İtalya, Marmirolo
...Unlama için özel olarak hazırlanmış karışımlar. Hamurun yüzeylere yapışma sorunlarını çözmek, hamurun açılma süresini hızlandırmak, bitmiş ürünün çıtırlığını artırmak ve fırında hamur yapışmalarını azaltmak için idealdir. Aşağıdaki versiyonlar geliştirilmiştir: - LASPOLVERA: pirinç irmiği ve mısır unu ile zenginleştirilmiş, yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği. - LASPOLVERA P1: yeniden öğütülmüş sert buğday irmiği ve '0' tipi yumuşak buğday unu. 10KG...
...Sert ve yumuşak buğday tanesi Avrupa Birliği'nde satın alımlar için geçerli topluluk spesifikasyonları 2000/C312 sayılı iletişim uyarınca spesifikasyonlar/...
Türkiye, Trabzon
...www.obamakarnar.com Spagetti Arpa Rigatoni Küçük Boncuklar Rotini Charleston Kürekler Büyük Boncuklar Erişte Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Büyük Fusilli Büyük Kürekler Penne Rigate Büyük Kabuklar Sedani Rigati Farfalle Kuskus Küçük Kabuklar Lumache Liche Taç Tekerlekler Yıldızlar İğne Bucatini Hızlı Penne Makarna Hızlı Fusilli Makarna Üç Renk Tam Buğday Makarna Tam Tahıllı Makarna Arpa Anında Maya Rafine Ayçiçek Yağı www.obamakarnar.com...
Fransa, Saint Mard De Réno
...Unumuz, tahılın tamamını içerir. Karbonhidrat açısından zengin olup, vücudumuz için sürdürülebilir bir enerji kaynağıdır. Tam buğday olduğu için, lif ve genel sağlığımız için faydalı B grubu vitaminleri gibi birçok besin maddesini de içerir. Makarna mı? Onu ben yaparım! Kullanım: Ev yapımı makarnalarınız, çorbalar, tatlılar, kekler, ekmekler... için tek başına veya karışım olarak.
...Puglia bölgesindeki tarım işletmeleri tarafından üretilen "Cappelli" çeşidi sert buğdayın öğütülmesiyle elde edilmiştir. Un, ince ve kalın kepeğin unun içinden elenmesi (buratto ile kepeğin ve unun ayrılması) işlemiyle elde edilir. "Senatore Cappelli", diğer buğday türlerine göre besin değerleri açısından üstün, eski ve organik bir buğdaydır: flavonoid ve antioksidanlar açısından daha yüksek bir miktar içerir, anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve hatta kolesterolü azaltma kapasitesine sahiptir. Daha sindirilebilir olup, glüten intoleransı olarak tanımlanan bağırsak iltihaplarını azaltır.
Fransa, Olivet
...Tip 150 buğday unu veya tam buğday unu, buğday tanesinin tüm bileşenlerini, lifler ve mineraller dahil olmak üzere, içerir.
İspanya, Bescanó
...Rekabetçi fiyatlarla kaliteli buğday unu tip 500 sunuyoruz. Bize https://www.isb-holdingbv.com adresinden ulaşın.
Hindistan, New Delhi
Ukrayna, Kyiv
... parçacık boyutuna sahip olmasıyla karakterizedir – 40 mikrondan fazla olmamak üzere – ve her bir tanenin kabuğuna ait lif ve parçacıkların neredeyse tamamen yokluğu ile. Bu, unu çok yumuşak ve havadar hale getirir, ancak diyet açısından bu çeşit en az faydalı olandır. İçinde çok fazla kalori bulunur, bu kaloriler lif ile dengelenmez, ancak gluten ile komşudur. Yüksek kaliteli buğday unundan yapılan ürünler, tüm mutfak çekiciliğine rağmen, çok az fayda sağlayan lezzetlerdir. Ambalaj – 1 kg'dan itibaren, her türlü ambalaj tasarımı mümkündür.
Almanya, Wippingen
...Tür Her Amaçlı Un Renk Beyaz, krem tonunda Maks. Nem (%) 14,5 Gluten Miktarı (%) 28 Beyazlık 58-60 Katkı Maddeleri Hayır Sınıf Yüksek Raf Ömrü 180 gün Koku Doğal Hammadde Buğday...
Birleşik Krallık, London
...www.obamakarnar.com Spagetti Arpa Rigatoni Küçük Boncuklar Rotini Charleston Kürekler Büyük Boncuklar Erişte Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Büyük Fusilli Büyük Kürekler Penne Rigate Büyük Kabuklar Sedani Rigati Farfalle Kuskus Küçük Kabuklar Lumache Liche Taç Tekerlekler Yıldızlar İğne Bucatini Hızlı Penne Makarna Hızlı Fusilli Makarna Üç Renk Tam Buğday Makarna Tam Un Makarna Arpa Anında Maya Rafine Ayçiçek Yağı www.obamakarnar.com...
Portekiz, Vila Franca Xira
...ORİJİN: Portekiz - REF.FAT5500001 - 55 numaralı buğday - REF.FAT6500001 - 65 numaralı "Normal" buğday - REF.FAT65C0001 - 65 numaralı "Düzeltilmiş" buğday - REF.FAT65P0001 - 65 numaralı "Premium" buğday - REF.FAT65T0001 - 65 numaralı "Trigal" buğday - REF.FAT8000001 - 80 numaralı buğday - REF.FAT1100001 - 110 numaralı buğday - REF.FAC7000001 - 70 numaralı çavdar - REF.FAC8500001 - 85 numaralı çavdar - REF.FAC1300001 - 130 numaralı çavdar - REF.FAMA700001 - 70 numaralı sarı mısır - REF.FAMA175001 - 175 numaralı sarı mısır - REF.FAMB700001 - 70 numaralı beyaz mısır PAKETLEME: 1kg|25kg|50kg...
GRANEL şirketi, ulusal pastacılık ve fırıncılık pazarında bir referans noktasıdır. Küçük fırınlardan büyük çok uluslu şirketlere kadar, GRANEL unlarının kalitesiyle öne çıkmıştır. Yılda 100 bin tonun üzerinde bir öğütme kapasitesine sahip olan GRANEL, Portekiz'in en büyük ve en modern öğütme tesislerinden biridir. Portekiz, İspanya, Asya ve Afrika'daki müşteriler GRANEL unlarını satın almaktadır.
Slovenya, Krmelj
...Durum buğday unundan yapılan fettuccine makarna, geniş ve düz şekliyle bilinen çok yönlü ve sevilen bir makarna türüdür. Bu fettuccine erişteleri, canlı sarı bir renk veren ve sıcak, topraksı bir tat ekleyen zerdeçal ile zenginleştirilmiştir. Durum buğday unu ve zerdeçalın birleşimi, her yemeğe zarafet katacak benzersiz ve görsel olarak çekici bir makarna oluşturur. İster basit bir zeytinyağı ve...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Spelt, en eski ve en sert buğday çeşitlerinden biridir. Popülaritesi ve benzersiz özellikleri nedeniyle "tahılların siyah havyarı" olarak adlandırılmıştır. Spelt unu, normal buğdaydan iki kat daha fazla protein içerir. Bu nedenle, spelt ekmeği özellikle besleyicidir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g...
Fransa, Saint Ignat
...Fonksiyonel unlar buğday bazlı Fonksiyonel un serileri, benzersiz ve yenilikçi bir süreçten elde edilmektedir: patentli Farigel® hidrotermal işleme yöntemi. 30 yılı aşkın bir süredir, Limagrain Ingredients, ekmek yapımı, pastacılık, atıştırmalıklar, yemek ürünleri ve beslenme gibi çok çeşitli uygulamalar için fonksiyonel unlar geliştirmektedir. Tam buğday unları Tam buğday unları, tam tahılın...
...Buğday, bir tahıl türüdür. Yıllar boyunca, çiftçiler en uygun özelliklere sahip buğday yetiştirmeye devam ettiler; örneğin: hasat kolaylığı, yüksek verim. Sert ve yumuşak çeşitler, yüksek miktarda amino asit, E, B1, B6, F, PP ve C vitaminleri içerir.
Belçika, Anderlecht
...Tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu makine, sert veya yumuşak buğday unu gibi hammaddelerden makarna üretimi için tasarlanmıştır; su ve/veya yumurta eklenmesiyle birlikte, yeşil makarnalar için ıspanak veya kırmızı makarnalar için domates püresi de kullanılabilir. Temel olarak, 4 kg un kapasitesine sahip bir hamur yoğurma işlevi sunar ve 170 mm genişliğinde (ayarlanabilir kalınlıkta) makarna yaprakları açma işlemi gerçekleştirir. Makine, güvenlik ve hijyen konularında geçerli ...
... (sorbitol), kakao kitlesi %0.4, süt yağı, emülgatör (soya lesitini), koruyucu (sorbik asit), aroma verici (çikolata), emülgatör (mono ve diglisertlerin tartarik asit esterleri), koruyucu (kalsiyum propiyonat), emülgatör (sodyum stearol laktilat), koruyucu (potasyum sorbat), antioksidan (askorbik asit), fındık yağı %0,06. Alerjen Uyarısı: Yumurta, fındık, süt, soya, buğday içerir. Yer fıstığı, sert kabuklu meyveler (badem, antep fıstığı) içerebilir...
İtalya, Castellammare Del Golfo
Bizim Pastificio'muz 2018 yılında, yüksek kaliteli makarna üretme amacıyla geleneksel bir anlayışla kurulmuştur. El işçiliği ile üretilen hem klasik hem de bölgesel kuru makarnalar, çevreye ve insanların sağlığına saygı göstererek üretilmektedir. Her şey, Sicilian ve İtalyan irmiğinin dikkatli bir seçimi ile başlar ve diğer hammaddeler, eski yöntemlerle bir araya getirilir; bu nedenle yavaş yoğur...
Eşleşen ürünler
Ürün Broşürü
Ürün Broşürü
Diğer Ürünler
Conchiglione
Conchiglione
Litvanya, Kaunas
...Durum buğdayı makarnası, yüksek kaliteyi önemseyen tüketiciler tarafından takdir edilmektedir. Durum buğdayı makarnası, daha fazla protein, faydalı karbonhidratlar ve diğer besin maddeleri içeren, üst düzey kaliteli sağlıklı bir üründür. Durum unu, yüksek protein içeriği ile karakterize edilir ve bu nedenle makarna endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Durum buğdayı makarnası kilo alımına...
Fransa, Paris
...Kırmızı "farfalle"ler, organik sert buğday irmiği ve organik domates tozu ile yapılmıştır. Yeşil "farfalle"ler, organik sert buğday irmiği ve organik fesleğen tozu ile yapılmıştır. Beyaz "farfalle"ler, organik sert buğday irmiği ile yapılmıştır. Gluten içerir ve yumurta ile soya izleri içerebilir. Kaynar suda yaklaşık 8 dakika pişirin. Üç "1" kuralı: 1 litre su, 10 gram tuz, 100 gram makarna. Son dokunuş için bir kepçe pişirme suyunu ayırmayı unutmayın. Ean13:3701511702687 Referans:FarfalleBio3couleurFrance1...
İtalya, Ceglie Messapica
...Modifiye atmosferde taze sert buğday irmiği makarna.
Fransa, Malataverne
....İçindekiler hamur için malzemeler un (yumuşak buğday unu), irmik (sert buğday irmiği), yumurta (%11,7 ürünün tamamında), su. iç harcı için malzemeler galeta unu (yumuşak buğday unu, su, tuz) et hazırlığı (sığır eti, domuz eti, tuz, yumuşak buğday unu, çiğ jambon aromaları (%3 ürünün tamamında) (domuz eti, tuz, baharatlar), palmiye yağı, patates flakeleri, peynir altı suyu, tuz, aromalar, baharatlar ve koruyucu sorbik asit. fındık ve soya içerebilir.
Almanya, Neumagen-Dhron
...Sert buğday irmiği ve Vitis üzüm çekirdeği unundan yapılan üzüm çekirdeği makarnaları, vegan bir doğal üründür, rengi koyu ve tadı lezzetli baharatlıdır. Spagetti veya penne olarak mevcuttur. Lezzetli üzüm çekirdeği makarnalarımızı sert buğday irmiği ve yüksek kaliteli üzüm çekirdeği unumuzdan üretiyoruz. Tarifimizde makarnanın stabilitesini korumak için yalnızca az miktarda üzüm çekirdeği unu...
Bu arama terimi için popüler ülkeler