İsviçre, Langnau Im Emmental
...KASAG uzmanları, reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için pişirme cihazları ve endüstriyel pişirme tesislerinin inşasında uzmanlaşmıştır. Yüksek ürün standartlarının, pektin hazırlama için özel standartların, ürünlerin optimal topaklanmasının ve kısa işlem sürelerinin birleşimine olan tutkumuzla çalışıyoruz. Her müşterinin ihtiyaçlarına uyum sağlıyoruz ve onların gereksinimlerini karşılayan özel veya modüler sistemler inşa ediyoruz.
Ukrayna, Chornomorsk
...glikozitler; pektinler; acılık; tanenler; uçucu yağ vb. Dağ muşmulası meyveleri genellikle işlenmek üzere kullanılır, taze olarak da tüketilir. Likör-vodka, alkolsüz içecekler ve şekerleme üretimi için iyi bir hammadde kaynağıdır. Konserve yapımında, jöle, "şekerli dağ muşmulası", reçel, marmelat, reçineli şeker ve pastil hazırlamak için kullanılır. Ürünlerimizin maksimum faydalı maddeleri koruyacak şekilde tüm gereksinimleri karşılayarak kurutulmasını sağlıyoruz. Menşei - Ukrayna Tür: Geleneksel Bitki kısmı: Meyve (meyveler) Miktar: Yılda 50 tona kadar Paketleme: Gereksinimlere göre...
İspanya, Molina De Segura
...Lord Spices Group'un toptan limonu, yemeklerine lezzet ve tazelik katmak isteyenler için vazgeçilmez bir meyvedir. Bu ürün, en saf ve otantik tadı garanti etmek için titizlikle seçilmiş ve işlenmiştir. Profesyonel şefler ve yemek tutkunları için mutfak yaratımlarını geliştirmek adına idealdir. Sürdürülebilir bir şekilde yetiştirilen limonlar sunmaktan gurur duyuyoruz; çevreye saygı gösteriyor ve...
İspanya, La Llagosta-Barcelona
...KREM, ÇİKOLATA, REÇEL, MARMELAT, DULCE DE LECHE vb. ile MUFFİN, KRUVASAN ve diğer fırın ürünlerini aynı tepsiye doldurmak için ENJEKTÖR MAKİNESİ, ürünün gereksiz yere elle taşınmasını önler. - Hacimsel dozajlama hassas ve kolayca ayarlanabilir. - Manuel doldurma süreçlerini büyük bir avantajla değiştirir: daha hızlı, daha konforlu, daha hassas, hamuru bozmaz, makine sızdırmaz ve tepsiler...
Fransa, Narbonne
....), - Gıda endüstrisi (sirke, yağ, sos, meyve suyu, şurup, bal, reçel, marmelat, hardal, baharatlar vb.), - Kimya (deterjan, çözücü, temizlik ürünleri, motor yağı vb.), - Boya ve vernik (konteynerler, varil vb.). Etiketleme hızı: Dakikada 60 ürüne kadar Etiketleme: 2 etikete kadar...
Polonya, Paczewo
...siyah frenk üzümü lif hazırlığı, homojen, kolayca dağılabilen bir kıvama sahip gevşek bir tozdur (küçük topaklar kabul edilebilir). Renk koyu kırmızı. Tat ve koku, yabancı kokular ve kokular olmaksızın siyah frenk üzümüne özgüdür. Uygulama: siyah frenk üzümü lif hazırlığı, reçel ve marmelat üretiminde kalınlaştırıcı maddelerin yerine kullanılabilir.
Fransa, Le Lauzet Ubaye
...Kayısı, şeftali gibi, Çin kökenli Prunus cinsine ait bir çekirdekli meyvedir. Hasat, Haziran ayında başlar ve Temmuz ayının sonuna kadar devam eder, Temmuz ayının sonunda üretim zirveye ulaşır. Fransa, Avrupa Birliği'nde kayısı üreten ikinci ülkedir. Başlıca üretim bölgeleri Drôme, Gard, Bouches Du Rhône, Pyrénées-Orientales ve Ardèche'dir. Taze, kuru, meyve suyu, reçel veya marmelat olarak tüketilen kayısı, lif, antioksidan ve A vitamini açısından zengindir. Likerimiz çok soğuk olarak servis edilir. Ayrıca çeşitli yemek tariflerinde de oldukça beğenilmektedir.
Belçika, Mariembourg
...Otantik tatlarla dolu egzotik ürünlerimiz ILANGA NATURE, yerel ürünlerin gerçek tatlarını keşfetmenizi sağlar. Keşif dolu bir yolculuk için çeşitli ve kapsamlı ürün yelpazemizi keşfedin.
Litvanya, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Altın Granül, kahve, çay, meyve salataları ve lapalar için ideal olan açık sarı kristallerdir. Parlak altın renginde, kuru ve serbest akışkan bir şeker olup, hafif tereyağlı bir tada sahiptir. Çayda, tahıllarda, reçel, marmelat ve şarap yapımında beyaz rafine şekerin yerine kullanılmaktadır. Ayrıca kek ve bisküvi yapımında da kullanılır. Kahve, çay, meyve salataları ve lapa için idealdir. Ürün, kimyasallar veya katkı maddeleri olmadan doğal bir süreçle, şeker kamışı suyundan üretilmektedir.
İtalya, Campobasso
...BV50, tek bir hazneye sahip olup, neredeyse tüm pişirme yöntemlerini kullanma imkanı sunar, özellikle vakumla, üst kalite reçel ve marmelat üretimi için idealdir. Bu, ürünün 60°C'de ve çok daha kısa bir sürede pişirilmesini sağlar ve böylece kullanılan meyvenin organoleptik özelliklerini, tadını, kokusunu ve rengini, pektin veya şeker eklemeden korur. Ayrıca, uygun gıda kaplarında paketlenmiş her...
İtalya, Ripalimosani
...SOS, PATE, HAZIR SOSLAR, REÇEL, MARMELAT, PÜRE GİBİ ÜRÜNLERİN HAZIRLANMASI İÇİN BASİT VE HIZLI BİR ARAÇ. GIDA İLE TEMAS İÇİN UYGUN MALZEMEDEN YAPILMIŞ, TAMAMEN SÖKÜLEBİLEN KAZANIN İÇİNDEKİ PASLANMAZ ÇELİK KAPLARDA, SÖKÜLEBİLEN KAZIYICI KAŞIKLARLA BİRLİKTE, EKLENEN ÜRÜNÜ MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE KARIŞTIRIR. BU MAKİNE, KAZANIN İÇİNDE BİR DEPRENSİYON OLUŞTURARAK 50° İLE 80° ARASINDA BİR PİŞİRME SİSTEMİ...
Fransa, Coufouleux
...Yüzeyli kavanozlar ya da daha yaygın adıyla reçel kavanozları, 44, 200, 324 ve 385 ml gibi farklı hacimlerdeki ürün yelpazesini temsil etmektedir. İster çilek, ister kayısı, ister böğürtlen ya da ayva ile olsun, bu kaplar reçel, marmelat, jöle vb. ürünlerin ambalajlanması için oldukça uygundur. Ayrıca bal, şekerleme veya çeşitli nesneler (hediyeler) için de kap olarak kullanılabilirler. Bu...
Almanya, Garstedt
... uygundur - Gluten içermez - Laktoz içermez - Koşer, HALAL Uygulamalar: - Dondurma - Tatlıların dolguları - Reçel - Jöleler - Marmelat - Meyve kokteylleri - Pasta sosu - Hamur işleri ve fırın ürünleri için dolgular - Meyve pişirme...
...Büyük bir oranı meyve veya böğürtlenin (yüzde 20) çekici bir aroma, zengin bir tat ve çok sayıda vitamin ve mineralin varlığını sağlar. %100 doğal ürün. Pektin bazlı. Çekici ambalaj.
Almanya, Düsseldorf
...Xanthan gum, AB'de E415 numarasıyla onaylanmış doğal olarak oluşan bir polisakarittir. Toptancılar ve ticaret aracılığıyla, xanthan gum genellikle Çin, Almanya ve Güney Kore'den ithal edilmektedir. Gıda üretiminde, kokusuz, hafif sarımsı toz, jel oluşturucu, kalınlaştırıcı ve dolgu maddesi olarak kullanılmaktadır. Gıda katkı maddesi birçok gıda ürününde yer almaktadır. Bunlar arasında tatlılar, dondurma, milkshake, jel, reçel, marmelat, ekşi sebzeler, çorbalar, soslar, ketçap, mayonez, konserve balık, konserve et, unlu mamuller, konserve meyve ve konserve sebzeler bulunmaktadır.
Hollanda, Boxtel
...Hafif jelatinli, nötr/şeffaf bir kaplama, çok renkli ışıltılarla ve kakao çikolata aromasıyla gelir. Bu kaplama, (rol)fondan, bavarois, kekler, donutlar ve daha fazlasına parlaklık ve ışıltı vermek için ve meyve katmanlarını korumak için kullanılır. Kaplama ayrıca reçel/marmelat yerine dolgu olarak da kullanılabilir. PH değeri düşük olduğu için kaplamaya tatlı, hafif ekşi bir tat verir. Kaplamayı...
Almanya, Wörrstadt
...Lecker'in Saf Limonasidi, reçel, jöle ve marmelat yapımında mükemmel bir şekilde kullanılmaktadır. Bir yandan asit düzenleyici olarak, diğer yandan ise koruyucu madde olarak işlev görmektedir. • Lecker'in Saf Limonasidi, meyve hazırlamanızın doğal tadını vurgular • Reçel ve marmelatların jel haline gelmesine yardımcı olur İçindekiler: Limonasidi *=kontrollü ekolojik üretimden Alerjenler: içermez Vejetaryen: Evet Vegan: Evet...
Ukrayna, Kyiv
... kaynaklarıdır. Şeker, esasen şeker pancarı veya şeker kamışından üretilmektedir. Şeker, tatlı yemekler ve içecekler hazırlamak için ana bileşendir. Çaya, kahveye ve kakaoya eklenerek onlara tatlı bir lezzet verir ve standart acılığı azaltır. Şeker, meyve ve böğürtlenlerden çeşitli ürünlerin hazırlanmasında iyi bir koruyucu görevi görür – reçel, marmelat, jöle. 100 g ürünün besin değeri 1666.4 kJ veya 398 kcal (karbonhidrat içeriği) – 99.8 g'dır. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.
Ukrayna, Kyiv Region, Brovary City
... türü ortaya çıkmıştır. Ayrıca, reçel iki türe ayrılabilir: mat (şekerli) ve parlak. Şekerli reçel paketleme için oldukça uygundur, ancak parlak olanın yapışma eğilimi belirgindir. Basis şirketinin uzmanları, bu türlerin her birini nasıl paketleyeceklerini ve yüksek kaliteli, özgün paketleme sağlamayı biliyorlar.
Türkiye, Ankara
... arttırmış olup, bu alandaki çalışmalarını başarı ve kalitesi ile sürdürmektedir. Müşterilerinin htiyaçlarını tam olarak karşılayabilmek için, Ankara Kazandaki 4.500 m2 kapalı alan olmak üzere 6.500 m2 lik modern ve yeni tesislerinde Üretim, Montaj, Proje, Satış ve Servis hizmetlerini sürdürmektedir. Gıda sektörüne yönelik Pekmez, Bal, Reçel, Konserve, Salamura, Meyve Kurutma, Yağ, Balık, Marmelat...
Türkiye, Bursa
...SANCAK ETİKET AŞ. rulo ofset , flekso, serigraf ve dijital baskı sistemine sahip modern tesislerini bünyesine katarak , baskılı ve baskısız kendinden yapışkanlı rulo etiket konusunda ihtiyaçlarınıza yüksek standartlarda cevap vererek çözüm ortağınız olmaya devam etmektedir. Kendinden yapışkanlı rulo etiket , Gıda Ürünleri Etiketleri , Et & Süt Ürünleri Etiketleri , Reçel Marmelat Etiketleri...
Türkiye, Malatya
...Şirketimiz 2002 yılında Malatya'da kurulmuş olup kayısı ve kuru meyve üretimi yapmaktadır. Malatya Yeşilyurt Bölgesinde 20.000m² açık 5.650m² kapalı alana kurulu olan fabrikamızda kaliteli ve hijyenik üretim yapılmaktadır. İç piyasada kalitemizin bir belgesi niteliğinde yerel ve ulusal marketler zincirlerinin kayısı, incir, erik ve üzüm vb. ürünlerini fabrikamızda hazırlayıp müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Toptan ve perakende hizmetin yanı sıra Meyve suyu , marmelat ve reçel üretimi yapan firmalara ürün tedarikçiliği yapmaktayız.
... diğer küçük ve büyük cam şişeler Geniş ağızlı kavanozlar alanında, vidalı kavanozlar olarak da bilinen birçok kapaklı boş kavanoz sunmaktayız. Bunlar arasında şunlar bulunmaktadır: - Reçel kavanozları ve turşu kavanozları - Reçel kavanozları (marmelat kavanozları veya bal kavanozları) - Konserve kavanozları - Sosis kavanozları - Klipsli kavanozlar / tel klipsli kavanozlar Ayrıca, camlar ve...
Birleşik Krallık, Birmingham
... birçok peynir çeşidi için üretim hatları; meyve suyu, reçel, marmelat ve pekmez üretim hatları; dondurma ve süt tatlıları üretim hatları; gazlı içecekler, kola içecekleri, çikolata, margarin, domates salçası vb. için üretim tesisleri için özel ekipman kurulumu ve gıda endüstrisine yönlendirilmiş teslimat sağlanmaktadır.
Almanya, Bensheim
...1974 yılında kıdemli patron Eberhard Ortlieb, reçel, marmelat ve tatlılar üretmeye başladı. Bu zanaatı, o dönemde kuru sebze, konserveler ve lezzetli reçeller üreten babasından öğrendi. Daha sonra tatlı günahlar, uzun süre Avrupa gıda endüstrisi müşterileri için üretilen derin dondurulmuş meyve ve sebze üretimi ile yer değiştirdi. 1988'de nihayet fındık ticaretine başladık ve bu gün bizim ana iş...
İtalya, Carlentini
...Biosol Natura, organik reçel ve marmelat üretimi ve ambalajlaması konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Mevsimlere uygun yerel hammaddeler kullanıyoruz. Koruyucu veya kıvam artırıcı eklenmemekte, sadece meyvenin doğal pektinleri bulunmaktadır. Organik üretimimiz, kontrol edilen D09Q işletmesi olarak AB/AB DIŞI tarım için IT BIO 006 sertifikasını almıştır. Sicilian portakallarından, portakal ve...
Bulgaristan, Lovech
... ülkelerine ihraç etmektedir. Şirket, yenilikçi yönetim, iyi pazarlama politikası, yüksek kaliteli ürünler ve tüm üretim aşamalarının kontrolü ile modern teknolojilerin kullanımına borçlu olduğu başarısını geliştirmektedir. Şirketin ana müşterileri reçel ve marmelat üreticileri, meyve sütü, dondurma, yemek hizmeti şirketleri, pastaneler, süpermarketler ve diğerleridir.
İtalya, Scario
... Makarna, Organik Şarap, Zeytin, Paté, Reçeller, Marmelat, Mastaccioli, Cantucci. El Yapımı Bal, Spelt Ürünleri, Propolis, Bal Şekerlemeleri, Gelin Şekerlemesi, Kenevir Yağı ve Unu, Senatör Cappelli Unu, Saragolla, Spelt Makarna, Amaro Penna, Baharatlar, Şampanya, Grappa,...
İspanya, Murcia
... -------------- UV Ofset - Herhangi bir yüzeye baskı yapıyoruz. IML (Kalıp içi etiket) İşaretleme Termoformlar Promosyon ürünleri Lentiküler ambalaj UV Vitolas-Escarapelas PLV: Satış noktasında reklam ve tanıtım AHŞAP VE METAKRİLAT ÖRNEKLERİ ------------------------------------------------------------------ Reçel, sos, marmelat vb. örnekleri için tasarlanmıştır...
...Radzice Duże'deki Meyve ve Sebze İşleme Tesisi, Aralık 1962'de kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana tesis, meyve ve sebze işleme alanında uzmanlaşmıştır. Radzice İşleme Tesisi, çeşitli tatlarda reçel ve marmelat (vişne, çilek, yaban mersini, kayısı, gül vb.) ile birlikte kızartılmış elma ve erik reçeli üretmektedir. Ayrıca çeşitli sebze konserveleri ve yapay bal da sunmaktadır. Müşterilerimizin...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play