İtalya, Marmirolo
...Unlama için özel olarak hazırlanmış karışımlar. Hamurun yüzeylere yapışma sorunlarını çözmek, hamurun açılma süresini hızlandırmak, bitmiş ürünün çıtırlığını artırmak ve fırında hamur yapışmalarını azaltmak için idealdir. Aşağıdaki versiyonlar geliştirilmiştir: - LASPOLVERA: pirinç irmiği ve mısır unu ile zenginleştirilmiş, yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği. - LASPOLVERA P1: yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği ve '0' tipi yumuşak buğday unu. 10KG...
...Puglia bölgesindeki tarım işletmeleri tarafından üretilen "Cappelli" çeşidi sert buğdayın öğütülmesiyle elde edilmiştir. Un, ince ve kalın kepeğin unun içinden elenmesi (buratto ile kepeğin ve unun ayrılması) işlemiyle elde edilir. "Senatore Cappelli", diğer buğday türlerine göre besin değerleri açısından üstün, eski ve organik bir buğdaydır: flavonoid ve antioksidanlar açısından daha yüksek bir miktar içerir, anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve hatta kolesterolü azaltma kapasitesine sahiptir. Daha sindirilebilir olup, glüten intoleransı olarak tanımlanan bağırsak iltihaplarını azaltır.
İtalya, Latina
Biz bir ithalat ve ihracat şirketiyiz, faaliyetimiz %100 Made in Italy gıda mükemmeliyetini dünyada geliştirmek ve yaymaktır. _/..Kuru makarna | kısa makarna | uzun makarna | taze makarna | Gıda | Amerikan formatında da bulunan soyulmuş domatesler | domates püresi | konserveler | Lazio şarabı, Terracina moscato | Sicilya siyah d'avola şarabı | Kahve, Kakao | egzotik meyveler | kuru meyveler | taz...
İtalya, Martina Franca
...Le Frise Pugliesi, Puglia'nın geleneksel bir fırın ürünüdür ve kıtırlığı ile otantik tadı ile tanınır. Bu frise, sert buğday unu ve arpa ile yapılır ve içindeki nemi gidermek için üç kez pişirilir. Zeytinyağı ve taze domateslerle ya da balık çorbaları için bir taban olarak tadını çıkarmak için mükemmeldir. Le Frise Pugliesi, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan el yapımı bir üründür ve benzersiz ve gerçek bir tat garantisi sunar.
İtalya, Castellammare Del Golfo
Bizim Pastificio'muz 2018 yılında, yüksek kaliteli makarna üretme amacıyla geleneksel bir anlayışla kurulmuştur. El işçiliği ile üretilen hem klasik hem de bölgesel kuru makarnalar, çevreye ve insanların sağlığına saygı göstererek üretilmektedir. Her şey, Sicilian ve İtalyan irmiğinin dikkatli bir seçimi ile başlar ve diğer hammaddeler, eski yöntemlerle bir araya getirilir; bu nedenle yavaş yoğur...
Eşleşen ürünler
Ürün Broşürü
Ürün Broşürü
Diğer Ürünler
Conchiglione
Conchiglione
İtalya, Ceglie Messapica
...Modifiye atmosferde taze sert buğday irmiği makarna.
İtalya, altamura
...Focaccia Barese, aşağıdaki yüksek kaliteli hammaddelerden oluşan bir hamurdan elde edilir: ince öğütülmüş sert buğday irmiği, yumuşak buğday unu, soya lesitini, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, tuz, bira mayası, su, iyileştirici. Gluten ve soya içerir. Süsleme: dağ domatesleri, siyah zeytin, kekik. El yapımı olarak işlenmiş, ATM'de paketlenmiş ve gıda plastik filmi ile sarılmıştır.
İtalya, Albano Laziale
...Albano Laziale'deki Michelangelo della Pizza, Castelli Romani (Roma) Ahşap fırında ev yapımı ekmek, Genzano ekmeği, Lariano ekmeği üretimi yapan bir fırın. Roma pizzası, beyaz ve kırmızı pizza, Velletrana pizzası ve Castelli Romani'ye özgü fırın ürünleri üretimi. En iyi sert buğday unu, 00 unu ve tam buğday ununun seçimi ile harika ürünlerimiz ortaya çıkıyor. Her sabah, en iyi geleneklere göre...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play