İtalya, Misano Adriatico
...1 kg'lık Grana Padano DOP, Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige ve Veneto bölgelerinde üretilen sert bir İtalyan peyniridir. Taze sütle üretilip en az 9 ay olgunlaştırıldığı garanti edilen bu peynir, zengin ve yumuşak bir tada sahiptir. Aperatiflerle birlikte sunmak veya makarna ve pirinç yemeklerinde malzeme olarak kullanmak için idealdir.
İtalya, Fidenza
...60 aylık olgunlaşmış Parmigiano Reggiano. Gerçek gurmeler için Parmigiano Reggiano. Sert bir dokuya sahip, güçlü ve kalıcı bir lezzet: unutulması imkansız.
...Caciocavallo, Cilento bölgesine ait, 9-12 cm çapında ve 12-20 cm yüksekliğinde, el yapımı peynir altı suyu ile yapılan, çiğ manda sütünden üretilen yuvarlak bir peynir türüdür. Bu şekil, peynir altı suyunun manuel işlenmesinin sonucudur. Kabuğu çok ince, pürüzsüz ve beyaz renktedir. Peyniri yarı sert, elastik ve fildişi rengindedir. Türler ve Boyutlar Beyaz ve Füme. Ağırlık: yaklaşık 1 kg, vakumlu paketlenmiş Kod: CACIOFERR Saklama Süresi: 60 GÜN...
İtalya, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante, bir yıl olgunlaştırılmış bir peynir olup, canlı bir acılık ve zengin aromalar ile kokularla karakterizedir. Tam yağlı inek sütü ile üretilen bu peynir, baş kısmı olan damla şeklinde bir yapıya sahiptir ve ince, pürüzsüz bir kabuğa sahiptir. Başlangıçta yumuşak olan hamur, olgunlaşma süresi uzadıkça sert ve pul pul hale gelir. Lezzeti aromatik ve hoş olup, tatlılığı olgunlaşma sürecinde acılığa dönüşecek şekilde yoğunlaşır. Bu peynir, yoğun ve unutulmaz bir tat deneyimi arayanlar için mükemmeldir.
İtalya, Cadorago
...Sacco System, süt ve süt ürünleri sektöründe laktik fermente üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Sert peynir üretimi için özel olarak tasarlanmış, dondurulmuş ve lyofilize edilmiş bir dizi laktik fermente üretmektedir. Özellikle, yağsız kuru madde üzerinde %56 nem oranına sahip peynirlerin üretimi için: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Sert Pecorino Broşürleri indirmek için https://www.saccosystem.com/ adresini ziyaret edin!
İtalya, Venezia
...Son derece Güçlü. Yüksek fermantasyonlu, dolgun ve yumuşak bir bedene sahip bir bira. Aroması tatlı ve kremsi, yoğun bir köpükle mükemmel bir dengeye sahip. Dört özel arpa maltı ve iki soylu şerbetçi otu çeşidi, ona kuru meyve ve anason notaları kazandırıyor. Kırmızı etlerin haşlanması veya fırınlanması, mangalda pişirilmiş etler, tütsülenmiş balıklar, olgun peynirler, baharatlı keçi peynirleri ve Sacher pastası ile mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Dorgali
...Pastörize koyun sütü ile tane karabiberin cesaretini birleştiren bir peynir. Minimum 120 gün olgunlaşma süresine sahip olan bu yarı sert peynir, yaklaşık 16 kg ağırlığında geniş ve alçak şekillerde sunulmakta olup, zengin ve orta derecede baharatlı bir tat deneyimi sunmaktadır. Bir yemeğin sonunda veya yemeklerinizi zenginleştirmek için bir sos olarak mükemmel bir seçim olan Pecorino Pepato...
İtalya, Noci
...Aged provolone, sadece inek sütü ile üretilen, geleneksel olarak elle işlenen ve şekillendirilen bir peynir türüdür ve yaklaşık 9 / 12 ay olgunlaştırılır. Renk olarak sarı, çok hamurumsu bir dokuya sahip, dışarıdan sert ve oldukça yoğun, hafif baharatlı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, ince dilimler halinde tüketildiğinde veya mükemmel bir şarap kadehi ile birlikte sunulduğunda harikadır.
İtalya, Massa Lombarda
... direnç özelliklerine sahip, hem nötr hem de kişiselleştirilmiş koekstrüde ve laminasyon filmleri sunmasını sağlamaktadır. Film, 10 renge kadar baskılı veya nötr olabilir, pastörize edilebilir ve sterilize edilebilir, soyulabilir veya soyulamaz, sert veya yarı sert olup, mikrodalga ürünlerinin ambalajlanması için uygundur ve yatay, dikey ve termofomlama makineleri için uygundur.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato, pastörize koyun sütünden elde edilen sert bir peynir olup, rennet ve tuz eklenerek hazırlanmıştır. Pecorino Toscano DOP Stagionato'nun en az 120 gün olgunlaşma süresi vardır ve İtalyan mutfağının geleneksel yemeklerini zenginleştirmek için önerilmektedir.
İtalya, Codogno
...Grana Padano DOP, sert, pişirilmiş ve yavaş olgunlaşan bir peynir. Padanya Ovası'nda, endemik hastalıklardan ari ineklerin sütünden elde edilen yarı yağlı çiğ sütle üretilir. Bu, korumalı menşei belgesine (DOP) sahip bir İtalyan peyniridir. Bu, üretim sürecinin üç temel aşamasının: hayvancılık, sütün peynir haline dönüştürülmesi ve olgunlaşmanın zorunlu olarak menşe bölgesinde gerçekleşmesi...
İtalya, Dorgali
... aromaların öncüsüdür; bunlara Fransız meşe fıçılarında olgunlaşmanın verdiği baharatlı notalar eşlik eder. Ağızda sıcak bir etki ile başlayan şarap, ardından önemli bir tazelik, belirgin bir tuzluluk ve zarif bir tanen yapısıyla devam eder; bu unsurlar yumuşak ve kadifemsi bir yapı içinde güzel bir şekilde birleşir. İyi bir yoğunluk ve kalıcılık sunar. Atha Ruja, orta yoğunlukta yarı sert peynirler, lezzetli şarküteri ürünleri ve orta yapıda kırmızı et yemekleri, kızartmalar ve av yemekleri ile iyi bir uyum sağlar.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen bir şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Bariklerde olgunlaştırma. Burunda olgun kırmızı meyveler ve reçel notaları, karabiber, meyan kökü, kavrulmuş ve Akdeniz bitki örtüsünün balsamik notaları gibi baharatlı aromalar ortaya çıkıyor. Comtè, Gorgonzola gibi sert peynirler, domuz pastırması, chorizo, capocollo gibi şarküteri ürünleri ve ızgara kırmızı etlerle mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Cavaria Con Premezzo
... bileyici, kullanıcının işini kolaylaştırarak ürünün mükemmel kesimini etkin bir şekilde sürdürmesini sağlar; bilyalı rulmanlar üzerine monte edilmiş tabak, olağanüstü bir kayma sağlar ve ağır şarküteri ürünleri, rostolar, peynirler, balık, sert etler ve daha fazlasını kesmeyi mümkün kılar. Küçük bir makine olmasına rağmen, daha büyük dilimleyicilerin avantajlarına ve inşaat hassasiyetine sahiptir. Teknik özellikleri arasında tek fazlı motor vl 115-220 240 hz 50/60 hp 0.25, bıçak çapı mm 220 ve bıçağın dönüş hızı dakikada 300 yer almaktadır. Daha fazla bilgi için bizi facebook'ta ...
İtalya, Nicosia
... etmektedir. Koruma ürünleri, peynirler, baklagiller, bal, geleneksel tatlılar ve Sicilya geleneğimizin şarküteri ürünleri, artık kaybolmuş ama hala bölgemizde niş bir yer edinen mesleklerin tutkusu ve kültürü ile birleşerek, lezzetlerimizi tatmak isteyenlerin damak zevkini memnun etmeyi amaçlamaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play