...Unlama için özel olarak hazırlanmış karışımlar. Hamurun yüzeylere yapışma sorunlarını çözmek, hamurun açılma süresini hızlandırmak, bitmiş ürünün çıtırlığını artırmak ve fırında hamur yapışmalarını azaltmak için idealdir.
Aşağıdaki versiyonlar geliştirilmiştir:
- LASPOLVERA: pirinç irmiği ve mısır unu ile zenginleştirilmiş, yeniden öğütülmüş sertbuğday irmiği.
- LASPOLVERA P1: yeniden öğütülmüş sertbuğday irmiği ve '0' tipi yumuşak buğdayunu.
10KG...
...Sert ve yumuşak buğday tanesi
Avrupa Birliği'nde satın alımlar için geçerli topluluk spesifikasyonları
2000/C312 sayılı iletişim uyarınca spesifikasyonlar/...
...www.obamakarnar.com
Spagetti
Arpa
Rigatoni
Küçük Boncuklar
Rotini
Charleston
Kürekler
Büyük Boncuklar
Erişte
Tripolini
Pennine Rigate
Sedanini Rigate
Büyük Fusilli
Büyük Kürekler
Penne Rigate
Büyük Kabuklar
Sedani Rigati
Farfalle
Kuskus
Küçük Kabuklar
Lumache Liche
Taç
Tekerlekler
Yıldızlar
İğne
Bucatini
Hızlı Penne Makarna
Hızlı Fusilli Makarna
Üç Renk
Tam Buğday Makarna
Tam Tahıllı Makarna
Arpa
Anında Maya
Rafine Ayçiçek Yağı
www.obamakarnar.com...
...Unumuz, tahılın tamamını içerir. Karbonhidrat açısından zengin olup, vücudumuz için sürdürülebilir bir enerji kaynağıdır. Tam buğday olduğu için, lif ve genel sağlığımız için faydalı B grubu vitaminleri gibi birçok besin maddesini de içerir.
Makarna mı? Onu ben yaparım!
Kullanım: Ev yapımı makarnalarınız, çorbalar, tatlılar, kekler, ekmekler... için tek başına veya karışım olarak.
...Puglia bölgesindeki tarım işletmeleri tarafından üretilen "Cappelli" çeşidi sert buğdayın öğütülmesiyle elde edilmiştir. Un, ince ve kalın kepeğin unun içinden elenmesi (buratto ile kepeğin ve unun ayrılması) işlemiyle elde edilir.
"Senatore Cappelli", diğer buğday türlerine göre besin değerleri açısından üstün, eski ve organik bir buğdaydır: flavonoid ve antioksidanlar açısından daha yüksek bir miktar içerir, anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve hatta kolesterolü azaltma kapasitesine sahiptir. Daha sindirilebilir olup, glüten intoleransı olarak tanımlanan bağırsak iltihaplarını azaltır.
... parçacık boyutuna sahip olmasıyla karakterizedir – 40 mikrondan fazla olmamak üzere – ve her bir tanenin kabuğuna ait lif ve parçacıkların neredeyse tamamen yokluğu ile. Bu, unu çok yumuşak ve havadar hale getirir, ancak diyet açısından bu çeşit en az faydalı olandır. İçinde çok fazla kalori bulunur, bu kaloriler lif ile dengelenmez, ancak gluten ile komşudur. Yüksek kaliteli buğday unundan yapılan ürünler, tüm mutfak çekiciliğine rağmen, çok az fayda sağlayan lezzetlerdir.
Ambalaj – 1 kg'dan itibaren, her türlü ambalaj tasarımı mümkündür.
...Tür
Her Amaçlı Un
Renk
Beyaz, krem tonunda
Maks. Nem (%)
14,5
Gluten Miktarı (%)
28
Beyazlık
58-60
Katkı Maddeleri
Hayır
Sınıf
Yüksek
Raf Ömrü
180 gün
Koku
Doğal
Hammadde
Buğday...
...www.obamakarnar.com
Spagetti
Arpa
Rigatoni
Küçük Boncuklar
Rotini
Charleston
Kürekler
Büyük Boncuklar
Erişte
Tripolini
Pennine Rigate
Sedanini Rigate
Büyük Fusilli
Büyük Kürekler
Penne Rigate
Büyük Kabuklar
Sedani Rigati
Farfalle
Kuskus
Küçük Kabuklar
Lumache Liche
Taç
Tekerlekler
Yıldızlar
İğne
Bucatini
Hızlı Penne Makarna
Hızlı Fusilli Makarna
Üç Renk
Tam Buğday Makarna
Tam Un Makarna
Arpa
Anında Maya
Rafine Ayçiçek Yağı
www.obamakarnar.com...
...ORİJİN: Portekiz
- REF.FAT5500001 - 55 numaralı buğday
- REF.FAT6500001 - 65 numaralı "Normal" buğday
- REF.FAT65C0001 - 65 numaralı "Düzeltilmiş" buğday
- REF.FAT65P0001 - 65 numaralı "Premium" buğday
- REF.FAT65T0001 - 65 numaralı "Trigal" buğday
- REF.FAT8000001 - 80 numaralı buğday
- REF.FAT1100001 - 110 numaralı buğday
- REF.FAC7000001 - 70 numaralı çavdar
- REF.FAC8500001 - 85 numaralı çavdar
- REF.FAC1300001 - 130 numaralı çavdar
- REF.FAMA700001 - 70 numaralı sarı mısır
- REF.FAMA175001 - 175 numaralı sarı mısır
- REF.FAMB700001 - 70 numaralı beyaz mısır
PAKETLEME: 1kg|25kg|50kg...
GRANEL şirketi, ulusal pastacılık ve fırıncılık pazarında bir referans noktasıdır. Küçük fırınlardan büyük çok uluslu şirketlere kadar, GRANEL unlarının kalitesiyle öne çıkmıştır. Yılda 100 bin tonun üzerinde bir öğütme kapasitesine sahip olan GRANEL, Portekiz'in en büyük ve en modern öğütme tesislerinden biridir.
Portekiz, İspanya, Asya ve Afrika'daki müşteriler GRANEL unlarını satın almaktadır.
...Durum buğday unundan yapılan fettuccine makarna, geniş ve düz şekliyle bilinen çok yönlü ve sevilen bir makarna türüdür. Bu fettuccine erişteleri, canlı sarı bir renk veren ve sıcak, topraksı bir tat ekleyen zerdeçal ile zenginleştirilmiştir. Durum buğdayunu ve zerdeçalın birleşimi, her yemeğe zarafet katacak benzersiz ve görsel olarak çekici bir makarna oluşturur. İster basit bir zeytinyağı ve...
...Spelt, en eski ve en sertbuğday çeşitlerinden biridir. Popülaritesi ve benzersiz özellikleri nedeniyle "tahılların siyah havyarı" olarak adlandırılmıştır. Spelt unu, normal buğdaydan iki kat daha fazla protein içerir. Bu nedenle, spelt ekmeği özellikle besleyicidir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır.
Ağırlık: 500 g...
...Fonksiyonel unlar buğday bazlı
Fonksiyonel un serileri, benzersiz ve yenilikçi bir süreçten elde edilmektedir: patentli Farigel® hidrotermal işleme yöntemi. 30 yılı aşkın bir süredir, Limagrain Ingredients, ekmek yapımı, pastacılık, atıştırmalıklar, yemek ürünleri ve beslenme gibi çok çeşitli uygulamalar için fonksiyonel unlar geliştirmektedir.
Tam buğday unları
Tam buğday unları, tam tahılın...
...Buğday, bir tahıl türüdür.
Yıllar boyunca, çiftçiler en uygun özelliklere sahip buğday yetiştirmeye devam ettiler; örneğin: hasat kolaylığı, yüksek verim.
Sert ve yumuşak çeşitler, yüksek miktarda amino asit, E, B1, B6, F, PP ve C vitaminleri içerir.
...Tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu makine, sert veya yumuşak buğdayunu gibi hammaddelerden makarna üretimi için tasarlanmıştır; su ve/veya yumurta eklenmesiyle birlikte, yeşil makarnalar için ıspanak veya kırmızı makarnalar için domates püresi de kullanılabilir. Temel olarak, 4 kg un kapasitesine sahip bir hamur yoğurma işlevi sunar ve 170 mm genişliğinde (ayarlanabilir kalınlıkta) makarna yaprakları açma işlemi gerçekleştirir. Makine, güvenlik ve hijyen konularında geçerli ...
Bizim Pastificio'muz 2018 yılında, yüksek kaliteli makarna üretme amacıyla geleneksel bir anlayışla kurulmuştur. El işçiliği ile üretilen hem klasik hem de bölgesel kuru makarnalar, çevreye ve insanların sağlığına saygı göstererek üretilmektedir.
Her şey, Sicilian ve İtalyan irmiğinin dikkatli bir seçimi ile başlar ve diğer hammaddeler, eski yöntemlerle bir araya getirilir; bu nedenle yavaş yoğur...
...Durum buğdayı makarnası, yüksek kaliteyi önemseyen tüketiciler tarafından takdir edilmektedir. Durum buğdayı makarnası, daha fazla protein, faydalı karbonhidratlar ve diğer besin maddeleri içeren, üst düzey kaliteli sağlıklı bir üründür. Durum unu, yüksek protein içeriği ile karakterize edilir ve bu nedenle makarna endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Durum buğdayı makarnası kilo alımına...
...Kırmızı "farfalle"ler, organik sertbuğday irmiği ve organik domates tozu ile yapılmıştır.
Yeşil "farfalle"ler, organik sertbuğday irmiği ve organik fesleğen tozu ile yapılmıştır.
Beyaz "farfalle"ler, organik sertbuğday irmiği ile yapılmıştır.
Gluten içerir ve yumurta ile soya izleri içerebilir. Kaynar suda yaklaşık 8 dakika pişirin.
Üç "1" kuralı:
1 litre su, 10 gram tuz, 100 gram makarna. Son dokunuş için bir kepçe pişirme suyunu ayırmayı unutmayın.
Ean13:3701511702687
Referans:FarfalleBio3couleurFrance1...
...Sertbuğday irmiği ve Vitis üzüm çekirdeği unundan yapılan üzüm çekirdeği makarnaları, vegan bir doğal üründür, rengi koyu ve tadı lezzetli baharatlıdır. Spagetti veya penne olarak mevcuttur.
Lezzetli üzüm çekirdeği makarnalarımızı sertbuğday irmiği ve yüksek kaliteli üzüm çekirdeği unumuzdan üretiyoruz. Tarifimizde makarnanın stabilitesini korumak için yalnızca az miktarda üzüm çekirdeği unu...