İtalya, Marmirolo
...Küçük buğday parçaları ve filiz içeren tam buğday unu karışımı, dehidre mayalı hamur. Tam buğday Roma tarzı pizza üretimi için idealdir, havadar ve çıtır, rustik, aromatik ve lezzetlidir. 10KG...
İtalya, Orbassano
PASTA GIRARDI, 1997 yılından beri taze makarna, ravioli, lazanya ve yüksek kaliteli gurme yemeklerin günlük üretimi konusunda uzmanlaşmış, Piemonte'de organize bir zanaat şirketidir. Ürünlerimiz, sürekli olarak hammadde araştırmasına ve seçimine gösterdiğimiz dikkat ile ortaya çıkmaktadır ve nihayetinde tüm ürünlerimiz koruyucu madde eklenmeden hazırlanır. Tüm bunların yanı sıra, iyi yiyeceklere o...
İtalya, MILANO
...Caputo 1924, Napoli Değirmeni 1924 yılından beri, profesyonellere ve Beyaz Sanat tutkunlarına en yüksek kalitede unlar sunmak için buğdayı cömertlik ve tutku ile işliyoruz. Ham maddelere ve geleneğe tam saygı göstererek üretiyoruz. 1 PALLET 40 ÇUVAL 25 KG 1 ÇUVAL 25 KG = EURO 14,90 SON KULLANMA TARİHİ 30/09/2025 MINIMUM SİPARİŞ 15 PALLET...
İtalya, Martina Franca
...Tam Buğday Frise, geleneksel Puglia frisesinin bir varyasyonudur ve daha rustik ve otantik bir tat için tam buğday unu ile yapılmaktadır. Bu frise, odun fırınında pişirilir, bu da onlara çıtır bir doku ve benzersiz bir tat kazandırır. Zeytinyağı ve taze domateslerle ya da balık çorbaları için bir taban olarak tüketmek için idealdir. Tam Buğday Frise, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan el yapımı bir üründür ve gerçek ve karşı konulmaz bir tat garanti eder.
...Bunlar da klasik Piadine'ye benzer, ancak yumurta, süt ve çeşitli diğer malzemelerle zenginleştirilmiştir. Büyüklerimizin öğretilerini takip ederek, kullanılan tam buğday unu miktarı, çok nazik ama aynı zamanda lezzet dolu bir ürün elde edilmesini sağlar. Aile geleneğine göre elle açılmıştır.
İtalya, Bronte
...Malzemeler: Tip "O" yumuşak buğday unu, pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal ekşi maya tozu (buğday), emülgatör E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: şeker, %30 fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), %10 saf fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık) yağsız süt tozu, laktoz, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
İtalya, Alba
...İtalya'nın kuzeyinde bulunan bir fırın ürünleri üreticisiyiz. Kapasitemiz, aşağıdaki ürün yelpazesini kapsamaktadır: - Farklı tatlarda mevcut olan Torinese Ekmek Çubukları - Mısır unu veya fındık ezmesi ile yapılan Bisküviler - EVOO ve Baharatlı tat ile Geleneksel Bruschetta - Sağlıklı Ekmek Çubuğu serisi (Mayasız, Tuzsuz, Tam Buğday) - Farklı tatlarda mevcut olan El Yapımı Çikolata Pralinleri (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Bitter Çikolata vb..)...
... şirket, buğday, mısır, kavrulmuş ve tam soya, arpa, kavrulmuş soya unu, mısır unları, kavrulmuş mısır, yonca, kolza, ham bitkisel yağlar ve ilgili tortular ile en son PAULOWNIA AHŞABI'nı kütük veya kurutulmuş tahtalar halinde sunma kapasitesine sahiptir.
İtalya, Albano Laziale
...Albano Laziale'deki Michelangelo della Pizza, Castelli Romani (Roma) Ahşap fırında ev yapımı ekmek, Genzano ekmeği, Lariano ekmeği üretimi yapan bir fırın. Roma pizzası, beyaz ve kırmızı pizza, Velletrana pizzası ve Castelli Romani'ye özgü fırın ürünleri üretimi. En iyi sert buğday unu, 00 unu ve tam buğday ununun seçimi ile harika ürünlerimiz ortaya çıkıyor. Her sabah, en iyi geleneklere göre...
İtalya, Trento
...tam buğday unu ve glütensiz un kullanarak, bazı gıda intoleransları olan müşterilerimizi memnun etmek için taze ve çıtır pizzalar pişirme kapasitesine sahiptir. Son olarak, en iyi restoranlar gibi, kurumsal akşam yemekleri ve etkinlikler düzenlemek mümkündür.
İtalya, Aci Sant'antonio
Pastacılık ve gastronomi için yarı mamul ürünler üreten bir şirketiz. Ürünlerimiz şunlardır: baba, savarè, bignè, kakolu bignè, kahveli bignè, antep fıstıklı bignè, çilekli bignè, domatesli bignè, acı biberli bignè, kuşkonmazlı bignè, mürekkep balığı siyahı bignè, sandviç ekmeği, bitkisel kömürlü sandviç ekmeği, kenevir unu ile yapılan ekmek, 5 tahıllı ekmek, tam buğday unu ile yapılan ekmek, pancarrè ve gastronomik panettone. Baba, savarè ve bignè için, klasik kuru serinin yanı sıra, yumuşak ve uzun süre saklanabilen bir seri de bulunmaktadır ve bu alanda DÜNYA ÇAPINDA TEK ÜRETİCİYİZ.
İtalya, Chieuti
Kısa bir tedarik zinciriyiz, cappelli buğdayı yetiştiriyoruz ve bununla birlikte irmik, yeniden öğütülmüş irmik, tam buğday unu ve un çeşitleri üretiyoruz; kuru makarna, kahvaltı bisküvileri, taralli, nohut ve kendi yetiştirdiğimiz yulaf ve keten ile. Buğdayımız sağlıklı ve yüksek proteinli, diyetler, intoleranslar ve sağlıklı, iyi bir beslenme için idealdir. Küçük bir işletmeyiz ama bu nedenle, organik olarak kontrol edilen ve çevresel sürdürülebilirliğe ve sağlıklı beslenmeye dikkat eden bir yapıya sahibiz.
İtalya, Velletri
...Her gün İtalya'nın her yerine birkaç saat içinde, odun ateşinde pişirilmiş açık veya koyu ev yapımı ekmek teslim ediyoruz. Romalı kalelerde üretilen bu ekmek, doğal maya, yarı tam buğday unu ve odun fırınında pişirilmesi ile karakterizedir. Mayalanma, ana maya ve biraz bira mayası ile sağlanır. Malzemeler yaklaşık 40 dakika yoğrulur, ardından bir saat mayalanmaya bırakılır. Ekmek daha sonra...
İtalya, Ispica
... tüm kimyasal katkı maddelerinden uzaktır. Mağaza, şarap ve bira gibi tüm ürünleri, tam buğday unu, az gluten içeren eski buğday çeşitleri olan Russello ve Timilia ile yapılan makarna, tam pirinç, baharatlar, baklagiller, glutensiz, laktozsuz, %100 bitkisel Modica çikolatası, Bronte fıstığı, Avola bademleri, Sortino balı, kozmetikler ve daha birçok ürünü kapsamaktadır. Ürünleri İtalya ve Avrupa'nın...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play