İtalya, Martina Franca
...La Salsiccia Martinese, Puglia geleneğinin tipik bir şarküteri ürünüdür, yüksek kaliteli etten üretilir ve yerel baharatlarla tatlandırılır. Bu şarküteri ürünü, lezzetli ve aromatik bir tada sahiptir, bu da onu tek başına veya bir şarküteri tabağının parçası olarak tadım için mükemmel kılar. Salsiccia martinese, geleneksel yöntemlere ve doğal malzemelere göre üretilen el yapımı bir üründür. Eşsiz tadı ve el yapımı işçiliği, onu Puglia mutfağının mükemmel bir ürünü haline getirir.
İtalya, Orsogna
...Abruzzo'ya Özgü Şarküteri ve Peynirler * Trüf ile Salam * Tatlı Yuvarlak Aquilano Salamı * Tatlı Cigolana Salamı * Acı Cigolana Salamı * Cigolana Tipi Domuz Karaciğeri Salamı * Acı Bastoncino Salamı * Aquilana Spianata Salamı * Taze Abruzzo Sosisleri Peynirlerimiz: * Klasik Sepet Caciotta * Frenk Soğanlı Caciotta * Cevizli Caciotta * Siyah Zeytinli Caciotta * Yeşil Zeytinli Caciotta * Biberli Caciotta * Trüf ile Caciotta...
İtalya, Mesoraca
... şekli elde edilir. Olgunlaşma, en az 45 gün boyunca nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda gerçekleşir. Meze olarak ve ana yemekler için (örneğin fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Calabria Şarküteri Ürünleri AĞIRLIK: 300/350 g İÇERİK: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextroz ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252 Ağırlık: 0.350 kg...
...SEMIARTISAN SALUMI: TAZE VE OLgun SUCUK, ÇİĞ PROSCIUTTO, NDUJA, TATLI VE ACILI SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
İtalya, Viterbo
...Olgunlaşmış guanciale, en iyi sertifikalı İtalyan taze etinden yapılmıştır. En iyi amatriciana, carbonara ve gricia makarna yemekleri için mükemmeldir. En az 2880 saat olgunlaştırılmıştır, böylece yemeklerinize en iyi lezzeti verir. Eşsiz ve unutulmaz.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Ağırlık 0,6 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Dekstroz, Doğal aromalar, Baharatlar, Antioksidanlar, E301, Koruyucular, E252 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 278kcal 1158kj Yağlar 20,1gr, bunların 6,9gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,2gr, bunların 1,1gr'ı şeker Protein 24gr, lif 0,02gr, tuz 4,7...
...Felino salami, İtalyan salami arasında en tatlısıdır; az tuz, tane karabiber ile yapılır ve Parma jambonunun vadisinde olgunlaştırılır. Sadece ağır İtalyan domuzlarından, "trito di banco" (sinirsiz, ince bir yağ tabakası olan yağsız et) kullanılarak yapılır; önce orta boyutta kıyılır, sonra tuz, karabiber ve biraz beyaz şarap ile yoğrulur, dinlendirilir ve geleneksel olarak “culare” bağırsaklarına doldurulur; bu, salamın her zaman yumuşak kalmasını sağlar. İki, üç ay sonra, işte kesilmiş bir dilim; dolgun, yuvarlak bir aromaya sahip, mutluluğun özel tadıyla.
İtalya, Treviso
...Sığırın uyluk kısmından, kaliteli ve seçkin bir kesim olan fesa kalbi çıkarılır. Titiz bir işleme ve kuru, havalandırmalı bir olgunlaşma ile, yağsız, yumuşak ve lezzetli bir ürün elde edilir. AĞIRLIK: Yaklaşık 1.60kg İÇERİK: Halal İtalyan sığır eti, tuz, baharatlar, E252. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış, glütensiz ve GDO'suz. AMBALAJ: Vakumlu, gıda sınıfı plastik...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, etin daha lezzetli olmasını sağlamak için kekik ve adaçayı ile aromalandırılır. Olgunlaşma süreci, 60 ila 90 gün arasında, optimal iklim ve nem koşullarına sahip ortamlarda gerçekleşir. Mutfakta, en ünlüleri arasında carbonara, gricia ve amatriciana makarnalarının bulunduğu çeşitli tariflerde ve soslarda kullanılır.
İtalya, Codogno
...Felino salamı, domuz eti ile hazırlanan lezzetli bir şarküteri ürünüdür. Adını, Parma iline bağlı bir yer olan Felino'dan alır. Felino salamı, benzer türdeki diğer salamlarla karşılaştırıldığında daha yüksek protein ve daha düşük yağ içeriğine sahiptir. Geleneksel olarak, çapraz bir şekilde kesilerek, salamın çapının yaklaşık iki katı uzunluğunda oval dilimler oluşturulur.
İtalya, Reggio Emilia
Spagni & Spagni, şirketlerin hedeflerine ulaşmalarını desteklemek için bir pazarlama aracı olarak Gıda Hediyesi sunmaktadır. En iyi İtalyan hammaddelerinin, el yapımı ve zanaatkar ürünlerin seçimi ile başlayarak, her ihtiyaca özel bir teklif geliştirmeye kadar her şeyi biz üstleniyoruz. Hediye kutularımızı sürdürülebilir bir şekilde teslim ediyoruz. 360 derece bir şirket olarak, her zaman müşteri...
...Bu tüketimle kolesterole hayır, diğer etlere göre iki kat daha fazla demir içeriğine evet diyorsunuz. Anemi, diyet, spor eğitimi veya sadece yeni ve yerel tatlar arayışı, bu eti seçmek için birçok neden var ve hepsi sağlığınıza fayda sağlıyor. Eşek eti, Sicilya'ya özgü bir üründür. Eşek eti (%80), domuz eti (%20), dekstroz, sakkaroz, karabiber, antioksidan: E300, koruyucular: E252, E250, doğal aromalar. Tüm şarküteri ürünlerimiz doğal bağırsaklara doldurulmuştur. +4 ºC'de saklayın.
İtalya, Guidonia
...Tipik Calabria salamı, saf domuz etinden yapılmış, iri kıyılmış, tuz ve doğal aromalar ile kaliteli biberiye eklenerek yoğrulmuş, doğal kılıfta yaklaşık 45 gün boyunca olgunlaştırılmıştır. Yaklaşık 300 gr'lık parça doğal kılıfta. Ambalaj: A.T.M. - S.V Koruyucu İçermez Gluten İçermez Laktoz İçermez Renklendirici İçermez...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play