İtalya, Campobasso
...BV50, tek bir hazneye sahip olup, neredeyse tüm pişirme yöntemlerini kullanma imkanı sunar, özellikle vakumla, üst kalite reçel ve marmelat üretimi için idealdir. Bu, ürünün 60°C'de ve çok daha kısa bir sürede pişirilmesini sağlar ve böylece kullanılan meyvenin organoleptik özelliklerini, tadını, kokusunu ve rengini, pektin veya şeker eklemeden korur. Ayrıca, uygun gıda kaplarında paketlenmiş her...
İtalya, Ripalimosani
...SOS, PATE, HAZIR SOSLAR, REÇEL, MARMELAT, PÜRE GİBİ ÜRÜNLERİN HAZIRLANMASI İÇİN BASİT VE HIZLI BİR ARAÇ. GIDA İLE TEMAS İÇİN UYGUN MALZEMEDEN YAPILMIŞ, TAMAMEN SÖKÜLEBİLEN KAZANIN İÇİNDEKİ PASLANMAZ ÇELİK KAPLARDA, SÖKÜLEBİLEN KAZIYICI KAŞIKLARLA BİRLİKTE, EKLENEN ÜRÜNÜ MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE KARIŞTIRIR. BU MAKİNE, KAZANIN İÇİNDE BİR DEPRENSİYON OLUŞTURARAK 50° İLE 80° ARASINDA BİR PİŞİRME SİSTEMİ...
İtalya, Carlentini
...Biosol Natura, organik reçel ve marmelat üretimi ve ambalajlaması konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Mevsimlere uygun yerel hammaddeler kullanıyoruz. Koruyucu veya kıvam artırıcı eklenmemekte, sadece meyvenin doğal pektinleri bulunmaktadır. Organik üretimimiz, kontrol edilen D09Q işletmesi olarak AB/AB DIŞI tarım için IT BIO 006 sertifikasını almıştır. Sicilian portakallarından, portakal ve...
İtalya, Scario
... Makarna, Organik Şarap, Zeytin, Paté, Reçeller, Marmelat, Mastaccioli, Cantucci. El Yapımı Bal, Spelt Ürünleri, Propolis, Bal Şekerlemeleri, Gelin Şekerlemesi, Kenevir Yağı ve Unu, Senatör Cappelli Unu, Saragolla, Spelt Makarna, Amaro Penna, Baharatlar, Şampanya, Grappa,...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play