İtalya, Orbassano
...Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı İtalya'da, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna çeşididir; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, en hassas damaklara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
İtalya, Marmirolo
...PASTAPIU, taze makarna üretimi için geliştirilmiş '00' tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten az kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnanın grileşmeden, birkaç gün boyunca karakteristik rengini koruyarak yapılmasını sağlar. PASTAPIU, yufka, makarna, gnocchi, trofie, ravioli, tortellini, agnoli gibi çeşitli formatlarda gelen geleneksel taze makarna türlerinin yapılması için ideal bir bileşendir... 25KG'lık valfli kağıt torba formatında mevcuttur.
İtalya, Villafranca
...Patatesli Chicche Napoletane Chicche Napoletane, İtalyan mutfağının tipik bir yemeği olan klasik Gnocchi'ye lezzetli bir alternatif sunar. Seçilmiş patatesler ve yumuşak buğday unu kombinasyonunu içeren orijinal tariften doğmuştur. Bizim Chicche Napoletane'lerimiz sadece taze patatesler ve güçlü bir yerel karakter sergileyen kaliteli hammaddelerle yapılmaktadır. Taze Makarna ve Kuru Makarna...
İtalya, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Sert buğday Penne: Sadece Volterra'nın tepelerinde kooperatif çiftçileri tarafından toplanan sert buğday irmiğinden üretilen bir makarnadır. İşleme, bronz kalıplarla şekillendirme ve düşük sıcaklıkta kurutma yöntemlerine göre yapılmaktadır. El yapımı taze makarna: Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani.
İtalya, Ceglie Messapica
...Modifiye atmosferde taze sert buğday irmiği makarna.
İtalya, Sassano
...TAM BUĞDAY SEMOLİNASINDAN YAPILMIŞ TAZE PASTA, BRONZ KALIPLA SIKILMIŞTIR...
İtalya, Latina
... | taze meyveler | Yumuşak Buğday Unu / Sert Buğday Unu / Buğday / Bronte Fıstığı / Bronte Fıstık Parçaları / Bronte Fıstık Unu / Soya Yağı/ Sicilya Cannoli'leri / Sicilya Arancini'leri / El yapımı Panettonlar / Sicilya'dan geniş bir pasta ve tatlı çeşitleri / ithalat & ihracat tüm mükemmel ürünler...
İtalya, Villafranca
...Yalnızca yüksek kaliteli sert buğday irmiği kullanımı, her ürünün mükemmel bir tat ve mükemmel bir kıvam sunmasını sağlar. Onu benzersiz kılan şey, tat, aroma ve doku açısından eşsiz bir duyusal deneyim sunmasıdır. Bizi farklı kılan özellikler El yapımı gelenek - Otantik ve geleneksel tatlara sahip makarna. Üstün kalite - Sert buğday irmiği ve saf malzemelerin titiz seçimi. Otantik yenilik...
İtalya, Santa Maria La Carità
... etmemek" için ve işlenecek makarna şekline bağlı olarak en az 12 saatten 36 saate kadar sürer. Taze Makarna İşleme: her ürün, dikkatlice SEÇİLMİŞ HAM MADDELER ile üretilir ve katkı maddeleri veya koruyucuların kullanımını kesinlikle reddeder. Kaliteli bir hamur. Bu, her üretim döngüsünde peşinde koştuğumuz hedeftir. Seçilen taze yumurtalar, %100 İtalyan tarlalarından gelen yüksek proteinli irmik, yavaş ve homojen bir hamur, sürekli ve kademeli bronz şekillendirme, bunlar bizim sırlarımızdır.
...Riscossa Makarna 1902'den beri. Yüksek kaliteli İtalyan ve yabancı sert buğday irmiğinden yapılan makarna, minimum %12,5 protein içerir. Pastificio Riscossa, ondan fazla ürün kategorisinde hizmet vermektedir: İrmik kuru makarna, Özel Bölgesel Makarna, Yarı taze ve el yapımı Makarna, Yumurta Makarna, Pirinç Makarna, Bronza Çizilmiş Gurme Makarna, Kırmızı Hat, Soslar, Zeytinyağı ve Sirke, Bisküvi, Un ve İrmik, Pirinç, Patatesli Gnocchi. 120 format. 80 ülkede 250 distribütör.
İtalya, Benevento
... serisi başlattı. Bugün isim güçleniyor. Logo grafik tasarımı yenileniyor ve Umberto Veronesi Vakfı ile yapılan ortaklık girişimi destekleniyor. Rosiello® markalı ürün yelpazesine, Pasta Rosiello® Özel Formatlar serisi ekleniyor ve nihayet geniş soğuk makarna yelpazesine aranan tam buğday taze makarna da dahil ediliyor. Bu kurumsal seçimler, İtalya ve yurtdışındaki pazarlarda raflarda baskın olmayı hedefliyor.
... nedenle, taze makarnamız için sadece sert buğday irmiği, şarküteri ürünleri, ricotta peyniri, etler, sebzeler ve diğer hammaddeleri doğrudan üreticilerden seçiyoruz. Müşterilerimize sunmak istediğimiz şey, ürünlerimizin mükemmelliğidir. Nokta... ve Makarna!
İtalya, Padova
...Taze ve dolgu makarna üretiyoruz, geniş bir şekil yelpazesi ile, mevsimlik en iyi sebzelerin ve İtalyan mutfak geleneklerinin kullanılmasına bağlı olarak 40'tan fazla farklı lezzette tortellini ve ravioli. Ayrıca erişte ve gnocchi, Venedik Dağları'ndan gelen bir mutfak spesiyalitesi olan "Fioretta Peyniri" ile spaetzle ve gnocchi üretiyoruz. Sadece durum buğday unu ile üretilen taze veya kuru...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play