76,0 g
Şeker: <0,3 g
Protein: 11,0 g
Tuz: 0,5 g*...
... kadar
Paketleme 10'lu
Enerji: 315 kcal
Yağlar: 4,9 g
Doymuş yağ asitleri: 0,8 g
Tekli doymamış yağ asitleri: 0,9 g
Çoklu doymamış yağ asitleri: 3,2 g
Karbonhidratlar: 47 g
Şekerler: 2 g
Lif: 11 g
Protein: 15 g
Tuz: 0,01 g...
... baklagiller, kalp dostu balıklar ve tekli doymamış yağlar, antioksidan açısından zengin domates sosu ve protein dolu peynirler, kümes hayvanları ve yağsız etlerle birlikte tüketilir.
Ürün Adı: Makarna
Ana Malzeme: Sert Buğday
İşleme Türü: Kurutulmuş Makarna
Şekil: İp
Ağırlık (kg): 500 gr
Makarna Türü: Spagetti
Ambalaj: Torba, Toplu
Marka Adı: MEDILIFE
Menşei: Tunus...
...BioPerillaProtein'imiz (yaklaşık %35 protein içeriği) ekmek, makarna veya özellikle balık için paneleme, bitkisel baharatlı aromasıyla değer katmaktadır.
BioPerillaProtein, gıda endüstrisindeki tariflerinize, özellikle Asya mutfağından olanlara, bitkisel baharatlı bir aroma kazandırır. Örneğin, ekmek, makarna veya balık için paneleme için BioPerillaUnumuzu kullanabilirsiniz. Glutensizdir ve...
...IT - Bu tipik güney makarnası, bir örgü şişi olarak kullanılan "makarna" adı verilen bir aletin kökeninden gelmektedir. Bir iplik makarna etrafında döndürülerek tipik şekil elde edilir.
Kırmızı mercimek, az miktarda doymamış yağ ("iyi yağlar"), bol miktarda protein içerir ve vücudumuza birçok fayda sağlar: mükemmel miktarda bitkisel protein, karbonhidrat, lif, B grubu vitaminleri ve mineraller içerir. Diğer baklagillere kıyasla sindirimi daha kolaydır ve glisemik indeksi kontrol altında tutmaya yardımcı olur, bu nedenle diyabet hastaları için uygundur.
... kayısı püresi (kayısı, şeker), glikoz, pudra şekeri, trimolin, pektin, sitrik asit, su, %0,12 safran pistili.
100g için ortalama besin değerleri: Enerji 260 kcal / 1105Kj, yağ 0g, doymuş yağ asitleri 0g, Karbonhidrat 65g, şekerler 60g, protein 0g, tuz 0,08g...
... mutlu etmek için ideal bir hediye olacaktır.
Ağırlık: 530g
İçindekiler: Buğday unu, Şeker, Ayçiçek yağı, %7 Badem, İnvert şeker
Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın.
Besin değerleri (100 g için):
Enerji: 2008 kJ (478 kcal)
Yağ: 19 g
Doymuş yağ asitleri: 1,7 g
Karbonhidrat: 68 g
Bunlardan Şeker: 29 g
Protein: 6,9 g
Tuz: 0,67 g...
...
Menşei ülkeleri: İtalya, Yunanistan, Fransa
Tüm protein unları için uygulamalar:
- Unlu mamuller
- Süt alternatifleri
- Et alternatifleri
- Balık alternatifleri
- Makarna ürünleri
- Köfte
- Hazır gıda ürünleri
- Atıştırmalık ve tahıl ürünleri
- Bitkisel dilimlenmiş et ve sürme
- Ekstrüzyon
- Barlar
- Spor beslenmesi
- Temiz etiket emülsifikatörü...
... hastalığı olanlar için, glütensiz unlarımız lezzetli ve güvenli bir alternatif sunmaktadır. Tat veya doku konusunda ödün vermeden geniş bir glütensiz tarif yelpazesinin tadını çıkarın.
Besin Değeri Yüksek: Her un türü, masaya kendi benzersiz besin profili ile gelmektedir. Karabuğdayın yüksek protein içeriğinden, lif açısından zengin darıya kadar, unlarımız temel besin maddeleri ile doludur ve genel sağlığınızı destekler.
Çeşitlilik: İster ekmek pişiriyor, ister makarna yapıyor, ister glütensiz atıştırmalıklar yaratıyor olun, unlarımız son derece çok yönlüdür.